Mithat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Şimdi kanal d de ızlıyodum aradım bulamadım açılmamış sanırım. Gayet saçma bir olasılıksal silsilesi olsa bile kabul edelim o 2bin oy geçilirdi her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bende izliyorumda o öyle değil sanırım. 2bin oy çıkarsa devam edicem dedi yoksa etmeyeceğini belirtti. 2bin oy geldi devam etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Çok daha kısa sürede geçilirdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 İşte o açıdan birileri ölsün diye 2bin degil 20bin çıkardı :D ayrıca ölmesinler ama ilişkiye girsinler diye 2 milyon oy deselerdi bulunurdu bence. ee sonunu kaçırdım ben noldu? cocuk silahı sıktı ama kimseyi vurmadı boyle boş boş bitti diger bombalar falan son 1 dakikayı kaçırınca amma boş kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar