wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 :D ne gusel çok kişi olduk :D[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 abi bi haftadır günde 5 er kereden olmak üzere şu geyiğe maruz kalıyoruz: Esnaf:D:ooo gençler okullar açıldı mı yaa haftaya açılmıomuydu? Biz:yok abi bizimki özel okul 1 hafta erken açılıyor. Esnaf:haaa vay anasını demek öyle... Biz:ewt öyle... yeter artıııkk[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 vay demek özel hee.. :p[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ya cıddı cıddı tuhaf hıssetmeye basladım :) degısık bı duygu okulun baslamamsı nese bende ılk gun okuluma bı gıdıyım gorıyım tanıdık kalmısmı :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Okullar da açılıo. Hadi bakalım.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ne biliyosun?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 haydaaaaaaaaa...[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 voik o ayakla nası gıtcek acep.deyneklerle flm cok zor oluyor ark.tan bılıyorum.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 eskiden okulmu varmış teyteyteyy[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Okul ya off..[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 eheh iidir lise günlerinizin kıymetini bilin! ahah ben de sanki 3-4 senedir ünide okuomuş gibi konuşuom ehue :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: voic3, 10 Eylül 2004 14:43 tarihinde demiş ki: devhochi slay-one'ın uyarısı bu tarz gülmelerin patide hoş karşılanmadığını uyarmakdı. bence dikkate alsan iyi olur. Bu arada bacağım kırık oldugu için ilk gün gidicem okula sonra 1-2 ay gitmeyeceğim OH! yatcam bilgisayar oynıyıcam yemek yiyicem tv izleyicem var mı ötesi? yanliz bu cok kotu bir olay bizim kiz arkadas vardi o 3 ay falan gelmedi sonra her gun bir sinava girdi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Acılsın ıyıdır[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Okulları icad eden adamın ruhu rahat olamıodur dünyada her saniye en az bi kişi sövüodur hea :)[signature][hline]You're a beast, evil one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 fferro onun için bi counter koyucam :D okullar acılsın ya iyidir. :D[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 benim bi ark var adamın babası rus; adam lise2 doneminde rusyada subaylık yaptı, bu sene geldiginde alman elciliginden cıkmıs bi kararname vardı: Adam lise 2ye 1 gun gitmeden lise2yi 5.00 la bitmiş gozukuyo ve lise3de de yatacak ordan almanyaya kacacak. pee dedim noluyor..[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bu arada. Bacak kırma servisimiz devreye girmiştir. İtina ile bacağınız kırılır. İsteyen pm atsın. Şimdilik evlere servis sistemimiz yoktur siz geliyosunuz biz kırıyoruz.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 tik tak.. 48 saat[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ögggghk lise ya iğrenç iğrenç iğrenç.. hatırladıkça kusasım geliyor.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SLasH_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bizimki çarşamba açılıyor haftanın ortasında artık baydım 2 hafta olsa yaz tatili yeter mektebi özlüyoruz..:=)[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 şahsen tatilde o kadar bunaldıktan sonra okulun açılmasını dua eder hale geldim aslında hiç istemiyorum ama yapacak daha iyi bir şey yok gibi o yüzden açılsın bakalım[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Nayııııııııııııııııııııııııııır Nolamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Azmodai, 10 Eylül 2004 19:09 tarihinde demiş ki: benimkisi 27 sinde acilio valla. *!nispet atar* [signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 :( ya açılmamalıydı :( :([signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Açılsın açılsın, güzel bir şey şu okul. :)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar