Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 belki incelemisinizdir, champions of kamigawa legend agirlikli bi set. daha once de turnuva ortami goren legend larin (lin sivvi gibi) yarattigi sorunlardan rahatsiz olan wizards bu kurali deistirmis. artik oyunda bi lin sivvi varken 2. sini oynayabiliyoruz ama 2 si de grave e gidio. land lerde durum biraz daha degisik tabi, onlar stack e girmedigi icin response olarak mana bile cekemiyoruz .. bkz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ya kurallar iyice karışmış. başlıycaktım da vazgeçtim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 nesi karışık ??? tek değişen şey oyunda belli bi legend varken aynısı giremiyodu şimdi girebiliyo ama girdiği zaman ikiside graveyarda gidiyo.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 şimdi 2sinin de graveyard'a gitmesi çok saçma bir şey olmuş 2.açılan oyunda kalsa 1. graveyard'a gitse daha güzel olurdu[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 nameless linkteki yazıyı okumadan yapmıyosundur umarım bu yorumu.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 oha o zaman ok saçma olurdu hatta ikincisini açınca ikisinin birden gitmesi çok güzel olmuş artık mirror match up larda "keh keh ben imdi bunu açarım o da açamaz patlar ben garanti kazanırm" olayı olmayacak stratejistlik eskisinden e öne olacak[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: tunca, 10 Eylül 2004 19:06 tarihinde demiş ki: nameless linkteki yazıyı okumadan yapmıyosundur umarım bu yorumu. pardon tam okumamıştım :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar