roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bi tek karı kız mevzularını anlatamıyorum anne babama. çok büyütüyolar, duygusallaşıyolar böyle, annem evlendirecek kıvama geliyo, babam böyle bi gururlanıyor, kız kardeşim sinir krizi geçiriyor kıskançlıktan. 7-8 sene önceki sevdiğim kızı hatırlıyor kız kardeşim tüm ayrıntılarıyla. ki o o zaman 7 yaşındaydı, ben 15 yaşında falandım, düşün öyle bi nefret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 annemle iyiyiz babamla pek takilmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 babanın gururlanmasını avantaja çevirebilirsin.Gururlanan baba durumlarında dışarıya çıkarken aldığın para ne kadarsa sana 2 katını vermeye başlıyolar kız arkadaşınla çıktığında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 SeaGle said: Lancelion said: benim annem mezarda lan kardeş başın sağolsun ona bişey dediğimiz yok da.. ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Annem periyodik olarak arayip yemek yedin mi olm diyor. Babam da 3-4 gunde bir arayip nasil gidiyor diyor. Aramiz gayet iyidir. Arada annem asiri koruyucu tavirlariyla cildirtsa da onun haricinde pek sorunumuz yok. Saolsunlar, var olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 mep said: SeaGle said: Lancelion said: benim annem mezarda lan kardeş başın sağolsun ona bişey dediğimiz yok da.. ehehe AHHAHAHASDLKASFDSJ anırdım. böyle şeylerle testis etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Benim çok genç bir annem var, babam da tam tersine biraz yaşlı. Haliyle annemle çok daha yakınım o yüzden. Boşandıklarından beri de annemle yaşıyorum, belirli bir yaştan sonra da haftasonu babada kalmaları yavaş yavaş azaltarak sıfıra indirdim. Ama iletişim konusunda ikisine çok yakınım. İkisiyle de ayrı konularda iletişim kuruyorum, ikisi de hayatımda önemli olan her şeyi biliyorlar, herkesi tanıyorlar. Fakat, "hay cebine koyayım şu enginarı da hiç tutturamıyorum" diye yemek yapan bir annem olduğu için onunla muhabbetlerim tahmin edersiniz ki daha eğlenceli geçiyor. Babamın önünde çok zorunda kalmadıkça sigara içmiyorum hala mesela. Onunla daha çok haftada bir rakı balık yapıp ülkeyi kimlere satmışlar onu konuşuyoruz asdaf. edik: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 gomunus baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Anne de gomunus, biz beeeğle gomunusuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 annem, babam benden 45 yaş büyük. gerisini siz düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Benimki de 44. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 sesu said: Anne de gomunus, biz beeeğle gomunusuz. sevgilin kapitalist ama hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 We're working on that... Şaka bir yana babamla Kaan'ı tanıştırdığımda ilk söylediğim şeylerden biri kendisi pis bir kapitalist bu arada olmuştu. asdfsegr ne iğrencim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 benim de babamla 39 anamla 34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 evden eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 sesu said: We're working on that... Şaka bir yana babamla Kaan'ı tanıştırdığımda ilk söylediğim şeylerden biri kendisi pis bir kapitalist bu arada olmuştu. asdfsegr ne iğrencim. Anlatti dun onu. sonra sozum ona baban HAKLISIN demis kaan tezini anlattiginda. ben pek inanmadim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Ya evet öyle dedi, ne yapsın çocuk dünya kapitalist oldu artık demişti tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 dogru demis. Baban modasi gecmis eski klasik bir otomobil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 beni anlamıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 babamı biraz seviyorum ama annemi bi sevmiyorum ki üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 afferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Dayman said: babamı biraz seviyorum ama annemi bi sevmiyorum ki üff abi adam dun BEN ANNEMI SEVMEM diye lafa basladi net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 abi dün ne güzeldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 degildi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 raki sofrasindan kalktiktan sonra sikinti basladi bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar