Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babanızla/Annenizle iletişiminiz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi tek karı kız mevzularını anlatamıyorum anne babama. çok büyütüyolar, duygusallaşıyolar böyle, annem evlendirecek kıvama geliyo, babam böyle bi gururlanıyor, kız kardeşim sinir krizi geçiriyor kıskançlıktan.

7-8 sene önceki sevdiğim kızı hatırlıyor kız kardeşim tüm ayrıntılarıyla. ki o o zaman 7 yaşındaydı, ben 15 yaşında falandım, düşün öyle bi nefret.
Mesaj tarihi:
babanın gururlanmasını avantaja çevirebilirsin.Gururlanan baba durumlarında dışarıya çıkarken aldığın para ne kadarsa sana 2 katını vermeye başlıyolar kız arkadaşınla çıktığında sdf
Mesaj tarihi:
Annem periyodik olarak arayip yemek yedin mi olm diyor. Babam da 3-4 gunde bir arayip nasil gidiyor diyor. Aramiz gayet iyidir. Arada annem asiri koruyucu tavirlariyla cildirtsa da onun haricinde pek sorunumuz yok. Saolsunlar, var olsunlar.
Mesaj tarihi:
Benim çok genç bir annem var, babam da tam tersine biraz yaşlı. Haliyle annemle çok daha yakınım o yüzden. Boşandıklarından beri de annemle yaşıyorum, belirli bir yaştan sonra da haftasonu babada kalmaları yavaş yavaş azaltarak sıfıra indirdim.

Ama iletişim konusunda ikisine çok yakınım. İkisiyle de ayrı konularda iletişim kuruyorum, ikisi de hayatımda önemli olan her şeyi biliyorlar, herkesi tanıyorlar.

Fakat, "hay cebine koyayım şu enginarı da hiç tutturamıyorum" diye yemek yapan bir annem olduğu için onunla muhabbetlerim tahmin edersiniz ki daha eğlenceli geçiyor. Babamın önünde çok zorunda kalmadıkça sigara içmiyorum hala mesela. Onunla daha çok haftada bir rakı balık yapıp ülkeyi kimlere satmışlar onu konuşuyoruz asdaf.

edik: imla
Mesaj tarihi:
We're working on that...

Şaka bir yana babamla Kaan'ı tanıştırdığımda ilk söylediğim şeylerden biri kendisi pis bir kapitalist bu arada olmuştu.
asdfsegr ne iğrencim.
Mesaj tarihi:
sesu said:

We're working on that...

Şaka bir yana babamla Kaan'ı tanıştırdığımda ilk söylediğim şeylerden biri kendisi pis bir kapitalist bu arada olmuştu.
asdfsegr ne iğrencim.

Anlatti dun onu.

sonra sozum ona baban HAKLISIN demis kaan tezini anlattiginda.

ben pek inanmadim ama.
  • Yeni Oluştur...