Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babanızla/Annenizle iletişiminiz

Wispy

Öne çıkan mesajlar

bi tek karı kız mevzularını anlatamıyorum anne babama. çok büyütüyolar, duygusallaşıyolar böyle, annem evlendirecek kıvama geliyo, babam böyle bi gururlanıyor, kız kardeşim sinir krizi geçiriyor kıskançlıktan.

7-8 sene önceki sevdiğim kızı hatırlıyor kız kardeşim tüm ayrıntılarıyla. ki o o zaman 7 yaşındaydı, ben 15 yaşında falandım, düşün öyle bi nefret.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim çok genç bir annem var, babam da tam tersine biraz yaşlı. Haliyle annemle çok daha yakınım o yüzden. Boşandıklarından beri de annemle yaşıyorum, belirli bir yaştan sonra da haftasonu babada kalmaları yavaş yavaş azaltarak sıfıra indirdim.

Ama iletişim konusunda ikisine çok yakınım. İkisiyle de ayrı konularda iletişim kuruyorum, ikisi de hayatımda önemli olan her şeyi biliyorlar, herkesi tanıyorlar.

Fakat, "hay cebine koyayım şu enginarı da hiç tutturamıyorum" diye yemek yapan bir annem olduğu için onunla muhabbetlerim tahmin edersiniz ki daha eğlenceli geçiyor. Babamın önünde çok zorunda kalmadıkça sigara içmiyorum hala mesela. Onunla daha çok haftada bir rakı balık yapıp ülkeyi kimlere satmışlar onu konuşuyoruz asdaf.

edik: imla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...