Qui Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bildiğiniz gibi mp3shits.com, allofmp3.com gibi sitelerden, belli bir ücret karşılığı telif ücreti ödenmiş (doğru biliyorum değil mi?) parçaları, legal bir şekilde download edebiliyoruz. Bu olayı oyunlar için yapan siteler var mı?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 steam?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Fileplanet Founders' Club + IGN Insider Subscription - Annual 89$: 1200 Hit Point alıyorsunuz. En popüler oyunlardan 2 tane, ortalama 3 tane, vasat/eski 4 tane oyun download edebiliriz. Bu pek hesaplı olmadı.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 2 orjinal oyun eh 100 dolar civari ucuza vermezlerdi zaten
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Benim istediğim adresime yollanması değilki. Allofmp3'ten, 1MB download 0,01$, böle download edeyim yeter.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 fileplanet'teki hp sistemi zaten sinir bozucu.. annual üyelik yapanlar için çok çok iyi de, birkaç ay üye olayım, sonra üyeliği dondurayım diyenler için kötü.. öyle bir site olcağını sanmıyorum. steam ile cs:cz çekebiliyorsun. ayrıca şu en son çıkan troika'nın rpg oyununu da internetten indirebiliyordun.. ama para verip internetten orjinal oyunlar indirebileceğin bir site bilmiyorum. olsa tabii ben de istiyorum öyle birşey.[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 22 Ağustos 2004 00:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 http://www.direct2drive.com/all.aspx?gid=0 şöyle bişi buldum anladığım kadarıyla oyunu satın alıyorsun ve direk indiriyorsun kargo masrafı felan yok.. eğer benim istediğim gibi bişiyse (hitpointten farklı) süper leziz bişi
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 sims2 yok, unreal tournament yok, ut2k4 yok, starcraft yok vs vs.. ee ne anladım ben bu işten? orda planetside var 10 dolara. acaba orjinal cd'yi çekip bi de üstüne cd-key felan veriolar mıdır?
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 sadece cdkey satılsa:) oyunu nerden bulursan bulsan[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you
Öne çıkan mesajlar