Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

back-end + front-end framework

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Epeydir aklimda olan bir sey ama vakitsizlik ftw(!).

Ben acayip sikilmis durumdayim bu web islerinden. Ne adam bulabiliyorum is yapip zengin olabilecegimiz, ne de kendim bas edebiliyorum. Sikilmamin en buyuk sebebi ise inanilmaz rutinlerin hep vaktimi almasi. Biktim usandim artik.

Diyorum ki boyle normal back-end yaninda bir de front-end tarafinda isimi epey epey kolaylastiran, lego dizer gibi site yapabilecegim bir sistem olsun. Vakit alan kismi sadece html + css kismini giydirmek olsun.

Joomla, wordpress tadinda yapilar var ama pek haz ettigim, basarili sistemler degil.

Bu konuda az cok deneyimi olan kisiler olaraktan;

* Benzer dertlerinizi nasil cozuyorsunuz ?
* Kullandiginiz/tavsiye edebileceginiz sistemler nelerdir ?
* Isleyis konusunda tavsiye verecek olsaniz (mesela bir cms'de rich text editor ile imaj library nasil birlesmeli ? media library olmazsa olmaz mi ? en anlasilir hali nedir bunun ? ) neler soylersiniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de Drupal'a bakmaya başladım dün , inceledin mi sen hiç ?

Eskiz defterindeki bir çizimi temaya , css/html'e nasıl dönüştürebileceğimi bir çözsem , elim alışsa , her türlü siteyi yapıcam da , tasarıma gelince dımdızlak kalıyorum . Bu konuda bana bi help pls.
Sosyal ağlarda paylaş

Alla alla , benim kafada hemen oluşuyor aslında nası bişey hoş durur , nasıl bişey istiyorum diye . Onu kağıda dökmek bile zor geliyor bzn (kazma olduğumdan çizim konusunda :P ) Hele Css+HTML e dökmek hiç beceremiyorum , sana nasıl kolay geliyor , nasıl kapıcaz bu işi ?

PHP den , DB'den anlayıp da şu konuyu kıvıramıyınca uyuz oluyorum , bir yazılım müh olarak orta çaplı bir siteyi a-z'ye bitiremiyorum tasarım aşamasında kitleniyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

eskizi koda dönüştürmek de bana en kolay gelen iş, nasıl bir layout yapacağıma karar veremiyorum hiç

ben de genelde yarısında tasarımı begenmeyip bastan baslıyorum. bana da koda dokmek cok kolay geliyor.

dizaynı yapsın biri bana psd dokumanı olarak gondersin hemen koda ceviririm :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...