Chemical Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Herkezde oluyor sanırım ya:) şimdi kaliteli bi kulaklık alıyorsunuz şahane basslı falan sesi tamamen açamadan konserdeki gibi ses alıyorsunuz iiyi hoş sonra bazen insan koridorda gezerken gümbür gümbür müzik istiyo takıyo hapörlörleri bilgisayardan sesi sonuna kadar açıyor winaptan açıyor hapörlörüde açıyor ee daha açılmıyormu lan bu? yetmiyor be böyle bum bum ses gelcek sanıyo ana one bozuldumu ne oldu bunlara :) ama eskisi gibi çalışıyordur ve kulaklık kullanmadan önce kullandığın değerlerin 4/1 i bile sana yüksek geliyordur[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ben windows bilweşnelrinden outlook express gibi fln şeyleri silerken(uyuz olurm kulllanmadıım şeylerin yer kaplamsına,1kbnin heasbını yaparım) ses denetimcisini sildim,şimdi yine yüklemerk içinwindows cdsi lazım ama üşeniyom almaya. sesi açamıom şu an ne kadr varsa o kdarla şşetirom kaç gündür :)[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 loll çok kötü yolliyim sana istiyosan?[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 http://www.noir.gen.tr/propoganda/sndvol32.exe aha upload bilem ettim[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Bende şey oluyo, Alıyom Discmani oh ne guzel kulaklıkla falan takılıyorum bi süre sora bayıyıo Kulaklık olmadan dınlemek ıstıyo ınsan.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 evet rahatsız ediyor surround sistem ile kulaklık arasında 2 fark var kulaklık daha ucuz ve ekonomik surrond bassı içinde hissettiriyor kulağında değil lightsaberli oyunlarda elindeymiş kılıçgibi titretiyor ya hasta bişi o[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 valla kulaklık kullanıom 1)ekonomik 2)komşular-aile birelyeri isyanlarda olmuo,ii olyuo ya zaten en ababs ses sitemimde olsa kulaklık olmassa olmaz,gecenin 3ünde oyun oynasyasım gweldi mesela,nnapcam,kualklık.[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 DoGMeaT kısık sesle oynıcan gecenın 3 unde oyunu bukadar basit :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 işte benim otokontrolum yok!dayanamıom ksık ses!biraz acim diyorum,biraz daha,biraz daha,bi bakmısım ev titrio zangır zangır! ses ya çok olcak ya çok olack yoksa huylanıorum.[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ehu kaliteli kulaklığa ve ses kartına alışmışsan öyle tek çaren var ucuz fiyata. kablosuz şahane kulaklık. ehehe.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 kablosuz şeylere güvenmiyorum ben ya bak telsiz telefon cep telefonu hepsi çok uyduruk ses veriyor ha şu marka bu marka demeyin okadar para verip okadar teknolojiye anca şukadar ses alıyorsun optimum değil zaten kablosuz çok yararlı birşey olsaydı konserlerdeki bütün cihazlar kablosuz olurdu gitarlar filan:) niye birşeyi binlerce parazit alabilen radyo dalgalarına çeviresinki[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: BlaCk_DmC, 11 Eylül 2004 17:14 tarihinde demiş ki: DoGMeaT kısık sesle oynıcan gecenın 3 unde oyunu bukadar basit :-) :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 11 Eylül 2004 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Çoğu oyunda ambient daki ayrıntıları duymak için yükses ses şart. Atmosfere katkı yapıo.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 eet bı gun ındırdım ps2 yı soalona ses sıtemı de war motor seslerı nasıl gelıyor adamın ıcıne ıslıyor anlatamam nfs underground da :) kulaklıkla oyle olmuyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ehu. eksik biliyosun demek ki. konserlerde wireless sistemler sıklıkla kullanılıyo zaten. ha diyosan ki ben manyağım süper kulaam var en üst seviye altın alaşımlı kabloları, araya metrede bir güçlendirici takarak kullanıyorum ona bişi diyemem. ama sen bilgisayarının ses kartını kullanan bi insansan gayet de süper wireless sistemler var. tek ekstra masrafın pil şarj makinesi olur. radyo frekansı gayet yüksek ses bilgisi taşıyabilir. cd kalitesinde yani. öyle işte.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 istemem ben müziğin ortasında dittiri dittiri dit dit diiit diye ceptelefonu frekansı:P[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 creative T serisi dene müthiş ses...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 evet büyük konserlerde bile wireless sistemler kullanıldığını çok sık görmeye başladım. binlerce dolar falan tabii bunlar ama kablosuz sonuçta. parayı verince oluyor. ;)[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Git al bi salyangoz olsun bitsin.. Aile de rahatsız olmaz olsada sen duyamassın zaten. Belki bir süre sonra birbirinizi ezele dek duymassınız sonra sonra...[signature][hline]Adım Boojack, lebleklebelek ? Icq:161010949 Chainsaw is the law Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 hmm salyangoz dediğin hapörlörün arkası böööyle uzun boru oolan şeyler sanıırım:) eskiden bulundu o[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar