Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ses kesmiyoor

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Herkezde oluyor sanırım ya:) şimdi kaliteli bi kulaklık alıyorsunuz şahane basslı falan sesi tamamen açamadan konserdeki gibi ses alıyorsunuz iiyi hoş

sonra bazen insan koridorda gezerken gümbür gümbür müzik istiyo takıyo hapörlörleri bilgisayardan sesi sonuna kadar açıyor winaptan açıyor hapörlörüde açıyor ee daha açılmıyormu lan bu? yetmiyor be böyle bum bum ses gelcek sanıyo ana one bozuldumu ne oldu bunlara :) ama eskisi gibi çalışıyordur ve kulaklık kullanmadan önce kullandığın değerlerin 4/1 i bile sana yüksek geliyordur[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy*
-aaand?
+screw you
Sosyal ağlarda paylaş

ben windows bilweşnelrinden outlook express gibi fln şeyleri silerken(uyuz olurm kulllanmadıım şeylerin yer kaplamsına,1kbnin heasbını yaparım) ses denetimcisini sildim,şimdi yine yüklemerk içinwindows cdsi lazım ama üşeniyom almaya.

sesi açamıom şu an ne kadr varsa o kdarla şşetirom kaç gündür :)[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü

Sosyal ağlarda paylaş

evet rahatsız ediyor
surround sistem ile kulaklık arasında 2 fark var
kulaklık daha ucuz ve ekonomik
surrond bassı içinde hissettiriyor kulağında değil
lightsaberli oyunlarda elindeymiş kılıçgibi titretiyor ya
hasta bişi o[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy*
-aaand?
+screw you
Sosyal ağlarda paylaş

kablosuz şeylere güvenmiyorum ben ya
bak telsiz telefon cep telefonu
hepsi çok uyduruk ses veriyor
ha şu marka bu marka demeyin
okadar para verip okadar teknolojiye anca şukadar ses alıyorsun optimum değil
zaten kablosuz çok yararlı birşey olsaydı konserlerdeki bütün cihazlar kablosuz olurdu gitarlar filan:)

niye birşeyi binlerce parazit alabilen radyo dalgalarına çeviresinki[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy*
-aaand?
+screw you
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk_DmC, 11 Eylül 2004 17:14 tarihinde demiş ki:
DoGMeaT kısık sesle oynıcan gecenın 3 unde oyunu bukadar basit :-)

:)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 11 Eylül 2004 18:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehu. eksik biliyosun demek ki. konserlerde wireless sistemler sıklıkla kullanılıyo zaten. ha diyosan ki ben manyağım süper kulaam var en üst seviye altın alaşımlı kabloları, araya metrede bir güçlendirici takarak kullanıyorum ona bişi diyemem. ama sen bilgisayarının ses kartını kullanan bi insansan gayet de süper wireless sistemler var. tek ekstra masrafın pil şarj makinesi olur. radyo frekansı gayet yüksek ses bilgisi taşıyabilir. cd kalitesinde yani. öyle işte.[signature][hline]your sight is a weakness...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...