sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Siktirin gidin be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 sesu çok sert çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 canlı canlı bir bana mı şahit olcaz yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 http://i39.tinypic.com/118nbjo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 sesu araba kullanan bir kadın olarak istanbul trafiğinden en çok çeken muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Kaçırdım bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 öncek isayfaları okumadım ma tayyip yine son derece acayip tam zihni sinirlik bir projeyle geldi.. buradan sayın başbakanımıza sesleniyorum yahu sen anadoludaki diğer illere kentsel dönüşüm içerisinde sanayinin taşınmasını sağlayacak sübvansiyonu yap, lojistik olanakları arttır (daha etkin bir demir yolu ağı gibi) gözü geriye doğru çevir ve sanayiiyi sadece tek bir ile değil tek bir bölgeye bile yığma demografik olarak dengeli bir büyüme hareketi yap.. ama olmaz bu adamların zihniyeti de bu işte, raylı sistem yapmak zor uzun vadede başarı getirir o yüzden metrobüs yap. geriye doğru göçü yapama onun yerine istanbulu ikiye ayır her mevzuda Almanya örneği veriyorum ama gelin görün ki en uygunu o malesef.. çünkü almanya hem nüfusu hem de yüz ölçümü bakımından Türkiye'ye en yakın olan ülke. bakına damların en kalabalık şehri Berlin, nüfusu 3.4 milyon adamalrın ülke genelindeki nüfus dağılımı da şöyle; http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/36/Bev%C3%B6lkerungsdichte.gif yani dengeli çünkü sanayii tek bölgeye yığılmış değil üretim tek yerde değil bu sayede hem bölgesel oalrak büyüyor hem de üretim imknlarını ulaşım çeşitliliği sayesinde dibine kadar etkinleştirebiliyorlar bir de türkiyeye bakın.. istanbul son sayımda 17 milyon mu ne çıktı yani küçük bir avrupa ülkesi kadar hani muhasır medeniyetler seviyesine varmayı amaç edinen ve dünya ekonomisinde yer kaznamak isteyen bir ülke olarak bundan daha kötü bir durumda olamazdık ama hata bizde çünkü alımışız düzensiliğe kaosu yaşamaya ırgalamıyor bizi hiç "lan bunda bir gariplik var" demiyoruz sonra gelip bize "iki istanbul oalcak muhteşem olacak nüfus 25 milyona çıakcak" deiklerinde de "manyak mısın aln sen? kafan mı iyi?" demek yerine şak şaklıyoruz biz var ya milletçe istisnasız "aptalız" ters göçü yaratmaya çalışmak yerine türkiye=istabul olmaya kasıyoruz "gidin aln istanbuldan gelmeyin kırarım bacaklarınızı" demiyorum ama bu dengesiz büyüme şekliyle yakında bokumuzla oynamaya başlarız diyorum, diğer iller de kalkınmalı diyorum, gerekirse sektörel iller modeli yapılmalı diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 selam babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 haydaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 MA TAYYİP, AM REALLY HAPPY WITH YOU AND IMMA LET YOU FINISH BUT BABACUM HAS THE BEST SOLUTION OF ALL TIME. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 abi bu ne! BU GECE TANRILAR BAN İSTİYOR! küfretmeyin olm/kızım babacum yeni geldin zaten. eaahahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 oha babacum oha. mesajını iki moderatör anca temizleyebildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ahuahsufdhuashuasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 öpüyorum yanaklarından ama çok kızıyorum lan.. bildiğin sinire kesiyorum resmen "bunlar gerizekalı ne projeyle gelsek yerler" kafasıyla gelen politikacının köküne kibrit suyu lütfen.. uzay eriği.. yersek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 abi esogolessegi kim yahu ya cevirdi lan ahahahahahhahahaasdklsfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 muhASHUAAHSAGYSASDASLKJ lan klavyeye bi türlü alışamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 onu ben yaptım. elimin ayarı kaçtı iyice özgür ifadenin sesini kestim. başbakanım saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 BabacumMostors said: öpüyorum yanaklarından ama çok kızıyorum lan.. bildiğin sinire kesiyorum resmen "bunlar gerizekalı ne projeyle gelsek yerler" kafasıyla gelen politikacının köküne kibrit suyu lütfen.. uzay eriği.. yersek yemiyolar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ya hazır küfür vs sşildiniz ettiniz typolara da bir baksanız hani? olmaaamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ona ömür mü dayanır babacum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 senin typo lara 3 tane mod tahsis etmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 dasaaa benimle saklambac oynar misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 özel babacum yetkilileri, typo team az sonra kafayı duvara yumucam, sen saklan, sabah bulursam öperek uyandırırım sipeyskeyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 es kaza hoca fln olsam okulda fotokopiciye bırakacağım ders notlarını düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar