Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 şöyle bir tutorialimsi bişi buldum: http://makingwindowseasy.com/2010/12/20/how-to-access-your-android-phones-files-in-windows/ ancak pc bağlantısı menüsü yok, onun yerine usb ile bağlantı (mobil bağlantı mı kastediliyor?) seçeneği var, ama onu yapınca da denetim masası altında öyle bir menüye rastlayamadım. usb cihazı olarak gözüküyor ama resimdeki gibi bir menü yok. htc'den dosya indirdim, htc sync 3.0 diye, driverlar da varmış içinde, ama bir işe yaramadı. andexplorer programı yüklü cihazın içide, bununla pc'ye dosya aktarmak mümkün müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 motorolalarda media sync var. htc'nin sync programı vardır herhal. onun dışında driver'ını kurarsın, usb'yi drive olarak görürsün mesela. onu da yapazsan swiftp vs gibi bişi ile wirelesstan girersin. bluetooth üstünden file transfer yaparsın.. vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 htc sync'i kurdum dedim ya zaten. resimdeki hadiseye ulaşamıyorum. sync programı da sanırım cep telefonuna medya dosyaları yollamak, e-mail mesajlarını arşivlemek için felan kullanılıyor, işime yaramaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar