Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ne biliyim insanlar benden nefret etsin diye öylece konuya atladım birde ukalalık yaptım :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Ahahahaha :D[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Ölümsüz sırrını mı öğrenmek istiyorsun? Eğer cevabınız evet'se doğru yere geldiniz! Gördüğünüz muhteşem alet sadece...[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 farketmiyor.... benim zamanım geri sayıyor, gelince gideceğim gidenler gibi...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Elizabeth Elenora Benzemez[Zed] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Proxa, 12 Ağustos 2004 16:51 tarihinde demiş ki: eğer klonlanan canlı yaşıyabiliyorsa 2 mantığı olur ya din diye bizi uyuttular yada ruh dediğimiz şey genetik,maddesel bişey Benim bildiğim klonlama yine bir doğum şeklinde oluyor. Yani doğum oluyor ama genetik olarak oynanmış. Doğum olursa ruh da olabilir derim ben. Ayrıca ruh kalpte yada bir organda değil yukarki alemlerden bir kordonla bağlıdır. (Benim bildiğim böyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ruh ve ölümden sonraki yasam insan beyninin mantikli bir aciklama yapamiyacagi seyler. eger okadar kolay olsaydi hayatin bir anlami kalmazdi zaten. o yuzden maymunun kafasini degistirmek bizi biryere getirmez, sadece degistirdiginle kalirsin. koskoca hawkins ortaya cikardigi big bang teorisinin yanlis oldugunu iddia etti simdi yeni kitap yaziyor. yoktan birsey varolurmu onu bulsun bilim adamlari, ondan sonra ben degistiririm kafami, oh ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Creel, 12 Ağustos 2004 16:39 tarihinde demiş ki: ama bir yerlerdemi okudumdu (filmdemi izledim animsamiom simdi) dna zincirmizdeki durdurucular olmasa cok farkli "vucut"lara cok farklı "uzuvlara" sahip olabilirdik gibi bisiler geciodu bi yerlerde.. Farklı uzuvlara sahip olmaz, kanser olurduk. Söyleğin şey kanserlerin tam olarak nedeni oluyor.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar