Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Stream]Desu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Desu said:

Stream için teşekkürler, her zamanki gibi hayran bıraktı stream ın kalitesi.
Dandik 1 mbit ile sc2 açık, forumlarda geziyorum ve chat te yazışıyorum ama hiç takılmadı bana mısın demedi stream.

gg
Mesaj tarihi:
doubtful said:

Desu said:

Stream için teşekkürler, her zamanki gibi hayran bıraktı stream ın kalitesi.
Dandik 1 mbit ile sc2 açık, forumlarda geziyorum ve chat te yazışıyorum ama hiç takılmadı bana mısın demedi stream.

gg

oyunların kalitesini de arttırdık mı tamamdır.
yavaş yavaş iyi oyunlar çıkmaya başladı ama. (all-inlerden gelen lossları geçersek)
Mesaj tarihi:
Tyrannus said:

abi 16mb net var.hayvan gibi delay oluyor xsplitle bile yaparken
halp me!

her şey ama her şey uploadla ilgili. bana internet hızını söyleme uploadun kaç stabil onu söyle
Mesaj tarihi:
Uploadla bir de işlemci hızınla, ramle, grafik kartıyla de ilgisi var ama çok yüksek özelliklerde stream yapmayacaksan bunlara o kadar fazla yük binmiyor, yine de 4 çekirdekli bir işlemciyle 2 çekirdekli arasında sc sadece 2 core kullandığı için stream konusunda çok fark oluyor. stabil bir stream için 1mbit uploadın olması uygun olur.
Mesaj tarihi:
Eğer 0.50 ve 0.60 arasında değişiyorsa stream kbitini 300-350 civarında birşeye ayarlaman lazım ki oynarken sc için de biraz upload kalsın. buffer ayarladığın max kbitin 2 katı olarak otomatik yerleşir zaten xsplitte onla oynaman gerekmez ama delayı biraz daha fazla hale getirebilirsin istersen.
Mesaj tarihi:
stream adresini değiştirdim.

yeni stream linkim bu:

http://www.justin.tv/susanoo_

borked accountumdaki öğrenme aşamasındaki debelenmeler ve losslar nedeniyle nedeniyle main accountu 2. accountum yaptım.

F listimi de taşicam. invite gelirse decline etmeyin, öpüldünüz :)
  • Yeni Oluştur...