Desu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 merhaba arkadaşlar, kötüler kötüsü desunuz yine streame başladı. http://www.justin.tv/susanoo_ adres bu. online olduğum zaman offline oldugum zaman buradan yazıcam. boş vakti olup diamond terran izlemek isteyen olursa beklerim.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 SON ZAMANLARDA ALDIĞIM EN GÜZEL HABER. dostum devam! gogogo
Desu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 TD)Pentagram said: SON ZAMANLARDA ALDIĞIM EN GÜZEL HABER. dostum devam! gogogo saolasın metecim hep destek olmuşsundur zaten :)
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 kendine seviyende rakip ayarla kastım game skype girip hatalarını söliym yardımcı olıym bi ara
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Ooo ne güzel şeyler oluyor bu başlıkta, bende bir hareketlenme oldu. :) İzlerim ben bu stream'ı kaçırmam. Bi'de yorumlu stream yapsan, hani yeni başlayanlar için filan; çevremden oyunu tanımayanlara filan da veririm adresi, açarlar doğru düzgün oyun öğrenirler. Süpersin Desu.
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 desu maçtan sonra yorum yapsana abi.terran idol lazım bana
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 yok mu su an yayın. boş bişi var orada
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 taylan huun u ızle oyununu geliştirirsin
Desu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 doubtful said: Ooo ne güzel şeyler oluyor bu başlıkta, bende bir hareketlenme oldu. :) İzlerim ben bu stream'ı kaçırmam. Bi'de yorumlu stream yapsan, hani yeni başlayanlar için filan; çevremden oyunu tanımayanlara filan da veririm adresi, açarlar doğru düzgün oyun öğrenirler. Süpersin Desu. tamam elimden geldiğince yapmaya çalışırım. diamond league biri olarak benim haddime değil insanlara öğretmek ama anlatmaya çalışırım. geceleri olmaz sadece insanlar uyudugu için. bu arada ahmed şu an yayın yok. olunca yazıcam burdan şu an misafir var. gece büyük ihtimalle başlarım.
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 biraz daha agresif olmanı ve timing çalışmanı öneriyorum ;)
Desu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 rocker_tr said: Stream için teşekürler. ne demek. insanlar uyuduğu için yorum yapamıyorum zaten doğru düzgün oyunu oynayamıyorum hem oyunu oynayıp hem nası yorum yaparım bilmiyorum. bakalım... :)
Seele Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bende zerg oynamani öneriyorum. streamini izlemedim. prensip olarak terran streamine bakmiyorum. prensip olarak yani :D stream kalitesi daha önce daha iyidi sanki?
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 benim oyunlarıma observer olarak gelirsen izleyici sayının artacağını düşünüyorum ;)
Desu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 dattebayo said: benim oyunlarıma observer olarak gelirsen izleyici sayının artacağını düşünüyorum ;) geleyim, oyundaki id nedir
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Desu said: rocker_tr said: Stream için teşekürler. ne demek. insanlar uyuduğu için yorum yapamıyorum zaten doğru düzgün oyunu oynayamıyorum hem oyunu oynayıp hem nası yorum yaparım bilmiyorum. bakalım... :) Tavuk gibi erkenden uyuduğumdan izleyemedim bu sefer, yarın öğleden sonra işim var ama akşama yetişirim işallah stream'e.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ben izledim uğursuz geldim adam maç alamadı xD
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 huun said: tahta lig o adam. bir owencan değil
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 huun said: tahta lig o adam. huun, 1v1 gelsen kafana kafana vururum o tahtayı.
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 huun said: tahta lig o adam. Biri beni anmış. Karıştırdın mı n'oldu :)
Öne çıkan mesajlar