Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Stream]Desu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba arkadaşlar,

kötüler kötüsü desunuz yine streame başladı.

http://www.justin.tv/susanoo_

adres bu. online olduğum zaman offline oldugum zaman buradan yazıcam.

boş vakti olup diamond terran izlemek isteyen olursa beklerim.
Mesaj tarihi:
Ooo ne güzel şeyler oluyor bu başlıkta, bende bir hareketlenme oldu. :) İzlerim ben bu stream'ı kaçırmam. Bi'de yorumlu stream yapsan, hani yeni başlayanlar için filan; çevremden oyunu tanımayanlara filan da veririm adresi, açarlar doğru düzgün oyun öğrenirler.

Süpersin Desu.
Mesaj tarihi:
doubtful said:

Ooo ne güzel şeyler oluyor bu başlıkta, bende bir hareketlenme oldu. :) İzlerim ben bu stream'ı kaçırmam. Bi'de yorumlu stream yapsan, hani yeni başlayanlar için filan; çevremden oyunu tanımayanlara filan da veririm adresi, açarlar doğru düzgün oyun öğrenirler.

Süpersin Desu.

tamam elimden geldiğince yapmaya çalışırım. diamond league biri olarak benim haddime değil insanlara öğretmek ama anlatmaya çalışırım. geceleri olmaz sadece insanlar uyudugu için.

bu arada ahmed şu an yayın yok. olunca yazıcam burdan şu an misafir var. gece büyük ihtimalle başlarım.
Mesaj tarihi:
rocker_tr said:

Stream için teşekürler.

ne demek. insanlar uyuduğu için yorum yapamıyorum zaten doğru düzgün oyunu oynayamıyorum hem oyunu oynayıp hem nası yorum yaparım bilmiyorum. bakalım... :)
Mesaj tarihi:
bende zerg oynamani öneriyorum. streamini izlemedim. prensip olarak terran streamine bakmiyorum. prensip olarak yani :D
stream kalitesi daha önce daha iyidi sanki?
Mesaj tarihi:
dattebayo said:

benim oyunlarıma observer olarak gelirsen izleyici sayının artacağını düşünüyorum ;)

geleyim, oyundaki id nedir
Mesaj tarihi:
Desu said:

rocker_tr said:

Stream için teşekürler.

ne demek. insanlar uyuduğu için yorum yapamıyorum zaten doğru düzgün oyunu oynayamıyorum hem oyunu oynayıp hem nası yorum yaparım bilmiyorum. bakalım... :)

Tavuk gibi erkenden uyuduğumdan izleyemedim bu sefer, yarın öğleden sonra işim var ama akşama yetişirim işallah stream'e.
  • Yeni Oluştur...