Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşlanıyorum ama kimi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya iyide hayatta tek konuştuğum kız bu değil ki bana neden direk hanzo müamelesi yapıp "her konuşan kız senden hoşlanmıyodur" diyerek aşağıladın ki.

Şahsen ben bir kızla iş ilişkisi kurmuşsam tutupda telefonda 1 saat konuşmam. İş konuşulur iyi akşamlar dilenir ve kapatılır.
Mesaj tarihi:
moncici said:

abi belki de her kızın canı sıkılınca bişeyler anlatıp kendini oyaladığı o kısa boylu yakın arkadaş kontenjanındansındır yani bilemezsin sonuçta.
ne ne neden şimdi bu
Mesaj tarihi:
Bella said:

iş ilişkisi olduğunu bilmiyodum, hem aşağılamadım yahu.
yine muhabbet diyorum ben.

ama nil daha iyi.
nil'e sor. ben tasvip etmiyorum.

ahaha
olur mu öle sey, askolsun!
Mesaj tarihi:
Pluton said:
Şahsen ben bir kızla iş ilişkisi kurmuşsam tutupda telefonda 1 saat konuşmam. İş konuşulur iyi akşamlar dilenir ve kapatılır.

sıradan bişeydir kızların bi saat konuşması
erkekler için fazladır..
o kız fark etmiyordur bile senle bir saat laklak yaptığını
Mesaj tarihi:
@Bella bende tasvip etmiyorum hatta ve hatta etmediğim içinde kızı iyice tanıyana kadar hatta belki çocuk askerden gelene kadar bile beklerim. Hatta belki bir ilişkimiz olursa bile derim ki çocuğa söyleme askerden geldikten sonra öğrensin. Ne biliyim böyle şeyler ince ayrıntılarını çözemedim.

Peki sadece ve sadece muhabbet olsa, kız ve erkeklerin kıskançlık sorunlarını konuşurken "senin başına böyle böyle gelse sen napardın?" sorusunu bana sorduktan sonra birde gözümün içine baka baka şaşkın şaşkın ne yapacağımı bilemeyip saçmaladığım zaman öyle güzel gülmeside mi muhabbet! Buda mı değil yani

@moncici o kontenjanda değilim çünkü gayet uzun boylu iri yarıyım yani yemez
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

ne zamandir cikiyolarmis bunlar?

Bilmiyorum çünkü sormadım çünkü sorunca oda cevap verince canım sıkılıcak moralim bozulucakmış gibi geliyor
Mesaj tarihi:
HOBAA sevgilisi askerdemiymiş
tamam yaa şuan boşluk dolduruyor.. ama çocuk gelsin direk posta koyar yada teskerenin son zamanları çok saçmalıyor insan orda çocuk kendi kendine kızdan da uzaklaşır belki sen bişey yapmazsın
Mesaj tarihi:
öyle olmasını istemiyorum ki Nil, ben istiyorum ki özellikle uğraşmayayım olacaksa kendiliğinden olsun. Salak değil yani oda anlar muhtemelen

Kızdan hoşlanmamın sebebi güzelliği falanda değil ayrıca Bella, bir insanın her düşündüğü aynı olamaz belki ama %90'ı aynı neredeyse. Birde tam hayalimde ki gibi birisi nasıl anlatsam sana bilemedim. Neyse sormadın da zaten niye yazdıysam bilemedim
Mesaj tarihi:
Pluton said:

Peki sadece ve sadece muhabbet olsa, kız ve erkeklerin kıskançlık sorunlarını konuşurken "senin başına böyle böyle gelse sen napardın?" sorusunu bana sorduktan sonra birde gözümün içine baka baka şaşkın şaşkın ne yapacağımı bilemeyip saçmaladığım zaman öyle güzel gülmeside mi muhabbet! Buda mı değil yani

dışarıdan bakınca çok komik lan
harbiden gülücüğe odaklanıyoruz
Mesaj tarihi:
@moncici

Yok yapmadım bedelliyi bekliyorum muhtemelen 21 gün gidecem yada en fazla 5 ay olacak oda yazılım mhendisliği oldugu için ankara genelkurmay diyorlar bilemedim.

@Tyrannus
Tamam Tyra öldürecek çocuk beni anladım sdf
  • Yeni Oluştur...