SPACEFROG Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 saat 10.30 dan 12.55 e kadar suren feci bi fildi yani bazi tipler cikip ohoooo civitmislar artik dicek bence gayet guzeldi film pek bi action a dayali goruldu o ilk filmdeki dusunce tarzina verilen agirlik yoktu ama benim dusuncem 3. filme sakliyolar o bombalari konuyu tuketmek istememisler filmin sonuyla ilgili agzimi hic acmiyorum linc edilmek gibi bi istegim yok hayatimdan memnunum:) veeeee artik yeni neslin super kahramani babamin superman ini dover:P[hline]Uzak Galaksilerin Işığı mı Gözlerimi Kamaştıran Yoksa Bizim Battlestation mu Şu Patlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 hayir, Zagor rullaz. hatta bi de Mister No var. komple toplanip bi el ayak hareketine girerlerse AHYAAAKK diye ne matrix kalir ne reloaded. boot etmek zorunda kalirlar matrixi. ehehe. imzan guzelmis.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Ordan oraya ucan bir Keanu Reeves icin bekledik yani bu kadar sene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 yarın gece 23:30 da uçacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 istanbulda girdimi ya :) kaçırmışız ankyede 19 mayısta gelir snrm?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 özel gösterim bu gece değil mi ya demek ki dün de varmış sonuç olarak bu kadar gaza deydi mi sen onu söyle ?[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 sevgilimle seyredemedikten sonra matrix reloaded a bile gitmek istemiyor canım[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 bende bu akşam gidicem çok mrk ediyorum valla[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 yalnız mı sevgilinle mi? lol[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 bi azmış var aramızda arkadaşlar eaeh[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 bi bayanla nasıl konuşcaanı öğrenememişsin galiba. ayrıca da senin de sevgilin 2500 km uzakta olsa 3 aydır görmesen delirirdin..özellikle de havalar bu kadar güzelken![hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Ya Bega ya ozel bı arma verınde kız oldugunu anlayalım arada kaynamasın kızcaaz..[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 pardon çıkaramadık bayan olduğunu .. hoş şimdi birden çelişki oluştu bende bi erkek olsan dediğim gayet normal kaçacaktı ama bayan olduğun için ayıplandım neyse matrixe verelim ayıbımız[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 2 oldu walla biriktiriyorum... acaba nickime (bn) mi eklesem?[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 evet abaza muhabbeti bayanlar arasında pek hoş karşılanmadıından..[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 ya da erkek olsaydın şöle düşünmüşümdür: "matrix reloaded sevgiliye tercih edilmez mi bea?" ama cinsiyet değişince yine bu düşünce de geçerliliğini kaybediyo[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 oof of benim derdim bana yetiyo zati. matrix theory dersinden kalıom bi de filmine gidip iice sinirlerimi bozmiim. ben artık başka zaman, gider izlerim[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 filmin konusunu sevmiştimde ilkinde o ucmalı kurşun yakalamalı sahnelerde ne bulduklarını anlamamıştım.herkesde konusundan cok sahnelere takılmıştı. reloaded daha bi abartı bakalım izleyip görecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 CNN de çekim arkasını izledim iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama aşmış bir şekilde çalışmış adamlar 120den fazla setin aynı anda açık oldugu oluyormuş çekimlerde ordan oraya. Motorsikler sanesi için 2.5km lik yol yapmışlar (kendileri yapmışlar :)).Trinity bacagını kırmış ilk ay.Savaş saneleri için çalışma yaparken hallerini görmeniz lazım adamlar harbi bu film için çok uğraşmışlar höh oldum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 demin tv de gene fragmanlari verdi gaza geldim hele neo 243242 tane ajanın arasında şov yaparken[hline]Hayat ne boşvericek kadar kısa, Ne de önemseyecek kadar uzundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 lawrance abim daa karizma bence.[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Ordaki ajanların hepsi smith ama fazla basmışlar biraz :)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 evet tam 100 tanecik smith euah[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Bide havaya fırlatıo hepsini piskopatmıdır nedir bu neo[hline]Hayat ne boşvericek kadar kısa, Ne de önemseyecek kadar uzundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 izledim :) diyebilirimki süper film, başlarda biraz şüphelenmedim diil full action olmuş falan diye ama sonradan gittikçe güzelleşiyo, neyse zate büyük çoğunlukta yarın izlicek, iyi seyirler :D[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar