Loex Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 birazdan sonrasını okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 HÖÖÖÖÖÜÜÜÜEAAARGGH! diyip gelecek dönemde bütünd ersleini fazlasıyla verirsin telaşa gerek yok. ağzını burnunu kırarımki ben bu üniversitenin dersin zaten yazın kafanı dinleyince. Ha bütün yazı mal gibi kızla beraber ühühü yaz sonunda ayrılıcaz =(((( diye gecirirsen yine bi halt olmaz. Şu anda hayatında enerji lazım, momentum lazım, gerinip kafanı kaldırıp gök yüzüne falan bakman lazım. öle mıy mıy ilişkiyle istanbuldada almanyadada hamburgdada hiç bişey değişmez. sorun su anda olduğun yerde değil zaten sende. Dasaaa'nın dediği gibi beyinnin mal olmuş. boğaz havası alınca acılmaz o beyin. kızdan zaten acılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Bir ilişki sana mutluluk ve huzur vermiyorsa zaten ortada bir ilişkide yoktur başka birşeydir o, tutku, hırs gibi birşey olmuştur artık durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 said: Sonra bir gün Vicky the Viking anı yaşadım aldığımız ders. sıkışınca burnunuzu kaşıyın. iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bu gafaynan gidersen cooh baba parası yirsin.. önce okul sonra hatun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 olm git bi partiye türkiyeye dönmezsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 http://www.eokul-meb.com/universite-affi-geliyor-universite-affi-ne-zaman-gelecek-2010/ valla varmış af olayı gidip konuşçam yarın filan sabancıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar