radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Bu cumartesi başlıyor. Eurosport ve Eurosport2'den canlı yayınlanacak. Ana tablo şöyle; http://i53.tinypic.com/2mcef78.jpg Açılış maçı güzel geçmeye aday, son dünya şampiyonu Robertson'la son sıralama turnuvası Çin Açık'ı kazanan Judd Trump oynuyor. Şampiyonluk için favorim Mark Selby, çeyrekteki olası Ding eşleşmesi haricinde yolu açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ccc osullivan reyiz ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 hadi bakalım sınavlar da bitti sayılır, elde kola cips oturup izleyeceğiz gene bütün gün =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 roket isterse alır turnuvayıda işte istemesi lazım. biraz kendini verdimi kimse duramaz onunde :D o olmazsa favorim ding jun hui. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Roketten cacık olmaz artık. Babası hapisten çıktıktan sonra saldı iyice. Bu sezon antrenmanları da azaltmış günde 2 saat çalışıyormuş. Hatta Barry Hearn olmasa snookerı bırakır bence, kesin o engelliyordur "senin gibi adamlar bize lazım evladım" diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Oo süper oldu haftasonu Antalya'ya gidicektm. sabahtan akşama bunu izlerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 biç parkta izleriz küheylan.muhtacım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 fede said: ccc osullivan reyiz ccc oynasa ezer de adam hiç iplemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 trump-robertson maci baya ilginc olabilir. china open'i kazanmisti trump 2 hafta once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Maguire'den artık bir patlama bekliyorum. Yarı finale kadar önü açık gibi onunda, yarı finalde Higgins, Sullivan, Murphy den biri gelecek gibi, orda zorlanır. Yavaştan havaya girelim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 abi sullivan hala leş gibi mi?1yıldır falan takip etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Geçen yıl ben de hiç takip edemedim, Ekşi Sözlük'de de leş diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 dasaaa said: fede said: ccc osullivan reyiz ccc oynasa ezer de adam hiç iplemiyor. zaten o halini seviyorum ben. en son izlediğimde yaşlıcana bi amca vardı baya bi ezmişti milleti o çok iyiydi kimdi lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 sullivan bu sezon cok fazla resmi mac yapmadi. en son china open daydi ilk turda elendi pek bir sey yapmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Tyrannus said: abi sullivan hala leş gibi mi?1yıldır falan takip etmiyorum geçen sene iyi maçları oldu ya. bu sene pek yok ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 fede said: zaten o halini seviyorum ben. en son izlediğimde yaşlıcana bi amca vardı baya bi ezmişti milleti o çok iyiydi kimdi lan o geçen yıl takip edemedim ben ama higgins i falan eleyenden bahsediyorsan steve davis elemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 oha :D yaşlı amca dediğin 3 okka testis sahibi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 evet. çok iyiydi ya bu adam. olayı baya heyecanlı hale getirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 barnacle said: oha :D yaşlı amca dediğin 3 okka testis sahibi:D evet öyleymiş, o zaman öğrendiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 sülüman reyiz iezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konusunu açmaya geldim, açılmışı varmış. Sullivan alsın istiyorum ben hakikaten ama gerçekten oynamak istemiyor gibi. Steve Davis gibi bir ekol olsun istiyordum hatta ben. Bu arada geçen senenin şampiyonu ilk turda elenince baya zevkli bir turnuvanın bizi beklediğini anladık. Şu anda da Ding, James Burnett'e ayarı veriyor. 9-1 skor, muhtemelen 10-1 alacak Ding. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Steve Davis katılmadı galiba bu şampiyonaya. Yoksa benim mi gözümden kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 maguire'den patlama bekliyordum bu turnuvada, şuan 3-0 yenik durumda. GG olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 4-0 oldu lulz. patladı hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 maguire nabıyon yeğenim ya ekmeğimizle oynama küheylan said: Steve Davis katılmadı galiba bu şampiyonaya. Yoksa benim mi gözümden kaçtı. ön elemenin son turunda stephen lee'ye elendi 10-2'lik skorla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar