Marty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 onu yazarken artik hangi maddenin etkisi altindalarsa alkol yerine ondan saticaklar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 şeriat geliyomuş dediler geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 şeriat diyince benim aklıma 2-3 madde geliyor 1. İşlenen suçlar karşısında, elinin kolunun kesilmesi, hadım edilmek. 2. Alkolün yaklanması. 3. Kadınların başını örtmesi zorunlu olması. 4. İslam dininden başka dine inanmanın yasak olması. hepsinde %40-%60 lara ulaştık sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 xaty said: alkol haftaya suç kapsamına gircek dense nolur acaba, boşa gitmesin diye fiyatlar iner mi? bedava dağıtırlar mı? kaç kişi komaya girer? evin bi odasını doldururum heralde ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Loxias said: şeriat diyince benim aklıma 2-3 madde geliyor 1. İşlenen suçlar karşısında, elinin kolunun kesilmesi, hadım edilmek. 2. Alkolün yaklanması. 3. Kadınların başını örtmesi zorunlu olması. 4. İslam dininden başka dine inanmanın yasak olması. hepsinde %40-%60 lara ulaştık sanırım şeriat geliyor dedirtmiyorlar ki zaten.şöyle seçenekler var. şeriat gelebilir, şeriat geliyor, şeriat geldi. yıllar önce gelebiliyor diyorlardı yıllar sonra da geldi diyecekler zaten. geliyor dersen şeriah hahHARTHAHTHAEH gülüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Alkol'ün yarattığı istihdamın ucu yeşilcilere de dayanıyodur mutlaka. Kattiyen olmaz öyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 chp yıllarca hikayeden şeriat geliyor dedi,şimdi harbiden gelicek kimse inanmıcak HAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 şeriat + faşizme geçersek ülkemizin ne kadar çılgın bi şekilde gelişebileceğini farkında olmayan insanlar var. 1-) Kolun kesilmesin istiyosan hırsızlık yapmassın, bu kadar basit insan salak olsa anlar ve en güzel çözüm asdjs 2-) Alkol beyin hücrelerini öldürüyo, marijuana veya bazı diğer psikoaktif maddeler içeren doğal bitkiler ise bir çok açıdan zararları bikaç katı ile kapatıcak faydalara sahip. (bkz. Nörojenez'i inanılmaz hızlandıran bi sistem) Bundan niye bahsediyorum, iranda haş var, burda da buraya özel şeyler yetiştirilir ? olmadı alın kendiniz yetiştirin 200 dolarlık kitlerden alıp eşe dosta dağıtırsınız "world health organisation" daki ot-alkol-sigara karşılaştırmasını printleyip. 3-) Islamdan başka dine inanmamak bana koymaz. Budizm felsefesini benimsemiş bi insan zaten bütün dinlerin iyi yanlarını benimsemiş ve insanları kaosa sürükleyen bilinçaltı+ego nun neden olduğu "sürekli istemek", materyalizm gibi doğuştan beri inandırıldığımız değerlerden arınmmıştır. Islam'da zaten bunlardan arınamayan salak insanlara "madem arınamıyosunuz biz sizi kontrol ederek arındırırız" diyen bi sistemdir. Ayrıca başka bi partiye oy versek bile bizi güdücek daha iyi bi çoban olsun diye oy veriyoruz. Oy vermeyenler de ceza alıyo. Yanlış olan şey şuan olanlar değil, BAŞINDAN beri yanlış gidiyoruz da farketmek için bi tarihi travma yaşamak şart. Yoksa yeni jenerasyonlar atatürkün fikirlerini çoktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan unuttular. Nutuğu okuyan bi insan varmıdır şu forumda baya merak ediyorum. tl.dr: "Ben" 'den kurtulana kadar hepiniz zaten kendinizin kölesisiniz. Nolursa olsun butthurt durumunda gezip şekeri elinden alınan çocuklar gibi ağlamaya gerek yok. Umad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 sapıttı bunlar yine iyice. insanlara onun yerine ağzıyla içmesini öğretsinler hem sağlıklı olunsun hem mutlu ama illa yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 zaten gunah deil mi alkol, ulkenin 99%u icmiyo olmasi lazim. 1% icin de ugrasmaya degmez, zaten cehennemlikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 geçende 13 milyon alkolik var diye haber görmüştüm leave alcohol alone ya, herkesin vücudu kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 tecavüz vakaları artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 alkol içmek ne manyak bi deyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 sahasrara mesela içki içerek yazmış postunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 goldbaeren halk kahramanı rolüne soyundu ve sahaya atladı. Bakalım alkış alacakmı asdas bence bi cevap atman şart, zincir yapmazsak altta kalırsın söyliyim. Hemen bişey düşünmelisin acele et ! LOSER OLMA :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 its a trap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bi maklube olsa da yesek la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 buna suç diyecek adamın yatcak yeri yok be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 içiyom ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 http://themeyhane.com/ içene güsel site.. şarkılar müthiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 nevizade de artık çekirdek çitleyip kola içeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Creus said: nevizade de artık çekirdek çitleyip kola içeriz ne kolası o da günah gavur işi, ilahiler okuyup zemzem suyu içicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar