cetintas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Bir mesajı silmek istediğimizde ne yapıyoruz arkadaşlar yahu? Bir yerlerde gözümün önünde sanırım ama göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 silmek yok malesef. editleyip boş bırakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Eşşeği bağlasan durmaz Irak'ta, gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ahmedinejad said: silmek yok malesef. editleyip boş bırakabilirsin. Hadi ya, o ilginç olmuş, keşke silme seçeneği de eklense. Teşekkür ederim kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 basra'da bişey olmaz git sadece kalabalık yerlerde takılma intihar saldırısı olur, ama iraq daily report'a göre en güvenli şehirlerden birisi basra, komple şii olduğu için çekişme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 cetintas said: Eğer Kürtçülere hizmet etmeye gdiyorsan bence gitme, tabi eğer içinde vatan-millet sevgisi varsa, paradan önce vatanım-milletim geliyor diyorsan gitme. Çünkü bu dönemde Irak'ta iş demek özellikle Kuzey Irak'ta iş demek. Kuzey Irak'ta malum Barzani-Talabani'nin Türkmenleri öldürüp korkutup kaçırttıktan sonra tamamen hakimiyet kurdukları mekan. Anayasaları, kendi televizyonları, parlamentoları, polis ve asker teşkilatları var,yani bir tanınmaları eksik.Bu başımızdakiler bir dönem daha seçilirse de zaten önce orayı tanıyacak bizimkiler, sonra da hesapta bizim doğu-güneydoğuyu o dallamalarla birleştirmenin yolunu açacaklar. Neyse mevzuyu buralara getirdim diye kızma ama dediğim gibi, mevzu buralara işte yine bizzat bizim memleketten gençlerin emekleri ile koşar adım gidiyor. Özetin özeti.Paraya öncelik veriyorsan git çalış, yukarıda bazı arkadaşların dediği gibi oralar buraya göre ucuz yerler, çok iyi para biriktirirsin. Ama KÜRTÇÜ'nün parasından bana da, memlekete de hayır yok diyorsan, boşver. proje basra'da yani en guneyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar