Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Irak da calisirmiydiniz?

FoShiZzle

Öne çıkan mesajlar

cetintas said:

Eğer Kürtçülere hizmet etmeye gdiyorsan bence gitme, tabi eğer içinde vatan-millet sevgisi varsa, paradan önce vatanım-milletim geliyor diyorsan gitme. Çünkü bu dönemde Irak'ta iş demek özellikle Kuzey Irak'ta iş demek. Kuzey Irak'ta malum Barzani-Talabani'nin Türkmenleri öldürüp korkutup kaçırttıktan sonra tamamen hakimiyet kurdukları mekan. Anayasaları, kendi televizyonları, parlamentoları, polis ve asker teşkilatları var,yani bir tanınmaları eksik.Bu başımızdakiler bir dönem daha seçilirse de zaten önce orayı tanıyacak bizimkiler, sonra da hesapta bizim doğu-güneydoğuyu o dallamalarla birleştirmenin yolunu açacaklar. Neyse mevzuyu buralara getirdim diye kızma ama dediğim gibi, mevzu buralara işte yine bizzat bizim memleketten gençlerin emekleri ile koşar adım gidiyor.

Özetin özeti.Paraya öncelik veriyorsan git çalış, yukarıda bazı arkadaşların dediği gibi oralar buraya göre ucuz yerler, çok iyi para biriktirirsin. Ama KÜRTÇÜ'nün parasından bana da, memlekete de hayır yok diyorsan, boşver.

proje basra'da yani en guneyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...