SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 yalnız internet byle birşey işte. biri için veya bir konu için yalandan da olsa bir konuyu gerçekmiş gibi anlatsam ve kenara çekilsem çoğu kişi inanır. eski yalan söyledi demiyorum ama etkisi böyle birşey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 polat alemdar gitmiş ben mi gidemicem, giderim. http://www.youtube.com/watch?v=d9ROhuE1Olg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 moncici said: cevabım evet ama erkek olsam tabi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 erkek olunca kaybedicek bieyin yok mu. kendimi savunurum falan deme yemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bi iş teklifi almıştım ırak'ta çalışmak için. güvenlik ne durumda diye sordum, kadın talabaninin askerleri tarafından korunacağımı söyledi. ssk + yol + yemek + çelik yelek gibi bi sistem, zor. çalışmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 SoulCube said: erkek olunca kaybedicek bieyin yok mu. kendimi savunurum falan deme yemezler. Yoo, orada kadın olmanın erkek olmaktan daha zor bişey olduğunu düşündüğüm için sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 yalnız o maaşa ben de giderdim ekliyimde :) zaten para için yasıyoruz bi yerdede onuda unutmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Mortis said: bence sorun olmaz ne kadar çalışman gerekiyor peki, bir süre çalışıp para biriktirip dön? belli bir sözleşme imzalıcak mısın şu kadar çalışacağım burda diye? Proje 2 senelik ama uzar gider o daha. Birde boyle projelere az para biriktiriyim die gelip donmek buyuk yalan. Kazakistandan bi is teklifi almisdim aynen 1-2 sene kalir donerim diordum, su an 5. senem bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 eksi said: 3 haftayı geçti cok yakın bir arkadasım döneceği gün kaçırıldı.hala kim olduklarını bile bulamadık. kaçıranlarda ulasmadı ne şirkete nede yetkili başka bir kuruma. ne olacağı , nasıl bulunacağı belli değil. ailesi perişan durumda. kötü haber yok şimdilik ama orda alacağın para asla ailenin senin için üzülmesinden değerli olmaz. onu bil , ona göre karar ver. ha bide kaçırılma öldürülme v.s tarzı haberlerin medyada yayınlanması yasakmış bunuda öğrendik o yüzden o kesimden fazla haber duymuyoruz taa ki olay iyi şekilde sonuçlanana kadar. kötü bir durumda yine haber olmuyor zaten hiç ayrıntı da verdirmiyorlar. ABI AZMA ZICTIN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 yalniz bir sey daha ekliyim, verdikleri herseyi yazmadim tam yaziyimde yorumlar ona gore olsun. Senelik 8400bin dolar prim. 7 haftadan sonra 3 haftalik izni hak edip izne gitmesseniz o izinde alacaginiz para ( 3 haftalik maas) x 2 arti irak - TR ucak bileti parasinida veriolar nakit olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 8400bin dolar prim nasıl oluyor yav :S abi ne diyeyim şu anda kazancın halin vaktin nasıldır bilemem ama ben olsam giderdim sanırım.o 3 hafta tatilde gidip gezebileceğin yerleri düşün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 deymez korkuyla yaşamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bu kadar çok para verdiklerine göre kesin bi bokluklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 aynen bu kadar para verdiklerine göre asfsads. bide hangi bolgeye gidiosun.kimin kontrolü altında bulunuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 cidden ırakta kızlar mı teklif ediyomuş o.O ohaaa hepbirr gidek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 düşünürüm.. olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 korkma dasaa, sen sadece elimi tut, birlikte giricez sınırdan. YEŞİLLER $$$ BİZİ BEKLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ıııııııııııı şeriat yeşili! ben vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ben de giderdim herhalde, ama sözleşme yapmazdım. ya da max 1 senelik 1 senelik ayarlardım hacıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 abi bence hiç durma git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ırakta kendime ait sığınakta yaşıyorum,3 karım 44 çocuğum var sığınağım lüks ve konforlu bağdata 3 tünel ötede. iş için gelenlere tünel kiralanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 olm silah ta alırsın kendine, korursun işte. zırhlı bi mercedes ayarla köpek gibi para kazanıyosun. petrol zaten sudan ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 basra yanılmıyorsam en çok korunan ve en çok amerikan askeri bulunan şehirlerden birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Iraka gidiyosan boktan internetle eve mahkum olmayi goze alcaksin demek. Cunku evden cikmak imkansiza yakin bin tane koruma guvenlik proseduru var. Ama cok karli isler. Cok guzel paralar kazaniyo insanlar. Hangi bolgede blmiyorumda kurd bolgesi diger yerlere gore cokd aha guvenli diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar