Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Irak da calisirmiydiniz?

FoShiZzle

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:

bence sorun olmaz

ne kadar çalışman gerekiyor peki, bir süre çalışıp para biriktirip dön? belli bir sözleşme imzalıcak mısın şu kadar çalışacağım burda diye?

Proje 2 senelik ama uzar gider o daha. Birde boyle projelere az para biriktiriyim die gelip donmek buyuk yalan.
Kazakistandan bi is teklifi almisdim aynen 1-2 sene kalir donerim diordum, su an 5. senem bitiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

eksi said:

3 haftayı geçti cok yakın bir arkadasım döneceği gün kaçırıldı.hala kim olduklarını bile bulamadık.
kaçıranlarda ulasmadı ne şirkete nede yetkili başka bir kuruma.
ne olacağı , nasıl bulunacağı belli değil.
ailesi perişan durumda.
kötü haber yok şimdilik ama orda alacağın para asla ailenin senin için üzülmesinden değerli olmaz.
onu bil , ona göre karar ver.
ha bide kaçırılma öldürülme v.s tarzı haberlerin medyada yayınlanması yasakmış bunuda öğrendik o yüzden o kesimden fazla haber duymuyoruz taa ki olay iyi şekilde sonuçlanana kadar.
kötü bir durumda yine haber olmuyor zaten hiç ayrıntı da verdirmiyorlar.

ABI AZMA ZICTIN!!
Sosyal ağlarda paylaş

yalniz bir sey daha ekliyim, verdikleri herseyi yazmadim tam yaziyimde yorumlar ona gore olsun.
Senelik 8400bin dolar prim. 7 haftadan sonra 3 haftalik izni hak edip izne gitmesseniz o izinde alacaginiz para ( 3 haftalik maas) x 2 arti irak - TR ucak bileti parasinida veriolar nakit olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...