FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 şöyle bi siteye rastladım twitterda insanları stalklarken; http://yes.thatcan.be/my/next/tweet/ eğlendim kendi "next tweet"lerimle. kullanıcı adınızı giriyosunuz, eski tweetlerinizi bok edip "bunu yazarsın sen ilerde kesin" gibisinden bi sonuç çıkartıyo, eğlendiriyo. ps: arama falan yapmaya üşendim, açılmamıştır umarım.
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 "Bugün kötü bir bardak su iceyim. uyuyamiyosam sebebi ise vapurdan inerken vapur tavanına attığım kafadır." böyle şeyler falan diyo işte fds
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 "@ home, yey! uzgun uzgun uzgun hoooop uzgun. seni döverim cocuk. naber la godik bir insanim." bu ne la
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 GOG has put up excellent deals for Best Music Discovery Service sabah ve akşam saatlerinde Zincirlikuyu?
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 ben 2 gündür inanılmaz eğleniyorum ya bu site sayesinde fsdz "Kuzenim feysbukta online olup bana neden fıstıklı salamı çağrıştırıyor? Finaller bitince evine dönen."
http Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 hehe eğlenceli baya bende geçen gün görmüştüm Velet gel al düşse sana 7 perdeler aralandı,ulu yüce kıl döndü,lalelide bir bekleyiş bu---haha o olmuyo? şunuda ekliiim sevdim: Küresel ısınma var mı kuşun altından çıkan sayıya göre hahaah facebook paketi ayda sadece 3 otomobil?
fede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Peki ya patlarsa :. ow shit içimde tiksinmeye ihityaç duygusunu hissettiğim her türlü hali var insanın.
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Iyi oldu bu cv dosyasını nasıl olur? Böceklerin dünyasını merak eden ofisimizde tam zamanlı çalışacak!
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Oha efsane bişi yaptı: Arkadaşım derse gireceğim. Bak ayıbediyorsunuz ama. Hollanda'ya vize de kalkmış! o/ oha bu da efsane oldu: İzmit'e. Hadi son kez bilgisayarda ders seçip ders çalışıyorum yalanını gerçeğe dönüştürüyorum. dsafv Selam söyle bizden. Tam 22 yıldır yaşıyor. oh mis gibi şerefsiz. napıyonuz papacım?orgy?
Öne çıkan mesajlar