FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 şöyle bi siteye rastladım twitterda insanları stalklarken; http://yes.thatcan.be/my/next/tweet/ eğlendim kendi "next tweet"lerimle. kullanıcı adınızı giriyosunuz, eski tweetlerinizi bok edip "bunu yazarsın sen ilerde kesin" gibisinden bi sonuç çıkartıyo, eğlendiriyo. ps: arama falan yapmaya üşendim, açılmamıştır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 "Bugün kötü bir bardak su iceyim. uyuyamiyosam sebebi ise vapurdan inerken vapur tavanına attığım kafadır." böyle şeyler falan diyo işte fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 "@ home, yey! uzgun uzgun uzgun hoooop uzgun. seni döverim cocuk. naber la godik bir insanim." bu ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 GOG has put up excellent deals for Best Music Discovery Service sabah ve akşam saatlerinde Zincirlikuyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 ben 2 gündür inanılmaz eğleniyorum ya bu site sayesinde fsdz "Kuzenim feysbukta online olup bana neden fıstıklı salamı çağrıştırıyor? Finaller bitince evine dönen." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 hehe eğlenceli baya bende geçen gün görmüştüm Velet gel al düşse sana 7 perdeler aralandı,ulu yüce kıl döndü,lalelide bir bekleyiş bu---haha o olmuyo? şunuda ekliiim sevdim: Küresel ısınma var mı kuşun altından çıkan sayıya göre hahaah facebook paketi ayda sadece 3 otomobil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Peki ya patlarsa :. ow shit içimde tiksinmeye ihityaç duygusunu hissettiğim her türlü hali var insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Iyi oldu bu cv dosyasını nasıl olur? Böceklerin dünyasını merak eden ofisimizde tam zamanlı çalışacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Oha efsane bişi yaptı: Arkadaşım derse gireceğim. Bak ayıbediyorsunuz ama. Hollanda'ya vize de kalkmış! o/ oha bu da efsane oldu: İzmit'e. Hadi son kez bilgisayarda ders seçip ders çalışıyorum yalanını gerçeğe dönüştürüyorum. dsafv Selam söyle bizden. Tam 22 yıldır yaşıyor. oh mis gibi şerefsiz. napıyonuz papacım?orgy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 sonuncu en efsanesiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar