Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10.000'inci Ekran Kartı Sorusu

iblameadmins

Öne çıkan mesajlar

Şimdi bi dakka hatlar karıştı. 300-400 arası bi bütçe varsayarsak alınabilicek en iyi ekran kartı hangisi?
5870'le 6850'nin fiyatları kafa kafaya %20 fark koyuyorsa 5870 neden 6850 alıyoruz?

Hmm 5870 daha pahalıymış. E 6870'den de pahalı bu kart bi saçmalık yok mu ben anlamadım. Yok mu bu salak kartların bi performans sıralaması vs si 5870'in olayı ne ki bu kadar pahalı?

Bide bide bu pci-exp v2.0 v2.1 vs nedir yeni görüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

6 serisiyle beraber bu numaralandırma olayını değiştiri ati/amd.
5870>6850 gibi bi durum söz konusu bu sebeple.

en temiz çözüm gözüne kestirdiğin yada bütçene uyan kartlar hangileriyse artık onların detaylı incelemelerini ve test sonuçlarını karşılaştırmak.

zaybird saçmalamış önceki sayfada direk ignore onun yazdıklarını.

illa bu iki kart arasında kaldıysan da çok büyük fark yoksa arada 5870 al kesinlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

6 serisinin performansı kendi içinde değişiyor, 5 serisinin performansı kendi içinde değişiyor.
6'dan sonra ve 5'den sonra 870 geliyor diye illa aynı performansta olması gerekmiyor.

kartların teknik özelliklerini inceleyesin diye sana wiki sayfasını verdim, niye oraya bakmıyorsun ki?

yok "ben kartların isimlendirilmesinin sıralanmasını istiyorum, teknik özelliklerinden anlamam" diyorsan, şöyle bir sıralandırma yapayım (ha, her oyunda bu performans sırasına göre olacak diye bir garanti yok)

6990 > 5970 > 6970 > 5870 > 6950 > 6870 > 5850 > 6850 > 5770
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...