Eternal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 şimdi imla hatası var orda zekice! den sonra ve kullanıcaksan zekice ve mantıklı bir karar olmus diceksin yani hani pazardan elma , armut , üzüm ve çilek aldım. dersin.. ama pazardan elma! , armut! , üzüm! ve çilek! aldım.. diyemessin hatalı olur bence bu..[signature][hline]we modify worlds
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Son mesajın gercekten tam bi zeka ürünü... sen ne yapacaksın benim imlamı? anlayan anlıyo benim ne dediğimi... anlayamıyosan sorun sendedir. Ayrıca konuda birden saptı neden acaba..[signature][hline]To Live is To Die
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bak bakalım etrafına şöyle kaç kişi anlamış seni şu hayatta.. Kimsenin kimseyi anladıgı yok.. Sen anlaşılamaz olup anlasıldıgınızı zanneden kişisin.. Hepimiz anlaşıldıgımız zannediyoruz ama anlaşılamıyoruz.[signature][hline]we modify worlds [Bu mesaj Eternal tarafından 11 Eylül 2004 14:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Bence sen sorunlusun ve sana daha fazla yaf yetiştirmiycem çünkü boşuna...[signature][hline]To Live is To Die
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Nasıl 3-4 mesajda sorunlu oldugumu kavradıgını anlamadım aslında.. Nickimin paticik adlı bir sitede Eternal olmasından başka hakkımda hangi bilgiye sahipsin.. Ben senin burda yaptıgım geyigi ciddiye alarak içinde bastırılmış duyguların oldugunu 1-2 mesajında cok daha rahat bir sekilde anlıyorum..[signature][hline]we modify worlds
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Eternal, Nirvana'ya az kalmış :p herneyse, şu güzel, önemli ve doğru bir kelimeler topluluğu: said: Eternal, 11 Eylül 2004 14:16 tarihinde demiş ki: bak bakalım etrafına şöyle kaç kişi anlamış seni şu hayatta.. Kimsenin kimseyi anladıgı yok.. Sen anlaşılamaz olup anlasıldıgınızı zanneden kişisin.. Hepimiz anlaşıldıgımız zannediyoruz ama anlaşılamıyoruz.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Senin hakkında bildiğim bi şeyde zor anladığın... acaba kafan biraz kalın olabilirmi??[signature][hline]To Live is To Die
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Karpuz keste yiyelim.. /LoL[signature][hline]we modify worlds [Bu mesaj Eternal tarafından 11 Eylül 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Nereye??? Daha karpuz keseceydik...[signature][hline]To Live is To Die [Bu mesaj SpiritCrusher tarafından 11 Eylül 2004 14:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar