Eternal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 şimdi imla hatası var orda zekice! den sonra ve kullanıcaksan zekice ve mantıklı bir karar olmus diceksin yani hani pazardan elma , armut , üzüm ve çilek aldım. dersin.. ama pazardan elma! , armut! , üzüm! ve çilek! aldım.. diyemessin hatalı olur bence bu..[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Son mesajın gercekten tam bi zeka ürünü... sen ne yapacaksın benim imlamı? anlayan anlıyo benim ne dediğimi... anlayamıyosan sorun sendedir. Ayrıca konuda birden saptı neden acaba..[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bak bakalım etrafına şöyle kaç kişi anlamış seni şu hayatta.. Kimsenin kimseyi anladıgı yok.. Sen anlaşılamaz olup anlasıldıgınızı zanneden kişisin.. Hepimiz anlaşıldıgımız zannediyoruz ama anlaşılamıyoruz.[signature][hline]we modify worlds [Bu mesaj Eternal tarafından 11 Eylül 2004 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Bence sen sorunlusun ve sana daha fazla yaf yetiştirmiycem çünkü boşuna...[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Nasıl 3-4 mesajda sorunlu oldugumu kavradıgını anlamadım aslında.. Nickimin paticik adlı bir sitede Eternal olmasından başka hakkımda hangi bilgiye sahipsin.. Ben senin burda yaptıgım geyigi ciddiye alarak içinde bastırılmış duyguların oldugunu 1-2 mesajında cok daha rahat bir sekilde anlıyorum..[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Eternal, Nirvana'ya az kalmış :p herneyse, şu güzel, önemli ve doğru bir kelimeler topluluğu: said: Eternal, 11 Eylül 2004 14:16 tarihinde demiş ki: bak bakalım etrafına şöyle kaç kişi anlamış seni şu hayatta.. Kimsenin kimseyi anladıgı yok.. Sen anlaşılamaz olup anlasıldıgınızı zanneden kişisin.. Hepimiz anlaşıldıgımız zannediyoruz ama anlaşılamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Senin hakkında bildiğim bi şeyde zor anladığın... acaba kafan biraz kalın olabilirmi??[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Karpuz keste yiyelim.. /LoL[signature][hline]we modify worlds [Bu mesaj Eternal tarafından 11 Eylül 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Nereye??? Daha karpuz keseceydik...[signature][hline]To Live is To Die [Bu mesaj SpiritCrusher tarafından 11 Eylül 2004 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar