Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HUK , JINRO , MC @istanbul

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=fMiW0y1_ogE&feature=player_embedded

dreamhack için adamlar istanbuldan aktarmalı yapmış , turkish airlines en iyi 3 hava yolu şirketinden biri falan övüyor...

tahminimce dönüş yolları da aynı olur istanbul aktarmalı, kitleyip imza almaya gitsek mi?

beyler TL admini kaç kişi olursunuz , detaylar falan ufaktan bi bilgi istiyor ayarlayabilirmiş buluşmayı...girelim mi böyle bi organizasyona 2 resim çektiririz 2 imza alırız, o bahaneyle biz buluşmuş oluruz iki laflarız
Sosyal ağlarda paylaş

bence yapın bir organizasyon. niye derseniz hem sağda solda haber oluruz, hem de yarın bir gün bu adamları istanbul'a getirmesi ihtimal dahilinde olan bir organizasyona yardımı olur. adamlar görür o şekil çocuklar vardı orada, hem belki sleeep bi alt dudak verir bize şeklinde düşünce ile hareket edebilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

en son yurtdışı uçuşum aralıktı ama emin misiniz özellikle yurtdışı aktarmalı gidenlerlerin olduğu bölüme hatırladığım kadarıyla pasaport kontrolü olmadan geçemiyoruz. çok iyi hatırlayamıyorum. emin olan biri var mı?

valla olursa teamliquid tshirtimi giyer gelirim yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Desu said:

en son yurtdışı uçuşum aralıktı ama emin misiniz özellikle yurtdışı aktarmalı gidenlerlerin olduğu bölüme hatırladığım kadarıyla pasaport kontrolü olmadan geçemiyoruz. çok iyi hatırlayamıyorum. emin olan biri var mı?

açıkcası ben de böyle biliyorum oraya geçmek için bi biletmiş pasaportmuş falan o kapıyı geçmek lazım , ama adamalr gelir oraya resim mesim için güvenliğinde ufak yardımıyla hallederiz belki

huun said:

yalnız dünyada bir tane sadece bir tane 5023. var. bu bakımdan imza istenebilir kendisinden.

eu'da bitane var dünya da 5 6 tane oluyor her kıta için :P

Cuce said:

e kesi gelirimki ben tarihi ne bunun?

ufaktan yazdım bişiler adam tamam bekle dedi aracı maracı birilerine ulaşıp bilgileri yollıcak .
Sosyal ağlarda paylaş

Desu said:

valla olursa teamliquid tshirtimi giyer gelirim yani.

transit vizeleri varsa çıkamazlar dışarı da, ab vatandaşlarına bir güzellik (yalakalık) yapmış olabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Desu said:

ama çok tuhaf olur. gidip ne konuşucaz ki adamlarla sdfsdfdsfaf

adamların üstünde ekstra ne varsa alırız abi hepsi sponsorlu zaten , takım tişörtü , ekipmanları... futbolcudan forma ister gibi bunlardan kendi mouse klavyelerini imzalayıp vermelerini isteriz :D
Sosyal ağlarda paylaş

iki paticik felan yazarsınız kartonlara ne biliyim dolaylı yoldan viral yaprsınız. onları görüp tl ye topic açıp video yu upload edip post etmek. onların şöhretinden çok tr nin oyuncusu varmış nan dedirten bi hadise olur zati.ama havaalanı çok uzak yea
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...