Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fMiW0y1_ogE&feature=player_embedded dreamhack için adamlar istanbuldan aktarmalı yapmış , turkish airlines en iyi 3 hava yolu şirketinden biri falan övüyor... tahminimce dönüş yolları da aynı olur istanbul aktarmalı, kitleyip imza almaya gitsek mi? beyler TL admini kaç kişi olursunuz , detaylar falan ufaktan bi bilgi istiyor ayarlayabilirmiş buluşmayı...girelim mi böyle bi organizasyona 2 resim çektiririz 2 imza alırız, o bahaneyle biz buluşmuş oluruz iki laflarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 aferin benim imzamı almayın gidin bunnarınkini alın hepinize aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 lol, adekse gelin hafta sonları imza günü yapıyorum bende.foto falanda çektirirsiniz yanımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 o kadar izliyoruz adamları mrk ettim bende şimdi cokta yakın havaalanı xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 bence yapın bir organizasyon. niye derseniz hem sağda solda haber oluruz, hem de yarın bir gün bu adamları istanbul'a getirmesi ihtimal dahilinde olan bir organizasyona yardımı olur. adamlar görür o şekil çocuklar vardı orada, hem belki sleeep bi alt dudak verir bize şeklinde düşünce ile hareket edebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 white ra idra için gidilirde mc jincro huk için gidilmez.cinro nun biraz türklere düşmanlığı var bu arada =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Memphis said: aferin benim imzamı almayın gidin bunnarınkini alın hepinize aferin Bur'da dünya 5,023.sü varken di mi. Beyler bayanlar bi tane dünya 5,023.sü var bu fırsatı kaçırmayın imza isteyin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 en son yurtdışı uçuşum aralıktı ama emin misiniz özellikle yurtdışı aktarmalı gidenlerlerin olduğu bölüme hatırladığım kadarıyla pasaport kontrolü olmadan geçemiyoruz. çok iyi hatırlayamıyorum. emin olan biri var mı? valla olursa teamliquid tshirtimi giyer gelirim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ABİ NE GİDERİM.JİNRO SEVER BENİ PİS ESMERLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 e kesi gelirimki ben tarihi ne bunun? pasaport jıbtrıkğbdbe gecemezler tabiki, o yüzden yalan olur tabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 doubtful said: Bur'da dünya 5,023.sü varken di mi. Beyler bayanlar bi tane dünya 5,023.sü var bu fırsatı kaçırmayın imza isteyin. :D yalnız dünyada bir tane sadece bir tane 5023. var. bu bakımdan imza istenebilir kendisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Desu said: en son yurtdışı uçuşum aralıktı ama emin misiniz özellikle yurtdışı aktarmalı gidenlerlerin olduğu bölüme hatırladığım kadarıyla pasaport kontrolü olmadan geçemiyoruz. çok iyi hatırlayamıyorum. emin olan biri var mı? açıkcası ben de böyle biliyorum oraya geçmek için bi biletmiş pasaportmuş falan o kapıyı geçmek lazım , ama adamalr gelir oraya resim mesim için güvenliğinde ufak yardımıyla hallederiz belki huun said: yalnız dünyada bir tane sadece bir tane 5023. var. bu bakımdan imza istenebilir kendisinden. eu'da bitane var dünya da 5 6 tane oluyor her kıta için :P Cuce said: e kesi gelirimki ben tarihi ne bunun? ufaktan yazdım bişiler adam tamam bekle dedi aracı maracı birilerine ulaşıp bilgileri yollıcak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 teamliquid tişörtümü giyer gelirim valla. ama çok tuhaf olur. gidip ne konuşucaz ki adamlarla sdfsdfdsfaf, biz buluşsak muhabbet konusu çok olur da. oraya gidip 3 tane farklı ülkeden eleman uzun bi bakışma hahahaha çok komik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 lan alırız ucuz bi bilet zimbabweye falan.gireriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Desu said: en son yurtdışı uçuşum aralıktı ama emin misiniz özellikle yurtdışı aktarmalı gidenlerlerin olduğu bölüme hatırladığım kadarıyla pasaport kontrolü olmadan geçemiyoruz. çok iyi hatırlayamıyorum. emin olan biri var mı? valla olursa teamliquid tshirtimi giyer gelirim yani. transit vizeleri varsa çıkamazlar dışarı da, ab vatandaşlarına bir güzellik (yalakalık) yapmış olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 türk güvenliğine gidicen abi cinro geldi abi huk geldi resim çekilcez dediğinde.Kardeşim de git manyakmısın oğluuum hakkı alın olm bunları alın alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Desu said: ama çok tuhaf olur. gidip ne konuşucaz ki adamlarla sdfsdfdsfaf adamların üstünde ekstra ne varsa alırız abi hepsi sponsorlu zaten , takım tişörtü , ekipmanları... futbolcudan forma ister gibi bunlardan kendi mouse klavyelerini imzalayıp vermelerini isteriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 haha valla gelirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 iki paticik felan yazarsınız kartonlara ne biliyim dolaylı yoldan viral yaprsınız. onları görüp tl ye topic açıp video yu upload edip post etmek. onların şöhretinden çok tr nin oyuncusu varmış nan dedirten bi hadise olur zati.ama havaalanı çok uzak yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 nolcak sarılı koklaşırız işte. white-ra'yı yakalayaydık iyidi asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Cuce said: nolcak sarılı koklaşırız işte. white-ra'yı yakalayaydık iyidi asıl white ra yı türkiyeye organizasyona getirelim aslında.HARBİDEN BAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ben varım saat yer mekan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 havaalanında calısmıstım bi süre içeri sızmamız imkansız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ben bir uçak yapayım isterseniz hızlıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 huun said: doubtful said: Bur'da dünya 5,023.sü varken di mi. Beyler bayanlar bi tane dünya 5,023.sü var bu fırsatı kaçırmayın imza isteyin. :D yalnız dünyada bir tane sadece bir tane 5023. var. bu bakımdan imza istenebilir kendisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar