Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DreamHack

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

mc ye laf edenler biraz daha düşünsün derim, bw zamanından beri bo5 lerde cheese yapılması yaygın bişi. matchup da pvp yani, sınırları ortada.yakın seviyeli oyuncular arasında sadece maç üzerine değil, bo5 de rakibin psikolojisi üzerine oynamak gerekir. doğru zamanda cheese yapmayı bilmek de ayrı bir yetenek. bu kadar büyük baskı altınsda yapılan cheese lame cheese değil tam tersine enine boyuna düşünülüp hesaplanmış cesaret gerektiren bir risk almadır.

said:
It wasn't just cheese. The sheer genius behind it is amazing.

1. MC has NEVER proxied before in any tournament.
2. White-Ra usually goes 13 gate.
3. White-Ra usually skips a zealot and goes 2 gate stalkers.
Sosyal ağlarda paylaş

oyyy oy, ben deniyorum siz ne diyosunuz.

mc kazanmadı falan dedim gibi gelmiş insanlara herhalde. evet white-ranın acılısını göz onunde bulundurarak 2gate proxy gitti mc. pylon scout gelirse kaybederim gelmezse kazanırım diye düşündü. bu kadar pylon socut gelmedi kazandı.

bu bo5'ein son macında şu anda kadar olan acılısları haritaları düşünüp veriliş bi educated guess.

sorun cheese değil zaten. Boxer kendisi tarihin en iyi progamer'ı değil evet ama en keyifli oyunları sunan oyuncusu. adamın cheesesz turnuvası yok. adam olmasa bu kadar sevmezdi insanlar sc'yi. gelip bunada karşı cıkın isterseniz.

ilk 4 macın white-ra tarafı ne kadar heycanlı ise mc tarafıda o kadar donuktu.

bunun mikroyla maktoryla cheese mekanikleriyle rafine olmalarıyla falan ilgisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

_Spartacus_ said:

huun said:

bw&scII 101: terran'a saldırma, bırak o base'inden çıkarsa çıksın.
SC2'de Terran değil, Protoss için geçerli bu artık. TvZ'de sürekli baskı kurmalı Terran, TvP'de de pek tank yapılmadığından hareketli bir orduya sahip, haritanın her tarafına yayılan, harrass yapan, drop yapan taraf Terran. Protoss ise turtle yapıp deathball yaptıktan sonra anca saldıran bir taraf daha çok. Sadece PvT'de değil, PvZ'de de böyle.

e tamam işte, ben de onu diyorum. terran'ı bırak kendi haline, açılırsa haritaya açılır, açılmazsa kendi bilir. colo ya da templar gelene kadar toss için pasif/harass anlayış daha öncelikli. toss için erken oyunda terran'a saldırmamak daha avantajlı.
Sosyal ağlarda paylaş

seyiri keyifli oyun sunmak oyuncunun sorumluluğunda değil bence. oyuncu kazanmak için en etkili olduğunu düşünüğü şeyi yapmakla sorumlu, en etkili stratejiler keyifli değilse oyunun problemi. boxer da zamanında çok sık cheese yapardı ama bw deki cheeseleri bile izlemesi daha zevkli nedense
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki oyununun böyle bir sorumluluğu yok, ama büyük oyuncu böyle olunuyo işte.
Oyundan keyif aldığını, güzel mac sunmak istediğini seğirciye hissettirirsen maclar cok daha şahane geciyo.

bu kadar basit yanı.

Mc akzanıyo olabilir, ama White-ra cok daha güzel bi oyuncu işte.
Sosyal ağlarda paylaş

büyük oyuncu en yüksek galibiyet/mağlubiyet oranını yakalayarak olunuyor cuce, kusura bakma.

boxer da örnek değil bu konulara, zira imparator hazretleri zaten bir fenomen. olmayan taktikleri yaratan ve zamanında önüne geleni kazıyan birisi kendisi. ra tamam güzel oyuncu ama büyük oyuncu değil.
Sosyal ağlarda paylaş

biz aslında duygusal bakıyoruz.white ra efendi böyle sıcak bir adam olarak gördüğümüzden, mc nin chees yaparak yenmesini tabiki yadırgıyoruz.diğer acıdan mc kazanacak canım acımıcak karşıya tabi hakkı.ama tabi bizde white ra gibi paranın canı cıksın vicdan ftw olduğumuz için normal.

yinede herşeye rağmen White Ra ftw

Sosyal ağlarda paylaş

Hiçte olmuyo işte Huun efendi.
ilooveoov kadar domine eden olmadı piyasayı, kimse öle sevmedi adamı bu kadar basit yanı.

Hayır neden white-ra yı daha cok sevdiğimi acıklamak zorunda değilim burda. anlatmaya calıstım derdimi, konuyu "kazanmaya oynamaısnmı yanı!!!" ye cektiniz. heee kaybetmek icin oynuyo adam emin olunki.

4 gate yapmaya gittiği push'taprobe'u anam burdan iceri sokarımki diyip kondurması iceri aha güzellik budur yanı, gayette dibine kadar kazanmak için yapılmış bir hamledir.
artık zamanı gecmiş kazanması nerdeyse imkansız bi 4 gate vs 3 gate robo macını zafere cevirmiştir.
ikinci macta mcnın cycleları arasında zealot görmeyip expadn ederimki ben diyen yine white-radır miss gibi karar verip almıştır macı nasılsa saldıramıycak diyip.

5. mac dısında mcden böyle bir karar göremedim ben, mikrosuyla buildiyle yendi gecti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...