Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yanlız lakers'ı supurduğu için dallas'a baya bi kotu bakıyodumda kadrosundaki oyuncuların coğunun bi şampiyonluğunu gormek isterim cidden. kidd, dirk, marion, peja ozellikle. o yuzden finalde dallas'ı destekliyorum.
Mesaj tarihi:
Bir Dallas-Miami finali daha olacak.

Geçen seferde sezon başından sonuna kadar Dallas'i desteklemiş (zaten bi phoenix birde dallas'ı tutuyorum lan nba'de halen aadsf), hatta playofflar başlamadan gidip Nowitzki forması bile almıştım. Lakin çok üzülmüştüm :(

Bu sefer de sonuna kadar Dallas istiyorum ama ne bilim, bu Miami Heat gerçekten çok sakat, adamlar bana göre gerçekten kötü bir sezon geçirmelerine rağmen öyle ya da böyle süpüre süpüre milleti finale çıkmayı başardılar.

Ben yine Dallas'i destekleyeceğim ama genel kadro yapısıyla Dallas'in uzun bir seri kaldıramayacağını ve Miami'nin bir şekilde öne geçeceğini ve kupayı kaldıracağını düşünüyorum.

Yine de LJ haterlarının yaptığı totemlere destek olacağım, Nowitzki reyiz topuğuna sıkar nasılsa onun da
Mesaj tarihi:
şu an dallası tutuyorum final yarışında zira kidd,peja ve kesinlikle dirk(en çok hak eden oyuncu olduğunu daha önce de belirtmiştim) ama lebron'a da üzülürüm adam o kadar yüzük için geldi gene direkten dönecek üzücü yani bu kadar iyi takımla ama miami alır diye düşünüyorum ben çünkü yanında artık ilgauskas,delonte west,mo williams,varejao falan yok kapı gibi wadele bosh var
Mesaj tarihi:
Miamide lebron wade ve bosh olması çok avantajlarına geliyor.Lebronun günü olmadığı bir gün gidip bosh 30 sayı atabiliyor.Lebron'la bosh'un günü olmadi başka bir gün gidip wade 30 40 sayı atabiliyor. Bunu gördük bütün playoff boyunca hep bir şekilde miami tikir tikir ilerliyor.
Mesaj tarihi:
bu arada ilgauskas hala yanında finale çalısırken nba yorumu yapmamak gerek sanırım olsun ama oynamıyo son bir kaç maçtır doğru dürüst orda daha aktif bi rolu vardı diyip kurtarayım kendimi :D
  • Yeni Oluştur...