Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
chicago favorimdi ama olmayacak gibi.Serinin kontrolünü heat aldı.
bu sabah umudum vardı ama yalan oldu son ceyrekte özellikle rose batırdı.
cakal wade de bütün mac boyunca sustu son ceyrekte dirildi adam,bosh biraz tutuktu.
james de dengeli oynadı,fazla yüklenmedi.
Mesaj tarihi:
ömerin sakatlıkla beraber chicagonun rotasyonda bitti keith bogans dısında ilk bes hep sahada kalırsa ne olacak dallas miami serisinde lebron cosar artık kimle tutacaklar nasıl tutacaklar merak ediyorum pejayı vermezler heralde
Mesaj tarihi:
abi direk şampiyonluğa oynicak bi takımı direk asistan koça teslim etmek saçma olurdu. kobe falan ezerdi shaw'ı ama gidipte mike brown'ı getirmek ne kadar mantıklı bilmiorm tabi. gelebilcek en iyi 2 3 koç içindeydi ama ben bi van gundy bi adelman'ı tercih ederdim yerine.
Mesaj tarihi:
nası olmuş abi bu çok saçma bi sakatlık gibi gözüküyordu.(neyse sezonun bitmesine 1-2 maç kalmıştı zaten chicago için :( )
NBA said:
Bulls rookie Asik out for season with broken fibula
Mesaj tarihi:
Ya bugün düşündüm de, Premier Lig dünyanın her yerinde izlendiği için maçları öğle saatlerinde yapıyorlar, insanlar dünyanın her yerinde normal saatlerde izleyebiliyor. Bu adamlar neden akşam 8 buçukta oynatıyorlar maçlarını, tüm dünya izliyorken? Ayıp denen bir şey var lan, akşamüstü yapsınlar biz de sabah yatmak zorunda kalmayalım :( hem de daha fazla yayın geliri elde ederler
  • Yeni Oluştur...