Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya Hotdoğ, bu kadar gözünde büyütme bu adamları.
Öer Aşık'ın boyunu biliyor musun? Kolları yukarıda zıpladığında kaç metre duvar oluşturduğunu biliyor musun? Hayır yanlış anlaşılacağım senin yüzünden, Ömer'i henüz çok beğeniyor da değilim ama normal şartlarda bu konsantrasyonla sıçrasın kim gelirse gelsin çenesini dağıttırma pahasına bloğu beynine verir...

Chicago'da bu Heat'i eler...
Mesaj tarihi:
abicim olay omer'in zıplayarak ne kadar yuksege ulastıgı degil. fiziksel olarak ustunluk kurabilecek adamlar var omer'e karsı. hani omer 2.50 olsa da o duvarı yıkıp o smacı basabilecek adamlar var.

ama omer'in wade'i durdugu gecenin en guzel hareketlerindendi. bi de kanlı kanlı savastan yeni cıkmıs gibi nefes nefese hali falan superdi ama macı kazanamayınca hicbir anlamı kalmadı tabi.
Mesaj tarihi:
cevap vermicem bu video konuşsun benim yerime:
http://www.youtube.com/watch?v=P7EvwWBnBHM
buda bonus:
http://www.youtube.com/watch?v=Trkzcuhp4xA
cetintas said:

Ya Hotdoğ, bu kadar gözünde büyütme bu adamları.
Öer Aşık'ın boyunu biliyor musun? Kolları yukarıda zıpladığında kaç metre duvar oluşturduğunu biliyor musun? Hayır yanlış anlaşılacağım senin yüzünden, Ömer'i henüz çok beğeniyor da değilim ama normal şartlarda bu konsantrasyonla sıçrasın kim gelirse gelsin çenesini dağıttırma pahasına bloğu beynine verir...

Chicago'da bu Heat'i eler...
Mesaj tarihi:
o video da cevap degil pek. bana biraz carter fanboylugu yapıyormussun gibi geldi. dunku macta wade yerinde carter da olsa oradan gecemezdi.

bir kere verdigin videoda mourning potanın tam altında, yani cok geride bekliyor blok icin. oradan carter gibi atletik bir adamı engelleme sansı yok gibi bisey. ayrıca tek el bloga kalkmaya calısmıs ve dogru durust zıplamamıs bile.
Mesaj tarihi:
Videoların bişey anlattığı yok.

Ömer orda yere çok sağlam basarak çok iyi noktadan yükselmiş geçiş açısı bırakmamış ama koyduğun videoların birinde tek el zıplamıyor bile diğerinde de boşluktan geçiyo.
Mesaj tarihi:
iyi tamam cevap vereyim o zaman evet ömer'in boyu 2.11 sanırım, büyük ihtimalle o pozisyonda 3.40'a falan da çıkmıştır zıplamayla birlikte ama dwyane wade 1.93lük bir adam ve 2adım alarak o yükseklige çıkıpta üstünden vurması pek kolay bir olay değil fakat dwight howardla blake griffin hatta javale mcgee'yide ekliyelim tek adımda bile 3.60-3.70lere çıkma potansiyeli olan insanlar kısacası o pozisyonda ömerin üstünden maximum zıplamalarıyla kesinlikle geçebilirlerdi oyuncuları gözünde bu kadar büyütme demişsin bu sene bir blake griffin top 10 videosu izlemeni öneririm. o pozisyonda lebron olsa bile smacı vuramazdı belki ama omuzu koyup ömeri geri fırlatıp turnikeyi atardı o güçle.
not: ayrıyetten ben de chicagoluyum ve ömerin yaptığı işe gerçekten büyük saygı duyuyorum, savunmaya gerçekten çok önemli katkı veriyor ama bazı şeyleri kabul etmek lazım NBA en iyilerin olduğu bir yer ve atletizm konusunda sınır tanımıyorlar.
Mesaj tarihi:
e biz de aynısını soyledik zaten? senin koydugun videoların anlattıklarınla alakası yok.

howard'ın tek omzu 30 kilo cekiyodur muhtemelen. o mudahaleye maruz kalıp da yerinden oynamayacak adam yok nba'de.
Mesaj tarihi:
video için çok araştırma fırsatım olmamıştı ilk gördüklerimi koydum alın o zaman pozisyonun hemen hemen aynısı çift el tyrus thomas(ki nba'i biraz takip eden birisi onun ne kadar yükseklere çıktığını biliyordur)
http://www.youtube.com/watch?v=fatA_P364ks
Mesaj tarihi:
Aynı şey, söylüyorsunuz, ama sosislinin koyduğu ilk video da olayı özetliyor gayet. İlla d12, blake olmasa da olur karşısındaki, güçlü kısalar da var havada kaşındakini yıkabilecek, lebron gibi, hatta wade de bunlardan biri.
Mesaj tarihi:
Aynı şeyleri söylüyoruz, çok büyük uçurumlar yok aramızda. Ben Ömer'in bu pozisyonu ile ilgili konuşuyorum. Yani pota altında bu pozisyonda olduğu kadar konsantre bir şekilde yükseldiğinde(tabii ki gerek ve yeter şart her zaman smaca gelen oyuncudan korkmamak, fiziksel olarak o gelen oyuncuya ezilmemektir)her oyuncuya blok yapar dedim. Ama aynı Ömer smaca giderken Howard, Griffin ve daha kaç tane oyuncu Ömer'e, "evladım daha öğreneceğin çok şey var" diyebilirler. Ben Amerika'nın bir NBA'ini, bir de Metallica'sını seviyorum. Sebebi her ikisinin de benzeri dünyada yok. Bilmem anlatabildim mi?
  • Yeni Oluştur...