calimero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xp6qJ7LZNlg
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 yok buda yemez, omer zipliyor burada digeri sabit.
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 lebron geçer,blake geçer,dwight geçer,josh smith geçer daha da bisürü sayılabilir :) wade'in 1.93 olduğunu unutmayalım lütfen.
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Ya Hotdoğ, bu kadar gözünde büyütme bu adamları. Öer Aşık'ın boyunu biliyor musun? Kolları yukarıda zıpladığında kaç metre duvar oluşturduğunu biliyor musun? Hayır yanlış anlaşılacağım senin yüzünden, Ömer'i henüz çok beğeniyor da değilim ama normal şartlarda bu konsantrasyonla sıçrasın kim gelirse gelsin çenesini dağıttırma pahasına bloğu beynine verir... Chicago'da bu Heat'i eler...
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 abicim olay omer'in zıplayarak ne kadar yuksege ulastıgı degil. fiziksel olarak ustunluk kurabilecek adamlar var omer'e karsı. hani omer 2.50 olsa da o duvarı yıkıp o smacı basabilecek adamlar var. ama omer'in wade'i durdugu gecenin en guzel hareketlerindendi. bi de kanlı kanlı savastan yeni cıkmıs gibi nefes nefese hali falan superdi ama macı kazanamayınca hicbir anlamı kalmadı tabi.
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 cevap vermicem bu video konuşsun benim yerime: http://www.youtube.com/watch?v=P7EvwWBnBHM buda bonus: http://www.youtube.com/watch?v=Trkzcuhp4xA cetintas said: Ya Hotdoğ, bu kadar gözünde büyütme bu adamları. Öer Aşık'ın boyunu biliyor musun? Kolları yukarıda zıpladığında kaç metre duvar oluşturduğunu biliyor musun? Hayır yanlış anlaşılacağım senin yüzünden, Ömer'i henüz çok beğeniyor da değilim ama normal şartlarda bu konsantrasyonla sıçrasın kim gelirse gelsin çenesini dağıttırma pahasına bloğu beynine verir... Chicago'da bu Heat'i eler...
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 o video da cevap degil pek. bana biraz carter fanboylugu yapıyormussun gibi geldi. dunku macta wade yerinde carter da olsa oradan gecemezdi. bir kere verdigin videoda mourning potanın tam altında, yani cok geride bekliyor blok icin. oradan carter gibi atletik bir adamı engelleme sansı yok gibi bisey. ayrıca tek el bloga kalkmaya calısmıs ve dogru durust zıplamamıs bile.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Videoların bişey anlattığı yok. Ömer orda yere çok sağlam basarak çok iyi noktadan yükselmiş geçiş açısı bırakmamış ama koyduğun videoların birinde tek el zıplamıyor bile diğerinde de boşluktan geçiyo.
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 iyi tamam cevap vereyim o zaman evet ömer'in boyu 2.11 sanırım, büyük ihtimalle o pozisyonda 3.40'a falan da çıkmıştır zıplamayla birlikte ama dwyane wade 1.93lük bir adam ve 2adım alarak o yükseklige çıkıpta üstünden vurması pek kolay bir olay değil fakat dwight howardla blake griffin hatta javale mcgee'yide ekliyelim tek adımda bile 3.60-3.70lere çıkma potansiyeli olan insanlar kısacası o pozisyonda ömerin üstünden maximum zıplamalarıyla kesinlikle geçebilirlerdi oyuncuları gözünde bu kadar büyütme demişsin bu sene bir blake griffin top 10 videosu izlemeni öneririm. o pozisyonda lebron olsa bile smacı vuramazdı belki ama omuzu koyup ömeri geri fırlatıp turnikeyi atardı o güçle. not: ayrıyetten ben de chicagoluyum ve ömerin yaptığı işe gerçekten büyük saygı duyuyorum, savunmaya gerçekten çok önemli katkı veriyor ama bazı şeyleri kabul etmek lazım NBA en iyilerin olduğu bir yer ve atletizm konusunda sınır tanımıyorlar.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 e biz de aynısını soyledik zaten? senin koydugun videoların anlattıklarınla alakası yok. howard'ın tek omzu 30 kilo cekiyodur muhtemelen. o mudahaleye maruz kalıp da yerinden oynamayacak adam yok nba'de.
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 video için çok araştırma fırsatım olmamıştı ilk gördüklerimi koydum alın o zaman pozisyonun hemen hemen aynısı çift el tyrus thomas(ki nba'i biraz takip eden birisi onun ne kadar yükseklere çıktığını biliyordur) http://www.youtube.com/watch?v=fatA_P364ks
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bence earl boykins ve nate robinson smaca gittiği zaman, karşılarında durabilecek adam yok su nba de
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Aynı şey, söylüyorsunuz, ama sosislinin koyduğu ilk video da olayı özetliyor gayet. İlla d12, blake olmasa da olur karşısındaki, güçlü kısalar da var havada kaşındakini yıkabilecek, lebron gibi, hatta wade de bunlardan biri.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bu en son koydugunda ömerin posizyonu aynı değil. wade çok daha uzakta ömer sıçradığı zaman potadan. adam nerdeyse dibindeymiş zaten içine vurmuş. wade'in bildiğin yıkması lazımdı ömer'i.
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 wade'le deandre arasında 20cm olduğu için sana öyle geliyor.
khala Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Sızmışım izleyemedim 2. yarıyı. Tekrarı felan verilecek mi biliyor musunuz?
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ntvsporda veriyolar yayınlanan maçın geniş ozetini
khala Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Şansa bak ntvspor açtım başlıyor maçın geniş özeti.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 "Cin Ruhi" said: hiç bir basketbolcunun o bloğu geçebileceğini sanmıyorum kobenin böyle çeşit çeşit basketi var be, hattaki biride lebrona karşun.
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Aynı şeyleri söylüyoruz, çok büyük uçurumlar yok aramızda. Ben Ömer'in bu pozisyonu ile ilgili konuşuyorum. Yani pota altında bu pozisyonda olduğu kadar konsantre bir şekilde yükseldiğinde(tabii ki gerek ve yeter şart her zaman smaca gelen oyuncudan korkmamak, fiziksel olarak o gelen oyuncuya ezilmemektir)her oyuncuya blok yapar dedim. Ama aynı Ömer smaca giderken Howard, Griffin ve daha kaç tane oyuncu Ömer'e, "evladım daha öğreneceğin çok şey var" diyebilirler. Ben Amerika'nın bir NBA'ini, bir de Metallica'sını seviyorum. Sebebi her ikisinin de benzeri dünyada yok. Bilmem anlatabildim mi?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 de hayde dört oldu saat maç yok
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 yok abi. okc'nin savunması bariz kötü.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Holy said: Yatarak izlediğim için ortam boş kalmış. NOLDU LAN İÇİMİZDEKİ ŞİKAGOLULAR! wadele haslemin hatrina avans verdik olm.
Öne çıkan mesajlar