Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi geçenin bu saatinde oturdum pierce için izliyorum, artık son şans, ne yapar ne eder oynarlar diye. yok, iş yok. hadi onu geçtim garnett 3 sayıyla oynadı maç boyu.

yetmezmiş gibi lebalon şov yapıyor

leaguepass fln varsa izlemeyecekse versin bari okc yi izleyip moral bulurum
Mesaj tarihi:
abi boston atamıyor ki kazansın, 90 sayıyı zor gören takım nasıl kazanıcak. d rose alır miami'nin havasını ama

edit : alır de mi lan, al- .., alması lazım yani, o da olmadı durant alır ama illa ki alıcaz ühühühü
Mesaj tarihi:
Polyushka said:

abi geçenin bu saatinde oturdum pierce için izliyorum, artık son şans, ne yapar ne eder oynarlar diye. yok, iş yok. hadi onu geçtim garnett 3 sayıyla oynadı maç boyu.

yetmezmiş gibi lebalon şov yapıyor

leaguepass fln varsa izlemeyecekse versin bari okc yi izleyip moral bulurum

http://media.urbandictionary.com/image/large/lold-44854.jpg
Mesaj tarihi:
said:
Mike Gorman on the post game: "People within the organization told me if this were the regular season, Rondo would have been out 6-8 weeks"

Doc Rivers'ta bi sezon daha Celtics'te büyük ihtimalle söylediğine göre.
Mesaj tarihi:
abi dallas nasıl ellerine versin, nowitzki hayatının üçlük yüzdesiyle oynadı lakers maçında, denver serisinde neler çektiklerini gördük. lakersa karşı tüm takım kastı kendini.

hiç şans vermıyorum dallasa miami karşısında.

o değilde bu sene beklentiler hep boşa çıktı, gerçi belliydi ama kimse kabul etmek istemiyordu. 75. haftadan itibaren lakersdaki düşüş bariz ortaydı vesaire.
Mesaj tarihi:
Şu an organizasyon olarak Dallas'ın hakettiğini düşünüyorum, 2000'lerin en iyi takımlarından biri fakat Wade sağolsun ellerinde şampiyonluğu mucize bir şekilde vererek bir kez bile şampiyon olamadılar bu süreçte

Chicago erken çıkış yaptı, gelecek onlarındır; OKC de batıda ufak çaplı bir dynasty yapabilir ileride; ama Wade ve ekürisi bu sene Mark Cuban'ı ve diğer takımları üzecektir muhtemelen
  • Yeni Oluştur...