Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hahaha savunamazsın ki, adam 2 senedir nba sayı kralı. sanki boş bir adam ve biz savunamadığımız için yenildik :) yok öyle bi şey, kobe nasıl extra bir oyuncuysa, durant da öyle
Mesaj tarihi:
cetintas said:

Miami karşısında Dallas'ı görünce aptallaşacak.
O Chris Bosh denen dallama da basketbolcuyum diye kasım kasım kasılıyor ya, beynine yesin bakalım blokları.

Wade Dallas'ı sever, tarihin en rahat finali olur, Sas-Cavs dahil buna
Mesaj tarihi:
Deathblade said:

Ssdfsdf ntvsporda troll'e bağlamış iyice.

said:
DOĞU KONFERANSI (YARI FİNAL)

(1)CHICAGO BULLS-(5)ATLANTA HAWKS: 2-2
(2)MIAMI HEAT-(3)BOSTON CELTICS: 2-1 (MIAMI ÖNDE)

BATI KONFERANSI (YARI FİNAL)

(2)L.A. LAKERS-(3)DALLAS MAVERICKS: 0-4 (DALLAS SÜPÜRDÜ)
(4)OKLAHOMA CITY THUNDER-(8)MEMPHIS GRIZZLIES: 1-2 (MEMPHIS ÖNDE)

http://www.ntvspor.net/haber/amerikan-basketbol-ligi/40350/nbade-bugun-ne-oldu-10-mayis

AHAHAHAHAH
Mesaj tarihi:
senko said:

asil tam sevilcek adam aslinda
boyle hem iyi oyuncu, hem beyfendi, akilli uslu
al evine sev boyle sdfsdf

durant'i çok severim ama resim çektirmemişti gelipte. rose başgan o yonden gonlumuzu aldı :D mvple resmim var lan adssad
Mesaj tarihi:
demin uyandım.

izlerken bu dünyada çekeceğimi çektim maç bitince ölürüm artık herhalde dedim. memphis ne biçim bi takımsın lan; mayo attı attı 6 faul aldı çıktı, bu sefer conley attı. o da 6 faul aldı çıktı bu sefer de vasquez attı saçma sapan bi üçlük.

ama şu 3 uzatmalı maçı kazanmak seriyi de getirecek eminim. saha avantajını da kaybeden memphis bu yenilginin psikolojisiyle başedemez.
Mesaj tarihi:
radagast62 said:

demin uyandım.

izlerken bu dünyada çekeceğimi çektim maç bitince ölürüm artık herhalde dedim. memphis ne biçim bi takımsın lan; mayo attı attı 6 faul aldı çıktı, bu sefer conley attı. o da 6 faul aldı çıktı bu sefer de vasquez attı saçma sapan bi üçlük.

ama şu 3 uzatmalı maçı kazanmak seriyi de getirecek eminim. saha avantajını da kaybeden memphis bu yenilginin psikolojisiyle başedemez.

tekrar düşün hacı ne demişsin bak :)
  • Yeni Oluştur...