Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben ''Lebron kötü oyuncudur'' demedim ki, Durant, Miami'nin üçlüsünden daha değerlidir, benim gözümde dedim.

Siz, illa ki tartışma arıyorsanız sizi kırmamak adına öyle olsun, lebron'a desteksiz sallamanın modası hala geçmedi
Mesaj tarihi:
toggie said:

LAL ölmüş Koba napsın ne demek lan. Adamın kendi başına kazandırdığı mac sayısı LAL'in takım olarak kazandığı maç sayısından fazladır.

Abi maçları izledin mi? Sıfır savunma. Dallas bom boş bir sürü şut salladı. Mesela son maç dallas 12/29 üçlük. Ve bunların nerdeyse yarısından fazlası bom boş antrenman üçlük çalışması gibiydi. Jackson ve Kobe oyuncuları canlandırmak için neler yaptı Jackson Gasol'ün göğsüne falan vuruyor hadi aslanım sen bu değilsin seni biliyorum falan gibisinden. Ama Gasol abi 11 yüzüklü Jackson'ın bu hareketine yeter lan üstüme gelmeyin gibi tepki veriyordu. Gasol bırakmış seriyi resmen.

Sıfır defans olursa Kobe isterse allah olsun. Bom boş şutlar abi inanılır gibi değildi. Gasol ve Fisher'ın 2 ayrı maçta çaylakça faulleri resmen verdi maçı Dallas'a zaten.

Kaldı ki Kobe sadece Nowitzki ile mücadele etmiyordu ona yardım eden taş gibi oyayan Kidd ve 5 tane 3lük sokan Stojakovic vardı. Hattab unları da geçtim Chandler dahil bu 4 oyuncu Lakers'taki Kobe ve Bynum dışında her oyuncudan çok çok daha iyi oynadılar.

Bu kadar dengesizlikte ki Bynum'da fazla gazın verdiği basit hatalar yaptı bu durumda Kobe allah olsa bişey değişmezdi.

Ben 3. maçta artık kendilerine gelirler diyordum ama malesef Gasol Artest falan emekli olmuş haberimiz yok. Yetmiş geçen yılki şampiyonluk Artest'e yada Gasol'e 2 şampiyonluk çok fazla gelmiş.

Gerçekten rezillik. Bütün sezon boyunca ben Kobe topu içeri indirsede Gasol başka bir dünyada o yüzden adam zorlamak zorunda kalıyor dediğimde dalga geçtiniz. Lütfen dalga geçip şu 3 maçı izlemeyenler izlesin ve ne kadar ahklı olduğumu görsünler. Yada ben Lakers rakipten 10 civarı daha az ribaunt aldığında bakın ribaunt alamayınca yeniliyor dediğimde yok Kobe'de AZ ASİST YAPMIŞ diyenler artık susarlar heralde. Kobe atıyor içeriye Gasol UYUYOR ARKADAŞ tob beline kıçına falan çarpıyor adamın. Kidd sihirbaz gibi pas atıyor kimsenin aklına gelmez Dallas bu topları hemen alıyor. E pota altı bu kadar boktanken Kobe'de zorluyor doğal olarak.

Çok tekdüze bakmayın lütfen yada box score'a bakıp konuşanlar vardı normal sezon boyuncada, gerçekten çok alakasız klişelere döndü bunlar. Yok pota altı yok bilmem ne. Bu takım 3lük atamıyor savunma yapmıyor ribaunt alamıyor pota altı ayakta uyuyor. Hala pota altına top inmesi lazım deniyor. Aslında EVET POTA ALTINA TOP İNMESİ LAZIM. HAYIR POTA ALTININ UYUMAMASI LAZIM. Bu klişe artık değişsin lütfen.
Mesaj tarihi:
radagast62 said:

Nerdesin Kobe, nerde meşhur alt çene. Elindeki maçı ensene vurup aldılar resmen ahaha

3 maçıda izlediysen bu troll yok izlemediysen böyle yorumlar normal. Lakers trollü fazlasıyla hak ediyor. Ama aradan Kobe Odom ve Jackson'ı çıkarmak lazım. Odom zaten 6. adam Kobe'de ayakta uyuyan ilk4le oynuyor. Bencte zaten sadece Odom gerisi sahada görüntü.

Üzülerek söylüyorum bazı oyuncularda her türlü özellik vardır ama bir süre sonra hırslarını kaybedince miladları doluyor Gasol gibi.

Normalde Kobe geçen yılki Suns serisi gibi Dallas serisinide alabilirdi. Fakat Suns serisiyle karşılaştırılamaz bile. Novitzki süper oynuyor ve Kidd piç gibi oynuyor kalan arkadaşlarıda limitlerini zorluyarak oynuyor. Kobe bu sefer tek başına kaldı malesef seri 3-0 dallas lehine döndü. Bu kadar basit.

Normal sezonda oyuncuların bu rahatlıkları belli etmişti ama bazı arkadaşlar playoffta böyle olmaz diyorlardı heralde şoka uğramışlardır. Ben ilk 2 maçın gitmesine şaşırmadım ama 3. maçın son çeyreği bende şaşırdım hani bu kadarda olmaz.

Bu arada Box Score'dan bakanlar için diyim Kobe'nin 6 asisti var ama normalde onun 10'dan fazla olması lazım pota altı uyuduğu için. Sezon boyunca söylenenlerin hepsini yaptı Kobe az ve öz şut kullandı top çevirdi hatta 24 saniyenin son 3 saniyesi 4lünün sayıya gidecek yol bulamayın son 3 saniye Kobe'ye topu atıp alda kaçır dediği şutları saymazsak Kobe neredeyse her şutunu özenle kullandı. İçeriyede bir sürü top indirdi çok komik bir şekilde oyuncular o topları tutmadılar bile.
Mesaj tarihi:
bende miaminin sampiyon olacagina inaniyorum nedense, duz mantiktan, wade tek basina bir takimi playofflara sokuyorsa, labron da bunu ebcerebiliyorsa, sanirim ikisi bir arada gotururler olayi gibi geliyor. gerisinin destegide onemli ancak son gorunumleri ya gercekten iyi ya da boston cok kotu.

ne bilim miami favorim.

LA konusunda usttekiler cok dogru.
Mesaj tarihi:
Bence Miami'nin tek rakibi Bulls onlarda iman gücüyle oynadıkları için. Yoksa şuan Miami'nin tek rakibi eziliyor kendi hatalarıyla. Dallas finale bile çıksa dielim ki rakibi Heat yada Bulls. Bu iki takımda Dallas'a böyle rahat şut çektirmez. Bunu anca rehavet takımı Lakers yapar. Şampiyon doğudan çıkar her türlü.

Ayrıca Kobe'nin asist sayısının Lebron yada diğerlerinden ortalama oalrak düşük olamsınıda anlamışsınız heralde izleyenler maçları. 1 pota altı uyuyor topu kontrol bil edemiyorlar. Diyebilirsiniz Kobe çok falza çaktırmadan atıyor pota altı bile çakmıyor ama Kidd'in paslarına bakın lütfen çok daha sihirli paslar ve Dallas'ta kimse uyumadığı için her pas kontrol altında ve sayı nerdeyse. 2 sezon boyunca ve bu maçta da görünki Lakers'ta şut atabilen adam yok Kobe dışında. Bir ara Brown'ın 3-4 maç iyi şut çekmesi dışında. Kobe içeriye girip dışarıyı boşaltıyor bom boş Blake Barnes Fisher atamıyorlar. Hatta bazen bom boş şut bile çekmediler. Heralde bu seride ikna olmuşsunuzdur asist için topu attığın adamında sayı yapabilmesi lazım. Bu iki sebep normal standartlarda çalışsa heralde Kobe'ninde asist ortalaması daha yukarlarda olurdu. O zaman kimse Kobe asist yapmıyor diye ağlamazdı. Çünkü pota altında ve dıaşrdaki şutörlere attığı benim izlediğim maçlarda tonlarca pas vardı. Mesela Kobe'nin yanında Wade yada Peja falan olsa Kobe'nin asist ortalaması 7-8-9 falan olurdu.
Mesaj tarihi:
Buddha said:

radagast62 said:

Nerdesin Kobe, nerde meşhur alt çene. Elindeki maçı ensene vurup aldılar resmen ahaha

3 maçıda izlediysen bu troll yok izlemediysen böyle yorumlar normal.

http://oi53.tinypic.com/28wku1x.jpg

İzledim maçları, söylediklerinde de haklısın ama Lakers yenilince Kobe'ye sallamak ayrı bir keyif =)
Mesaj tarihi:
Valla benim tek üzüldüğüm Kobe yaşlanıyor hani en fazla 1-2 sezon daha böyle oynasın ki rakiplerde güçleniyor şu ortamı Lakers bundan sonra biraz zor bulur çok büyük fırsatı kaçırdılar bence. Olan 3peat Jackson ve Kobe'ye oldu. Jackson bırakıyor Kobe'de gitgide yaşlanıyor şampiyonluk şansı gitgide düşüyor bu iki adamın belkide son en kuvetli şampiyonluk şanslarını rezil ettiler. Yazık oldu.
Mesaj tarihi:
abi madem topu tutcaksa elinde atsin ama
katletti lan kac tane hucumu

lan bu arada 2 bira ictim kafam bi hos oldu lan sdffsd
daha guzel izlenio mac boyle sdfsdffsd
  • Yeni Oluştur...