iarwain Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 klavyeyi bu gün aldım,ancak içinden doğru düzgün bir kullanma kılavuzu bile çıkmadı,internetdede işe yarar pek bir bilgi yok.Kullanan arkadaşlar varmıdır acaba bana bilgi verecek; macro tuşları nasıl ayarlanıyor? sağ üstdeki combo tuşları nasıl ayarlanıyor ne işe yarıyor? wowda,eve de veya herhangi bir fps de bana ne gibi avantaj kazandırabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 S tusu hiz ayar tusudur max karakter sayisini arttırır tus spamladgnda fln filan (pek kullandgm söylenemez acıkcasi) D tuşu WASD ile yön tuslarnin yerini degstirir. 2. ye basarsan Caps ile ctrl degisir. 3.ye basarsan hem WASD hem caps degisir... G tuslari wow'da cok yardimcin olucak.. macrolarini koydugnda.. özellikle G5-G9 arasi sol bas parmagn hemen altinda oldugu icin cok cok kullansli olucak oynadkca farkna varcaksn.. keza soldaki G1-G4 de o sekilde.. wow disnda macro yazmak icin bir ihtiyacim olmadgndan pek arastrmadm.. ama bir yazilimi var klavyenin kurcala biraz istersen.. ben gayet memnunun.. hatta baska klavyede zorlanıorm alıstktan sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ben de gayet memnunum. söylemiştim bi yerde daha galiba ama konusunda da söyleyeyim yine. 1 ay kadar önce falan aynı gün içinde önce kahve sonra da kola döküldü üzerine. sorunsuz çalışıyor hala. o delikler cidden işe yarıyormuş asdfsdf sağ üstteki tuşları kullanmıyorum ben de pek, ama g tuşları çok işime yarıyor. özellikle g5-g9 arasını hemen her oyunda kullanıyorum. g11-g12 biraz zorluk çıkarıyor ilk başlarda ama alışınca sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 he bi de klavye üzerindeki kulaklık/mikrofon ve usb girişi çok kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Aluriel said: he bi de klavye üzerindeki kulaklık/mikrofon ve usb girişi çok kullanışlı. off sunun keyfini anlatamam ya :D cok rahat bi olay.. sag taraftaki kontol unitesi gibi rahtlık saglıyor baya.. G5-G9 arasi ftw valla direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 abi eyvallah,klavyenin ergonomisine tuş aralıklarına filan bir lafım yok ama hala bu macrolama olayını anlamış değilim.a4techin şaka gibi bir web sayfası var hiç bir bilgi yok,başka ortamlarda bu klavyeyi alan kişilerin sorularıyla dolu onlarda çözebeilmiş değil. benim derdim tek tuşla, bir combo oluşturmak vs vs. bu oyunun içindeki config.lemi ayarlanıyor yoksa bu klavyenin bir utuilty'si bir programı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 programı varsa linki alabilir miyim 2 sene önce almistim ben de ayarlamadim hic tusları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 yok abi bunun sistemi farkli. adamlar normal klavyede elinden uzakta olan tuslari elinin altina da dizmisler. yani ornegin H tusu.. onu gidip bas parmaginin altina almislar.. giriyorsun oyun icinden H tusuna bir makro atiyorsun.. erismesi kolay oluyor kullaniyorsun.. bir g15, g19 gibi degil yani.. daha prehistorik bir mantigi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar