Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Bruce Wayne, zengin bir ailenin oğludur. Bir gün anne ve babasıyla dışarda gezerken, Joker diye bir adam yüzünden anne-babası ölür. Küçük çocuk, hem öfke hem de korkuyla ordan uzaklaşır. Evine geri döndüğünde, köşkünün yakınlarında bir çukura düşer. Bu çukurdan çıkmak isterken bir yarasa üstüne çullanır. Küçük çocuk ilk başta dehşete düşer. Ama daha sonra bu yarasa ona birşey yapmaz. Bruce'ın kanı yarasaya kaynar. Yarasanın arkasında ışıklı görüntüsü ve anne babasını öldüren adamın yüzü aklına ilginç bir intikam şekli uyandırır. Bruce Wayne, bir yandan evindeki uşağı Alfred'in yardımlarıyla büyür ve çok zengin bir iş adamı olur. Bir yandan da spor yaparak suçla savaşan bir süper kahraman olmaya çalışır. Ve ortaya Batman (Yarasa Adam çıkar). Gündüzleri para kazanarak hayatını sürdürmeye çalışan bir iş adamıyken, akşamları suçlularla savaşan bir kahraman olur. Gotham şehrinin koruyucusu, "Dark Knight" olur. Karanlık çizgilerle bizi ordan oraya koşturur, yüzlerce yumruk, bir o kadar da tekme, binlerce çizgi roman karesi ile Batman rüyalarımızın bir parçası olur. Alfred evde ona hep yardımcı olur. Ama bir gün tanıştığı bir çocuk yüzünden, sidekick (yandaş) eksikliğinin farkına varır. Çocuğu yanına alıp eğitir. Suçlularla savaşırken, bu çocuk ona çok yardımcı olur. Bu çocuk eskiden sirkte çalışmıştır. O da Robin adını alır. Batman'in bir sürü dizisi, bir sürü çizgi filmi ve bir sürü filmi çekilmiştir. Hepsinde farklı bir kıyafettedir. Ama kendisi, yaşlı dostu Alfred ve süper teknolojik araçları hiç değişmez. Hatta Batman Beyond çizgi filminde yaşlandığında bile, başka bir çocuğu kullanarak Batman efsanesini yaşatır. Ve Batman, işte bu.[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic ArtsHastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 25 November 2003 13:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Bayılırım çok severim...[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız.
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 uyuz olurum bu karaktere kendi hiç bir özelliği yok sırf aletlerle artislik yapan bi tip =P ehe ama bone açmasana kardeşim boku çıktı artık :-)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Kingpin şöyle bir olay var. Batman sevenler superman'i sevmez pek Superman sevenlerde batman'i sevmez.[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız.
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ben ikisinide sevmiyorum lol spiderman yönetir..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Yada o işte. Spider'ı bende severim. Adam sürekli kendi kendisiyle konuşuyor şizofren gibi.[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız.
Norak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 said: Alexi_Septimus, 25 November 2003 14:36 tarihinde demiş ki: Bayılırım çok severim...[hline] +5[hline][i]Wow - MM [Bu mesaj Norak tarafından 25 November 2003 14:51 tarihinde değiştirilmiştir]
smerten Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 said: Alexi_Septimus, 25 November 2003 14:36 tarihinde demiş ki: severim...[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. [hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield.
Norak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ... [Bu mesaj Norak tarafından 26 November 2003 05:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bu arada yanlış bilinen bir şeyi düzelteyim: Batman in ailesini Joker öldürmemiştir. adını hatırlamadığım sıradan bir haydut/hırsız öldürmüştür, bu adam sonradan Reaper diye kurukafa maskesi takan, kırmızı, dikenli bir zırhı olan, 2 adet kılıç kullanan bir katil olmuştur. bunun sayılarını Çooook eskiden okumuştum ben. Bu adam (yaşlılığında) daha sonra Batman la karşılaşmıştır. Ayrıca 3 adet Robin olmuştur şu ana kadar. ilkini hatırlamıyorum. 2. Robin, Joker tarafından arabistan (yada o civarda bir yerler) de tuzağa düşürülerek öldürülmüştür. (önce levye ile dövülmüş sonra bir bina içinde havaya uçurulmuştur, çok net hatırlıyorum) Bununda sayıları vardı bende. (şu an uni 4'te olduğuma göre, ben bunları ilkokulda okumuşum) Sonuncu Robin daha sonra Batman'dan ayrılarak Nightwing olmuştur.(kendi çizgiromanı da vardır) (Dick Grayson) Ayrıca ben Robin'i sevmem. Joker en sevdiğim kötü kişiliktir, hep örnek almışımdır kendisini :-)[hline][i]Wow - MM [Bu mesaj Norak tarafından 26 November 2003 05:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Hatta Cine5 te çizgi film kuşağında AYI YOGİden sonra:) Batman Of The Future oynuyor isteyenler seyredebilir[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 en kral adammdır classic cizgi filmi bilenler Kanald D verirdi eskiden çok Gotic bi havası vardır. hele şizorfren kuklacı ile olan son bölümü titretmişti beni[hline]madır fakır takır takır
Tsunami_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Acaip te çapkın bir adamdır. JLA 'de wonder woman la çıkarken aynı zamanda yayınlanan batman serisinde catwoman la çıkmaktadır. helal olsun ne diyim.[hline] ''Bring him in '' he hisses to the dar knight '' bring him in ... by the book '' Gordon Batman :killing joke
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 batmanin en çok sevilen zamanı şu resmin ait olduğu çizgi film dönemidir: bu dönemin öncesi çok bayık (görüntüler itibariyle) sonrası ise çok fantazi olaylarıyla doludur. bu yüzden en çok yukardaki resimdeki dönem sevilir. ki bu dönem zaten bizim 5 yıl öncesine kadar fln kanal d 'de deli gibi izlediğimiz batman çizgi filmlerinin dönemidir[hline]a.k.a "bay bomba"
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 diziden alınma resim olmamış (tırmanış) imajı çizmiş..[hline]-lortum pk mı olcan? -evet, olunca seni apprentice im yaparım -ama bab ben apprentice değilim fencing im gm
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: Bıshop, 26 November 2003 20:07 tarihinde demiş ki: en kral adammdır classic cizgi filmi bilenler Kanald D verirdi eskiden çok Gotic bi havası vardır. hele şizorfren kuklacı ile olan son bölümü titretmişti beni[hline]madır fakır takır takır Evet bg kapkara,muzikler falan her şey gotik bir stildeydi.Jeneriğine bile hastaydım yani..keşke tekrar verilse. Batman'de doğuştan karizma var,mutantlığı falan da yok.BATMAN YÖNETIR DIĞERLERI EĞLENIR(hede alaka)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Hanged_Man Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 batman güçlüdür.batman iyidir.batman döwer :) batman mükemmeldir.tamamiyle çalışma we biraz da aslında baya bir war ama çalışma gerektiriyor tabii özel bir yeteneği yok.bu yüzden de onu baya bir sewiyorum gotham da çopk gothic bir şehir söylendiği gibi.tam batman e uyuyor.[hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Zıbıdının tekııdr hıc sevmem tıksınırım.[hline]Cuce iste bildigin cuce
Anason Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 batman öyledirki zengin,beyfendi ve anakuzusu gibi yetişmiş insanlarında neler yapabilceğini göstermiştir.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Batman, Spawn, Wolverine yönetir diyorum, ya da bu tip kahramanlara karşı zaafım var. Superman, Captain America hiç sevmem görünce dövesim gelir. Batman'in şu imajlarına hastayım. En sevdiğim filmi bu yüzden Batman 1'dir.
Michelangelo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Eskiden sewerim.Simdide sewiorum gerçi ama keskem filmi televizyonda oynasada izlesek sacma sapan programlar yayınolar :)[signature][hline]WwW.WeBaLeMi.Tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ MSN = [email protected] Icq = 951 855
screamer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Severim ama hala bir yönüyle salak çünkü hala iç çamaşırını dışına giyiyor !??!!?[signature][hline]Lil'Alur for Shar
grifter Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Batman bana göre DC Comics'in yarattığı en iyi karakterlerin başında geliyor. Bir daha da böylesine bir karakter de yaratamazlar gibime geliyor (BENCE). Ama belli olmaz çünkü Stan Lee artık DC için çalışıyor :) Yeni yeni birşeyler çıkartıyor gene yaşlı kurt.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Tsunami_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Aslında çok ta yaratılamaz bir karakter değil çok basit bir background u var sadece karakterin gelişimi önemli bence. süper karizma,herşeyi yapabilen bir karakter ama bunların yanında biraz da geçimsizdir artık kıskandığından mıdır nedir supermanle fazla geçinemez mesela ama yine de en iyi dostudur
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Batman'i severim Batman'dan nefret ederim. Yain şöyle, çizgi roman, atmosfer, Gotham falan çok güzel ama Batman'i kahramandan saymıyorum ben. Süper gücü yok. Ayrıca pelerini ne kadar savrulursa savrulsun, gölgelerden fırlarken gözleri ne kadar kısılırsa kısılsın, hatta isterse MGS'deki Snake gibi Ray'in üzerine atlasın, karizmatik gelmiyor bana. :-) Ha tamam, 2. resim fena değil ama Spawn'ın karizması bu herifinkini 2'yle çarpar, o da yetmez 1'le toplar.[signature][hline]Hayat sövünce güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 09 Eylül 2004 02:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar