Law Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konu başlığında 3g diye geçiyor diye yazıyorum yeni başlık açmadım. Şimdi telefondan hiç anlamam eski telefon pert oldu mecburen girdim ilk gördüğüm bayiye, dış görüntüsü hoşuma giden ilk telefonun fiyatını sordum ve aldım. Samsung star 2 deyu bir model. Şimdi telefonda 3g yok, 2g var. 2g nin hızı çok mu yavaş nedir olay ? arada maile baksam, fizyden mp3 dinlesem çok mu yavaşdır indirme hızı 2g nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Eyvallah deneyeyim o zaman bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Ipaddeki sim kartı iphone4'e takıp kullandık biz Download için bişileri sorun çıkarmadı ama telefon olarak çalışmıyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 2g ile 3g ile arasında dağlar kadar fark var hem hız hem de stabilite açısından. ara sıra 3g network kaybolup 2g/egde şebekeye geçiyordu saç baş yolduruyordu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 kurtarır dedım yasatır deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Telefonu açıp kapadıkdan sonra edge şebekesi bağlı anlamında bir simge belirdi ekranda, yani edge şebekesi şu an bağlı. Ne anlama geliyor bu daha önce yokdu böyle birşey ? Nedir ne değildir bu meret. Telefon 2G desteği sunuyor sadece ve heniüz net paketi satın almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 mobil veriyi aktif hale getirmişsen belirir o simge genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar