Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Bütün PCnin backupını almak istiyorum. Bunu windows 7 deki backup ile yaptığımda (image olan değil) ileride sadece değişiklikleri güncelle gibi bir opsiyonu varmı? Yani her pazartesi mesela backup alıcam ama her seferinde 100GB kopyalamadan sadece o hafta yapılmış olan değişiklikleri back uplaması secenegi varmı? VE gerektiğinde bu backuptan bütün sistemi ve dosyalarımı geri yuklemek istersem (bir nevi sistem cortladı ve ben en son backupladığım ayara geri dönmek istiyorum) işlem zor mu? Veya nasıl oluyor o iş. Veya bu işi yapan en basit program ne var? Yedekleyecek, updateleri sadece değişiklikler olarak yapıcak, gerektiğinde basitçe sistem çökmüş bile olsa eski hale getirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 var. yapıyor. schedule ediyosun backup alma olayını. hep guncelliyor. gerektiğinde de Repair Diskin ile o backup'a donebiliyorsun diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Evet oluyormuş. Son 1 şey soracağım peki bi dosya gerektiğinde mesela benim outlook dosyası sadece onu içinden çekip alma şansım oluyor mu bu windows backup nanesi ile yoksa toptan mı kasmam lazım her seferinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar