Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Beta destek part-2

kalima

Öne çıkan mesajlar

RE: Belgarion: :)
- kali çok az sınıf yok mu? yoksa speclerle çok mu farklılaşıyorlar?
-- bence orda daoctan ayrilmak istemişler, class balace ile ugrasmamak icin. tum classlar hep aynı skilleri alıyor. farklar talentlarla oluşucak. ve belki de şu hero lvl ne ise onla.
Max lvl 60 olacak yani 50 talentpoint demek bu. tıpkı daoctaki gibi yine karşına treeler ve seçimler geliyor işte burda. talentlar çok fark yaratıyor bunu da söylemek lazım.

- yani bi grup setup yapsan her class ı alabiliosun.
-- guruplar 5 kişilik. 9 class var. 8 alliance 8 horde. o kadar da az diil yani :)

- pvp yaptıysan daocla karşılaştırsan azıcık. melee stilleri reactionary mi? after evade stun falan
-- valla şu anda pvp çok kaotik. daoc'un ilk günleri gibi. herkes elinden geldiğince çok damage vermeye çalışıyo. daha pvp hazır diil o kesin ve belki de birkaç pvp feature unu release e saklıyolar (sallıyorum burda). Ama şunu söyliim. Çok fazla crowdcontrol var oyunda. Her classda stun root slow yada karşının cast'ini vs engelleyecek ozellik var. Mesela polimorph 1 player sadece 1 dusmna polimorph yapabiliyor. Bu yine guzel ama her classda ranged casting interrupt yada atack speed decrease var limitsiz bu sakat bence.[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun
Sosyal ağlarda paylaş

Su olayı:

-undeadler suyun altında nefes alabiliyor.
-shamanların kendilerine ve etraftakilerine yapabildii 10 dakika timerli water breat buf'i var
-engineer'lar skuba yapabiliyo :)

henüz su altı dungeon ını felan gormedim ama[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun
Sosyal ağlarda paylaş

kalima benim pek bi bilgim yok wow hakkinda ama duyduguma gore undeadler cc immune imis eger oyle ise tabiki inanilmaz bi avantaj saglar bu. veya undeadlerde bu var ise baska irklara buna karsilik onlara + sagliyacak ozellikler varmi?[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay
Movie1 Movie2 Movie3 Movie4

Sosyal ağlarda paylaş

her ırkın racial bonusları var, undead su altında istediği gibi haraket edebilirken insanlarda daha çok talent puanı var diğer ırklara göre, cücelerinde maden bulma vb skilllerine bonusları var..vb

druid su altında fok mu yunus mu öyle bişi olabiliyor. diğer sınıflardan çok daha hızlı şekilde yüzebiliyordur büyük ihtimal, yada başka bir classın potion içip suya girmesinden daha uzun süre kalabiliyordur su altında, potion demek ekstra masraf demek.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

biraz abuk bir soru olucak ama merak :)
Gnome larin ve Dwarf larin boylari nasil ?
gnome lar sitede çok küçük gözüküyor da ufak irklara ayri bir sempatim vardir Lurikeen gibi :D[signature][hline]L50 Cleric Chelir [Geçmişte Kaldı]
L32 Skald Aapy [Geçmişte Kaldı]
L50 Druid Aepy 4L0
Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit.

Sosyal ağlarda paylaş

son olarak 2 tane sorum olucak kalima combat sistemi ile ilgili wow da /stick /face turu komutlar varmi veya buna benzeyen.
2. olarak birisi ile dovusurkenki savas sistemi nasil (nası yani diyosun normal olarak) uo daki gibi kilici kaldirip belirli bi zaman araliginda atiyorum 3 saniyede vuruyorsan bunu o zaman icine yayarakmi gerceklestiriyo yoksa daoc taki gibi 3 saniye adama bakip hizli bi hareketlemi vurusu gerceklestiriyo?[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay
Movie1 Movie2 Movie3 Movie4

Sosyal ağlarda paylaş

- combat sistemi ile ilgili wow da /stick /face turu komutlar varmi veya buna benzeyen.

-- nearest target var, onun dışında bir targetın olmadan combat stance ine gecemiyorsun bile. Ally ları follow etmek mumkun, rakibe follow stick pek yok, ama zaten pozisyonel vurus felan da yok. dusman 180derecede ise gorup damage verebiliyosun. line of sght da cok daoc daki gibi milimi milimine diil, esnek

- 2. olarak birisi ile dovusurkenki savas sistemi nasil (nası yani diyosun normal olarak) uo daki gibi kilici kaldirip belirli bi zaman araliginda atiyorum 3 saniyede vuruyorsan bunu o zaman icine yayarakmi gerceklestiriyo yoksa daoc taki gibi 3 saniye adama bakip hizli bi hareketlemi vurusu gerceklestiriyo?

-- combata gecince otomadik bir vurus seklin var ondan sonrasi ozel skillleri kullanmaya bakiyor. Warrior dan ornek veriim, melee bolumunun daha cok seni ilgilendirdiğini düşümüyorum nedense :)
2 stance var
ofensive , defansive ben 26ya kadar oynadım bildiim skillerden ornek vericem

az sonra bahsedeceğim herşey belli bir rage cost'u ile yapılıyor. normalde 0 rage'in vara. sen dövüştükce rage'in artıyor. tabii rage'ini arttıran hem defansif hem de ofansif shoutlarin var ama sanirim ofansive olan hpden yiyo az. Bi de asagida anlaticam ayrintisini charge skillini kullanica yuklu bi miktar rage geliyo.

warrior skill ve talentlari icin
http://www.thottbot.com/index.cgi?c=Warrior

ofensive doğal olarak damage a yonelik. baseden gelen bir high damage skillin var. (style demiyorum çünkü diil basıyosun high damage vuruyo ööle). burada bleed style , cast interrupt, slow, attack speed decrease delan veren skiller ve attack power decrease, attack power increase (kendi gurubuna) vs gibi shoutlarin var. artık fear shout da var. bu stance in en onemli özelliği charge. belli bir mesafedeki dusmana nerdeyse isik hizinda saldirip kisa bir sure stun ediyorsun. ayrıca bu stancein tqalentlarında bleed charge vs gibi şeylerin gücünü artıran yada critic % attack speed % gibi şeyleri arttıran talentler var

defansive acayip group friendly bi hadise, bi kere defansin 10 artiyor kafadan. arti nerdeyse bedelsiz bir taunt shautun var. limitsiz kullaniyosun. blok olasiligini arttiran bir skillin var karsindakinin af'sini dusuren bir skilin var ki bu cumulative . 5 kere ust uste vurduun zaman 5 kez ust uste ekleniyo etki. boss moblara ideal :) rage shoutu da bedelsiz, ööle bağırıyosun rage oluyo

warrior bence en onemli classlardan biri bu oyunda. skilleri dogru kullanan vwarriorun gurubu zeval gormez , o derece. arti casterlar karsisinda ezilmiyo. hem ofensive hem defansive de cast interrupt eden ozel vuruslar var ki interrupt yiyince 8 - 12 saniye cast edemiyosun yanilmiyosam
arti charge skilli mesafe problemine cozum

kabaca bole Gladcim

shoutlar[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun

[Bu mesaj kalima tarafından 01 Eylül 2004 17:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sağol kalima
baya bir fikir edindim sayende ^_-
umarım oyun çıktıktan sonra çok kısa sürede tüketilmez...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyunu 15 kasımdan önce beklemek bence çok buyuk bir hayalperestlik :) ama şimdilik takılıoz zate nswgydi oydu buydu zaten jtl bundan once çıkar da tutarsa bu acaip kan kaybeder gerçi alakasız oyunlar biri fantastik orta çağ ortamı gibi diğeri uzay simulasyonu ama hikayeli :) bence bu ikisi kapışır oyuncu çekme açısından baya...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kalima, 01 Eylül 2004 17:09 tarihinde demiş ki:
bu stance in en onemli özelliği charge. belli bir mesafedeki dusmana nerdeyse isik hizinda saldirip kisa bir sure stun ediyorsun

Bosuna demedik We dwarfs are dangereous in short distanceses diye, Natural sprinters.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

dwarf'ların blacksmithing ve mining bonusları ne kadar etkili?

açıkcası ben ana karakterimi human warrior/blacksmith oynamak istiyorum. dwarf iyi maden buluyor diye de karakteri dwarf yapmak istemiyorum açıkcası. zaten "bu ırk iyi warrior, warrior açarsam bu ırkı oynarım, bu ırk iyi mage, mage açarsam bu ırk oynarım" gibi şeyleri oldum olası hiç sevmedim.

hatta biraz zıtımdır. ama yine de en üst seviyeye gelmiş bir dwarf smith ile bir human smithin yaptığı silahlar arasında, maden bulma hızı/kalitesi arasında ya da genel olarak ne kadar fark var bilmek istiyorum. içim rahat etsin.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

bnm anladığım kadarıyla trade skillerden iki tane seçebileceksin bu da bu durumda blacksmith ve minig olur buyuk ihtimalle ya da minig ve engineering ztn birbiriyle alakalı meslekler seçmek gerek bence yoksa bi işe yaramaz...
bence ırk çok fazla bir etki etmez meslekler açısından ama tabi dwarflar insanlara gore bi miktar daha fazla bonusa sahip olabilirler blacksmithte veya miningde ama dediğim gibi bunun çok buyuk bir fark olacağını düşünmüyorum...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...