Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Beta destek part-2

kalima

Öne çıkan mesajlar

Şimdi sessiz kaldığım bu süre dahilinde 26 olan warrior'umu bırakıp bir adet lvl 20 human warlock daha sonra da PvP serverında lvl20 orc shaman sahibi oldum

ve sanırım shamanımla gidebildiğim kadar ileri gideceğim

şimdi hızlıca geçmiş topicde anlatamadım konulara basit bir intro yapiim sonra benim gözümle oynadığım 3 class ı yazıcam (bu sefer söz)

guild
valla şimdilik bi numarasını görmedim
ama girdiğim guild entereesan. 3 seviyesi var
ben lvl 10-30 initiate guildindeyim
30 olunca bir ust seviye olana alıcaklarmış
ordan sonra seçilirsem 45+ da asıl guilde giricem
çevre yapmak lazım :P

rvr
normal server:
henüz konmamış bir arena concept i var
onun dışında zonelar horde ve alliance diye ayrılıyor
diyelim horde zonuna gelen bir alliance memberısınız
bir horde size saldırmadan saldıramıyorsunuz
şimdi ben horde gözü ile söyleyeyim
normalde tüm isimler mavi
pvp enabled bi horde un ismi yeşil oluyor
pvp enabled bi alliance ın ismi sarı oluyor

sonra kafa göz giriyosun :)

PvP:
3 çeşit zone var
horde - allaince - contested
horde ve alliance zonelarında yukarda anlattığım şeyler geçerli
contested da herşey serbst
bu arad tum instance dungeonların içi contested
yani girişi nerde olduğu önemli diil

yine soru cevap olayına açığım
(tekrar söylüyorum yorumlarım gözleme dayalı, hatam olursa affola)[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun
Sosyal ağlarda paylaş

pure crafter yapma imkanımız var mı? trade skill'erin en yüksek seviyesini arttırmak için level atlamak zorundayız. peki savaşmadan level atlamanın yolları var mıdır? çok mu zordur? ben sırf blacksmith karakter yaratmak istiyorum diyelim, illa savaşçı da mı olmam lazım?

ya da secondary skill'leri trade skill'leri dışında nelere verebiliyoruz? ben warrior karakterimde trade skill'i istemiyorum diyelim vs.. teşekkürler kalima.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

re: mirage
valla yok.....
yani şöyle anlatiim
her tür crafting için ham madde moblardan yada doğadan geliyor
tailoring için cloth un tek kaynağı moblar diyebilirim
kimyasallar bazı az bulunana integrant lar maden filizleri vesaire
bunların yüksek seviye olanlarıne erişmek için high lvl olmak gerek
bunlari para ile almak mümkün, yada anlaştığınız bir player size gether eder siz ona bişiler yaparsınız felan

AMA asıl sorun o değil

herbalism ve alchemy den örnek vereyim
base herbalism 5 skill point (SP)
journeyman 75 SP
advanced 300 felandı
bi de üstü var dı galiba 400 felan olan ki byundan emin değilim

aynı şekilde
base alchemy 5 skill point (SP)
medium 50 SP
advanced 200 SP
bi üstü de 350 felan dı ama sayılar doğru olmayabilir

skill point SADECE xp ile alınıyor
yanılmıyorsam da her 500 xp de bir mi ne ööle bişi (bu sallama olabilir ama belli bir sayı var yani)
eh skill point için xp yapmak lazım
lvl 20 de yaklaşı 200 skillpointim oldu benim mesela

artı craft edeceğin her türlü eşyanın bilgisini para karşılığı satın alıyorsunuz

biraz dağınık oldu anlaşılmayan yerleri sorun daha ayrıntıya inmeye çalışiim

SKILLPOINTLER ile neler alabiliyoruz?
sadece crafting yada gethering almak zorunda değilsiniz
first aid felan gibi yan yetenekler de alınabiliyor
artı herkesin başladığı belli silahlar var
yeni tür silahları kullanmayı öğrenmek de skill point karşılığı
galiba bazı ırklara bazı diller de bööle olabilirmiş ama bu belli diil

ister crafting ister silah olsun eğer aldığınız bir skillden memnun değilseniz direk iptal edip skillpointleri geri alabiliyorsunuz[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun
Sosyal ağlarda paylaş

parça parça,

gövde var, omuzluklar var, eller var,pantalon var, ayaklar var, kafa var, pelerin kısmı var, bilekler var. ayrıca bazı parçalara ekstra şeyler (mesela diken çivi vb) eklenebiliyor (botlar falan).

bi tanede link vericem eğer bulursam bakim şimdi
ahanda buldum
[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair

[Bu mesaj Norak tarafından 26 Ağustos 2004 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bak bu güzeeel.. :)

az önce karakter yaratım videosunu izledim de. karakterin dış görünüşünü yaratırken çok kısıtlı değiştirebiliyoruz. hani boy ve kiloya değiştirememeyi anlarım da, bari yüzü detaylı yapsalarmış.

ne göz rengi, ne de yüz içinde extra bir ayar var. direk bütün yüz değişiyor. kaç seçenek var bilmiyorum ama 10/15 civarı falandı sanırım.

yani bu bol parçalı inventory olmasaydı herkes birbirine benzeyecekti. yine bile anca kurtarır herhalde.

trial'lerini oynadığım eve online ve swg'nin karakter yaratımı süper, yüzlerce kombinasyon yapabiliyorsunuz. neyse.. ki karakter yaratımı önemlidir bence ya neyse, wow olmasa hayatta affetmezdim eheh.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 26 Ağustos 2004 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Karakter yaratma olayı sadece devede kulaktır bence, bi oyunun oynanışı, sürekli sizi cezbedicek yeni şeylerle oyuna bağlı kalmanız v.s. daha önemli unsurlardır. Herkesde bi karakter yaratma sevdasıdır gidiyor bunuda anlamıyorum, karakterin göz rengi yeşil olmuş pok rengi olmuş nedir yani, bi oyunu 2 sene oynasan kaç kere zoom yapıpda o adamın gözünün rengine bakılacak bi durum vardır :)
Sosyal ağlarda paylaş

kali çok az sınıf yok mu? yoksa speclerle çok mu farklılaşıyorlar?

yani bi grup setup yapsan her class ı alabiliosun. pvp yaptıysan daocla karşılaştırsan azıcık. melee stilleri reactionary mi? after evade stun falan:D[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Sosyal ağlarda paylaş

Ya offffffffffffff bende oynamak ıstıyorumss :([signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤
[spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

ben bunu daha once de soyledim swgdeki karakter detayı hiçbi oyunda yok super... wow'un bu kadar basit oluşu çok üzücü... strencher daha fazla detay koycaklar demiş umarım koyarlar yani koymazlarsa çok buyuk bi eksiklik; bu kadar kaç senedir uğraşıyor adamlar bi bunu yapamadılar mı derim ben şahsen...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

su altı için hem engineer lerin yapabildiği bi alet var, hemde waterbreath potion var satılan, ayrıca sanırım alchemy bu iksiri yapabiliyor 20-25 dk süresi var.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

Deniz'e dalıp istediğin an yüzebiliyorsun yanlız belirli bir nefes (breath) bar'ı var o bitmeden yukarı çıkman lazım. yu yüzeyine geldiğin zaman breath bar'ı yine doluyor yine dalabiliyorsun. Engineer'ların aptığı aletlerle çok çok daha uzun süre suyun altında kalabiilyorsun.
Ayrıca Undead'ler nefes almadığı için istedikleri kadar suyun altında kalabiliyorlar[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...