kalima Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Şimdi sessiz kaldığım bu süre dahilinde 26 olan warrior'umu bırakıp bir adet lvl 20 human warlock daha sonra da PvP serverında lvl20 orc shaman sahibi oldum ve sanırım shamanımla gidebildiğim kadar ileri gideceğim şimdi hızlıca geçmiş topicde anlatamadım konulara basit bir intro yapiim sonra benim gözümle oynadığım 3 class ı yazıcam (bu sefer söz) guild valla şimdilik bi numarasını görmedim ama girdiğim guild entereesan. 3 seviyesi var ben lvl 10-30 initiate guildindeyim 30 olunca bir ust seviye olana alıcaklarmış ordan sonra seçilirsem 45+ da asıl guilde giricem çevre yapmak lazım :P rvr normal server: henüz konmamış bir arena concept i var onun dışında zonelar horde ve alliance diye ayrılıyor diyelim horde zonuna gelen bir alliance memberısınız bir horde size saldırmadan saldıramıyorsunuz şimdi ben horde gözü ile söyleyeyim normalde tüm isimler mavi pvp enabled bi horde un ismi yeşil oluyor pvp enabled bi alliance ın ismi sarı oluyor sonra kafa göz giriyosun :) PvP: 3 çeşit zone var horde - allaince - contested horde ve alliance zonelarında yukarda anlattığım şeyler geçerli contested da herşey serbst bu arad tum instance dungeonların içi contested yani girişi nerde olduğu önemli diil yine soru cevap olayına açığım (tekrar söylüyorum yorumlarım gözleme dayalı, hatam olursa affola)[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 PvP serverında normal beta serverında olmıyan tek şey Alliance vs. Horde olayımıdır, yoksa questler ve diğer bi takım şeylerde de farklılıklar varmı?, cevap için teşekkürler şimdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 temel fark xp yaparken saldırıya uğrama tehlikesi şu ana kadar ama sürekli söylenen blizzard in yüklü bir pvp content hazırlamaya çalıştığı hem normal hem de pvp serverlar için[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Zaten wow bir süre sonra pvp ye dönücektir süphesiz[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 pure crafter yapma imkanımız var mı? trade skill'erin en yüksek seviyesini arttırmak için level atlamak zorundayız. peki savaşmadan level atlamanın yolları var mıdır? çok mu zordur? ben sırf blacksmith karakter yaratmak istiyorum diyelim, illa savaşçı da mı olmam lazım? ya da secondary skill'leri trade skill'leri dışında nelere verebiliyoruz? ben warrior karakterimde trade skill'i istemiyorum diyelim vs.. teşekkürler kalima.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 re: mirage valla yok..... yani şöyle anlatiim her tür crafting için ham madde moblardan yada doğadan geliyor tailoring için cloth un tek kaynağı moblar diyebilirim kimyasallar bazı az bulunana integrant lar maden filizleri vesaire bunların yüksek seviye olanlarıne erişmek için high lvl olmak gerek bunlari para ile almak mümkün, yada anlaştığınız bir player size gether eder siz ona bişiler yaparsınız felan AMA asıl sorun o değil herbalism ve alchemy den örnek vereyim base herbalism 5 skill point (SP) journeyman 75 SP advanced 300 felandı bi de üstü var dı galiba 400 felan olan ki byundan emin değilim aynı şekilde base alchemy 5 skill point (SP) medium 50 SP advanced 200 SP bi üstü de 350 felan dı ama sayılar doğru olmayabilir skill point SADECE xp ile alınıyor yanılmıyorsam da her 500 xp de bir mi ne ööle bişi (bu sallama olabilir ama belli bir sayı var yani) eh skill point için xp yapmak lazım lvl 20 de yaklaşı 200 skillpointim oldu benim mesela artı craft edeceğin her türlü eşyanın bilgisini para karşılığı satın alıyorsunuz biraz dağınık oldu anlaşılmayan yerleri sorun daha ayrıntıya inmeye çalışiim SKILLPOINTLER ile neler alabiliyoruz? sadece crafting yada gethering almak zorunda değilsiniz first aid felan gibi yan yetenekler de alınabiliyor artı herkesin başladığı belli silahlar var yeni tür silahları kullanmayı öğrenmek de skill point karşılığı galiba bazı ırklara bazı diller de bööle olabilirmiş ama bu belli diil ister crafting ister silah olsun eğer aldığınız bir skillden memnun değilseniz direk iptal edip skillpointleri geri alabiliyorsunuz[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 oyunda zırhlar kaç parça? swg'deki gibi omuzlukları gövdeyi çizmeleri falan ayrı ayrı alıp takabiliyor muyuz?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 parça parça, gövde var, omuzluklar var, eller var,pantalon var, ayaklar var, kafa var, pelerin kısmı var, bilekler var. ayrıca bazı parçalara ekstra şeyler (mesela diken çivi vb) eklenebiliyor (botlar falan). bi tanede link vericem eğer bulursam bakim şimdi ahanda buldum [signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 26 Ağustos 2004 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bak bu güzeeel.. :) az önce karakter yaratım videosunu izledim de. karakterin dış görünüşünü yaratırken çok kısıtlı değiştirebiliyoruz. hani boy ve kiloya değiştirememeyi anlarım da, bari yüzü detaylı yapsalarmış. ne göz rengi, ne de yüz içinde extra bir ayar var. direk bütün yüz değişiyor. kaç seçenek var bilmiyorum ama 10/15 civarı falandı sanırım. yani bu bol parçalı inventory olmasaydı herkes birbirine benzeyecekti. yine bile anca kurtarır herhalde. trial'lerini oynadığım eve online ve swg'nin karakter yaratımı süper, yüzlerce kombinasyon yapabiliyorsunuz. neyse.. ki karakter yaratımı önemlidir bence ya neyse, wow olmasa hayatta affetmezdim eheh.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 26 Ağustos 2004 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Blizzard karakter yaratma konusunda daha fazla detaya girecekleri haberini verdi.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Karakter yaratma olayı sadece devede kulaktır bence, bi oyunun oynanışı, sürekli sizi cezbedicek yeni şeylerle oyuna bağlı kalmanız v.s. daha önemli unsurlardır. Herkesde bi karakter yaratma sevdasıdır gidiyor bunuda anlamıyorum, karakterin göz rengi yeşil olmuş pok rengi olmuş nedir yani, bi oyunu 2 sene oynasan kaç kere zoom yapıpda o adamın gözünün rengine bakılacak bi durum vardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Tabii ki. herkez öyle düşünüyor ama sonuçta bir Role Playing game de detaylar, özellikle de kişisel detaylar önemlidir...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 benim için önemli. bu arada video'ları falan izliyorum, gözleri suratı görebilmek için dibine kadar zoom yapmaya gerek yok gibi. özellike gnome'ların falan gözler 2 metre :p.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 zaten kafada miğfer olcak gözükmicek bişi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 o doğru bi yere kadar da, benim şehirlerde silahı ve miğferi çıkarmak gibi bi huyum var. gıcık mıyım neyim.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bende öyleyimdir. Şehirde sadece şehir kıyafetleri ile dolaşırım. her an tank gibi gezenleri sevmem (Rp Rules)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 kali çok az sınıf yok mu? yoksa speclerle çok mu farklılaşıyorlar? yani bi grup setup yapsan her class ı alabiliosun. pvp yaptıysan daocla karşılaştırsan azıcık. melee stilleri reactionary mi? after evade stun falan:D[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ya offffffffffffff bende oynamak ıstıyorumss :([signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ [spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 arada iki üç ilginç şeylerin ss lerini koyarsan,onlara bakıp mutlu olayım bende :)[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Bende boyle birsey isteyecektim Apache :)[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ben bunu daha once de soyledim swgdeki karakter detayı hiçbi oyunda yok super... wow'un bu kadar basit oluşu çok üzücü... strencher daha fazla detay koycaklar demiş umarım koyarlar yani koymazlarsa çok buyuk bi eksiklik; bu kadar kaç senedir uğraşıyor adamlar bi bunu yapamadılar mı derim ben şahsen...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 suda yüzme ve suyun dibine dalma olayayı nasıl galiba goblin yada gnomeların yaptığı dalma takımları varmış suyun altındada savaşa biliyormuyuz? (nagalar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 burda forumlarda bi video başlığı var. ordaki linke gir, little gnome in a big world diye bir video var. orda su altını gösteriyor. ama savaşı olayını göstermiyor.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 su altı için hem engineer lerin yapabildiği bi alet var, hemde waterbreath potion var satılan, ayrıca sanırım alchemy bu iksiri yapabiliyor 20-25 dk süresi var.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Deniz'e dalıp istediğin an yüzebiliyorsun yanlız belirli bir nefes (breath) bar'ı var o bitmeden yukarı çıkman lazım. yu yüzeyine geldiğin zaman breath bar'ı yine doluyor yine dalabiliyorsun. Engineer'ların aptığı aletlerle çok çok daha uzun süre suyun altında kalabiilyorsun. Ayrıca Undead'ler nefes almadığı için istedikleri kadar suyun altında kalabiliyorlar[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar