Moss Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Nc blob geldigi zaman gecen seneki H-W savasi gibi kafasi gozu yarali bicimde geri donerler :D Bide Pl ve Raiden super cap kaybetti mi onlar icin telafisi zor ruslar ve Nc icin telafisi kolay oyle dusunmek de gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Branch da bu akşam 30 kişilik red spike gördüm. 4 sistem ötede Raiden small gang fleet i dolaşıyordu. Rusların H-W ile yetineceklerini düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Kozlarını doğru oynarlarsa yeterde artar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Ruslar PLle beraber taktiksel olarak vuruyor gecen sene ki gibi bir sisteme dolusup orayi almaya calismazlar organize bir bicimde dusururler sovlari birde unutmayin gecen seneki savasta PL NCnin yaninda ITnin CSAA larini rfye sokmaktaydi buda ITnin savas gucunun bolunmesine neden oldu. Ruslar isterse Tributea girer girmeleride lazim bence bu ivme ile para dertleri olmadigi icin PLyede odeme zorlugu cekmiolar SC ve Titan kayiplarina gelirsek Ruslarda daha fazla SC TiT uretimi var NCye nazaran Morsus bi dagilsin highsece bi ciksin artik kurallari degissin temizlensin arinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anarchy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Luxor said: Birde bütün bu olanlar yetmezmiş gibi, isminde meymenet olmayan sanshalar çıkıp duruyor bir de onlarla uğraşıyoruz. 0 sec in dertleri bitmiyor :)sus sus aman sansha deme artık liseli kıvamında mahalleden adam toplayıp dövdürcem kuytuda :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Simdi bu ivme diye bisey tutturdunuz zamanında Bob geldi titanlar aeo dd atiyolardi en fazla e-o ya kadar ilerlerlediler..Pesine it oldular atlas rus aaa oldular geldiler sistem bile alamadilar tribute de. Anlamadiginiz bi nokta su ki Nc nin Goon denilen illet bi dostu var.Nc+Dc blob oldugu zaman ne Pl nin tengu fleeti is yapar nede ruslarin ne idigu belirsiz armor gangler (focus ship setuplari yok).Bu savaslarda hersey sayi ve sabirdan geciyor yaza yaklastıgımız su sıralar player sayısı olarak Nc vd Dc diger alliancelara fark atacagindan ve savas tribute yaklastiginda daha fazla Nc oyuncusu savasa dahil olacagini dusunursek isleri gayet zor. Vale de cok zarar verirler ki verdilerde ama daha ilerde playerlari motive edeceklerini sanmiyorum.Bide vale de rus raiden northren yada onlarin tarafindaki bi alliance sov tutmayi deniyecek kadar şuursuz deil = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Bob zamanında saldırı nasıl oluyodu? Amamlar m-o dan başladılar sıra sıra tribute derinliklerine doğru saldırıya başladılar (çok ilerleyemeselerde :) ). Yani naaptılar tek sistem secip oraya saldırdılar basırılı olunca diğer sisteme geçtiler. Yani bir sistemde yoğunlaştılar. Şuanda o şekilde saldırsa yine bir şey yapamaz ruslar. Ama BoB'un saldırdığı zamanla şuan arasında oyun mekaniği, saldırırken kullanılan taktik ve NC kalitesi açısından dağlar kadar fark var. NC+DC blob olduğunda PL/Ruslar o blobun olduğu yere saldırmaz, başka yere saldırır. Esas NC fleetine kapışma fırsatı vermzler. Ve bunu sürekli tekrar ederler. Yavaş yavaş NC+DC blobunda sayıca azalmalar başlar. Sonrası malum. Şuan MM/Razor gerçekten çok kötü durumda. Etrafımızda ki petler olmasa 1 hafta dayanamayız. Rusların da petlerden başlama sebeplerinden biri bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Oyunda olmadigin belli oluyor = ) MM isin hala dalgasinda tengu fleet yapalim diye ugrasiyolar.Eger olayi ciddiye alsalar direk 4s forumlarindan playerlarin e-mail adreslerine şu gun savas var bu saatte toplaniyoruz diye mail atmaya baslar... Bunun disinda raiden sadece super capital gucu olan bi alliance bs olarak anca assit yapabilirler,Pl hakkinda konusmaya grerk yok troll fleet yapiyolar blob ile savasmazlar,ex Doom olarak sayilan Northen c. ne yaptigi belli deil,ruslar var gucleri ile savasiyorlar sakası olmayacak sayılar ile geliyolar ama bu tur savaslarda sabirli olan taraf kazanir bunu ben bizzat bir cok kere yasadim bende fazla yasayanlarda vardir.Ne kadar daha sabredecekler onemli olan bu. Kati bi defans olmadigi icin zorlanmiyorlar buda can sıkıcı olmuyor defans katılasınca o kadar player i focus olarak savasa sokamayacaklarini daha onceki bir cok savasta gorduk. Diyeceksin ki Nc yıkılmaz mı?Yıkılır koordinere olarak savas devam eder MM ve Rzr buyuk miktarda kayiplar verir (super cap)bide ustune aradan spylar cikip assestlerden biseyler yuruturlerse Nc yikilir ki bob da ole dagalmisti yoksa Bob u dagalmiyacagini butun herkez biliyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Oyunda değilimde forum vb kanallardan takip ediyorum durumları. Ayrıca MM'nin ciddiye almaması Rusların ciddi bir tehlike olmadığını ispatlamaz. MMnin vurdum duymazlığı olarak yorumlanabilir sadece. 1-2 hafta önce MM ciddiyetini gördük bu arada. NC olarak full CTA fleet kurdular. MMde CTA verdi. Sanırsam ZLZ yi kurtarmak içindi. Buna rağmen ruslar zlzyi aldı NCden. Bu arada dediklerimden NC kolay yıkılır anlamıda çıkarma. Sürecin uzun ve zorlu olduğunu biliyorum. Ama şuan ki gidişat NC tırtlıyo fena bi şekilde. Ve böylede giderse NCye geçmiş olsun ki artık dağılması lazım cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Kadir mallarini otsasaiye cikarmis NC bugun itibari ile yikilmistir. Atlas ve -A- zamaninda boyle yaw gecer nolcak kasmaya gerek yok modu ile sovlarini verdiler dagildilar NCdede herkez o mantikta yaw bi toplansak 2000 kisi diye rahat tutuolar kendilerini fakat vuk kendi soledi fleetlere sayi cikmior adamlar D7ye gelene kadar yapcak birsey yok diye. Goonlar enteresan bir bicimde yukardan irc sovlarini aliolar belki ruslarin ates gucunu bolmek icin belkide geyigine ama son gunlerde ki rus fleetlerininde bayginligina bakilirsa Vale ve geminateden oteye gitmicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thecur3 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 reampage said: Kadir mallarini otsasaiye cikarmis NC bugun itibari ile yikilmistir. yuh be yuh reklam ettin beni senin gibi arkadaş güneydeki Türklerin başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordElminster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bir konu çok komiğime gitti.. NC olayın hala dalgasında diye.. Beyler gerçekleri kabullenelim lütfen yaklaşık 1 aydan beri NC olayı gayet ciddiye alıyor.. Hatta kendi forumlarında(biz gayet rahat görebiliyoruz açılan topicleri) :) topic ustune topic açıyorlar şuan ki durum hakkında.. Rage, Majesta Empire, Morsus Mihi, Mostly Harmless hatta Pure Blind daki fasa fiso Allianceler bile olaya gayet ciddi yaklaşıyor.. Bunun aksini inkar etmek sadece olayı görmezden gelip Polyanacılık oynamak demektir.. Bundan öncede NC toprakları büyük saldırılar görmüştü ama nedenini bilmedigimiz bir şekilde hep tek bir sistem üzerine yığılarak en kuvvetli kaleye saldırı yapılıyordu. Bu sefer ise şartlar değişti.. Tek bir sisteme yığılmak yerine koordineli bir şekilde bir çok sisteme saldırılıyor.. NC'nin sayı avantajını görmezden gelmek büyük hata olur ama ne yazıkki vale ve geminatede yaşanan katliamlarda bu blobun gerektiği şekilde olmadıgını görmüş bulunmaktayız.. Sebebi bilinmez fakat gerekli müdaheleler bir türlü yapılmış değildir.. Ve daha önceki senelerde oldugu gibi ana kaleye saldırmak yerine sonraları sorun yaratabilecek yancıların temizlenme işlemi büyük bir hızla devam etmektedir.. 1 hafta 10 gün öncesinde bir yazımdada bunu belirtmiştim.. Sadece Rage alliancesinden ayrılan oyuncu sayısı o zaman 500+ ün üzerindeydi ve gün geçtikçe kopmalar dahada artmakta.. Geminate gözden çıkarıldı.. Rage kendi kaderine terkedildi... Şimdi sırada Majesta Empire var ve NC deki büyük abileri gerekli yardımı sağlamaz ise onlarında sonu çok yakındır... ufak bir not.. Raiden ittifakını küçük görmemek lazım çünkü yeri geldiğinde organize bir şekilde 150+ BS filosu çıkartabilecek bir yapıdalar.. bu da savaş alanında hatırı sayılabilecek bir gücü oluşturmaktadır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ruslarda suan ilginç bir şans var. zlz savaşı sabahın 6sına denk geliyordu ne kadar nc full cta emri verdiyse de nc genel olarak avrupa zaman diliminde o yüzden bende fazla bir güç yıgabilecegimizi sanmıyordum. rusların su ana kadar reinforce a soktugu herşey benim gözlemledigim kadarı ile ya gecenin bir vakti yada sabahın bir köründeydi. nc yi çökertmek için önce yandaşlarını temizleyelim diyen alliance de hayatında başarılar diliyorum. 7 regiona dağılmış bir koalisyonun sadece petlerini dağıtmak için 4 region temizlemek gerekiyor ki bunların bazıları birbirine 20j den daha uzakta yani o alliance ve yanındakiler ya güçlerini bölecekler ya da bir gün bir regiona başka gün başka bir regiona koşturup duracaklar. bunun aynısını geçen sene IT nin yapmaya çalıştığını biliyorum. hatırladıgım kadarı ile sonu pek iyi olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Thecur3 said: reampage said: Kadir mallarini otsasaiye cikarmis NC bugun itibari ile yikilmistir. yuh be yuh reklam ettin beni senin gibi arkadaş güneydeki Türklerin başına... Valla kesin batmış bu NC kıyamet alametlerinden sayılıyor senin empire mal kaçırman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 o zaman işin içinde PL vardı. IT nin kuvvetini bölüyordu. Burda IT rusların yanında. Bu sayede adamlar dolu dizgin gidiyorlar. Intreprid crossing in olduğu bölgeden kuzeye dalarsalar fena baskın verirler tenal e söylemedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 PL olmasada IT ve dostları kuzeye bir şey yapamazdı zaten. Çok fail bi saldırı stratejileri vardı. Ve NC, IT/BOB ile savaşırken 10 kaplan gücünde oluyordu nedense :D PL sadece olayı hızlandırdı. Tenale neden dalsınlar ki bu arada. Çok gereksiz bir hareket olur, boşuna zamanlarını ve enerjilerini harcarlar. Öyle bir şey yapmazlar o yüzden. Anca suan tüm kuzeyde yapıldığı üzere oradaki tech moonlarına saldırı yaparlar ki o da baskınlık bi durum değil. Tenal fena bir baskın yese ne olmasını bekliyorsun anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 razor bile gitmio tenale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 megetege said: PL olmasada IT ve dostları kuzeye bir şey yapamazdı zaten. Çok fail bi saldırı stratejileri vardı. Ve NC, IT/BOB ile savaşırken 10 kaplan gücünde oluyordu nedense :D PL sadece olayı hızlandırdı. Tenale neden dalsınlar ki bu arada. Çok gereksiz bir hareket olur, boşuna zamanlarını ve enerjilerini harcarlar. Öyle bir şey yapmazlar o yüzden. Anca suan tüm kuzeyde yapıldığı üzere oradaki tech moonlarına saldırı yaparlar ki o da baskınlık bi durum değil. Tenal fena bir baskın yese ne olmasını bekliyorsun anlamadım. Razor un CSSA ları Tenal de değil mi_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thecur3 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 DERT3 said: Thecur3 said: reampage said: Kadir mallarini otsasaiye cikarmis NC bugun itibari ile yikilmistir. yuh be yuh reklam ettin beni senin gibi arkadaş güneydeki Türklerin başına... Valla kesin batmış bu NC kıyamet alametlerinden sayılıyor senin empire mal kaçırman. Ya beni çok seviyorsunuz yada tam tersi(töbe töbe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Olayın polyannacılıkla alakası yok,ciddiye alıp almama durumu şu; RAGE'in koalisyonda daha çok pet alliance havası vermesi,belki de biraz kendilerine gelmesi için CTA'larda pek takılmıyor.Hatırlıyorum bi CTA'da,biz frig fleetindeydik :) 35 kişi falan vardık ve FC de aman koyuver gitsin havasındaydı. + onlineda olsan hani fleete gidin,atarız tutarız ederiz tarzı bir hava yok. Hatta geçen sene bi ara deployment olduğunda 2-3 hafta tax rate %100 dü şimdi bu saldırılardan beri 2 kere %100 gördüm o da op esnasında %100 sonra normal. Forumları sizden ziyade RAGE ve diğer koalisyon yandaşlarıda görüyor,tabi ki forumlarda yazılıp çizilecek.Ama salla elemanları ne yaparlarsa yapsınlar tutumunda olamazlar. En son şimdi ortalıkta görünmüyor Ruslar ve yandaşları CSAA'larını korumaya gittiler muhtemelen şimdi biz ne yapacaz dediğimde; ''Ufaktan verilen yerleri geri alacaz.'' demişlerdi.Tabi bu 1 hafta önce falan geçen muhabbeti,gördüğüm kadarıyla alınan pek bi yer yok.Burdanda ciddiyeti anlayabiliriz. Ve WN sanırım 2 titan 3 tane MS kaybetmiş,bu kaybedilen CSAA'lardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 DERT3 said: Thecur3 said: reampage said: Kadir mallarini otsasaiye cikarmis NC bugun itibari ile yikilmistir. yuh be yuh reklam ettin beni senin gibi arkadaş güneydeki Türklerin başına... Valla kesin batmış bu NC kıyamet alametlerinden sayılıyor senin empire mal kaçırman. Eğer Kadir mal kaçırıyorsa - Ya şirketten ayrılacaktır - Ya kendi şirketini kuracaktır - Ya Alliance çökecektir ve 6. His olarak ona mal olmuştur - Yada her 6 ayda bir ona malum olan "Oyuna ara veriyorum abi ondan malları çıkarıyorum" deyip 1 ay sonra Eve'in başka bir köşesinde RAT'lerin canını okuyodur sessizce. Kadir gördüğüm en iyi örümcek adam hislerine sahip kişidir. Malları nereye yığıyorsa sizde oraya yığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thecur3 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Jarlexly said: Eğer Kadir mal kaçırıyorsa - Ya şirketten ayrılacaktır - Ya kendi şirketini kuracaktır - Ya Alliance çökecektir ve 6. His olarak ona mal olmuştur - Yada her 6 ayda bir ona malum olan "Oyuna ara veriyorum abi ondan malları çıkarıyorum" deyip 1 ay sonra Eve'in başka bir köşesinde RAT'lerin canını okuyodur sessizce. Kadir gördüğüm en iyi örümcek adam hislerine sahip kişidir. Malları nereye yığıyorsa sizde oraya yığın. Bu konuyu buraya taşıyıp,adını bile duymak istemediğim insanlara yorum yaptıran arkadaşlarımı yuhlar ve SANANE ÖRÜMECEK HİSSİNDEN VS.diyerek beni büyüklere saygısızlık yapmaya zorlayan sana 2 kez yuuuhhhhh.(Senin adını bile anmıyorum sende aynısı yapmanı rica ediyorum.)Bilgizin olsun diye yazıyorum taşıdığım gemiler ''FARM'' gemilerimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Gluposti said: Olayın polyannacılıkla alakası yok,ciddiye alıp almama durumu şu; RAGE'in koalisyonda daha çok pet alliance havası vermesi,belki de biraz kendilerine gelmesi için CTA'larda pek takılmıyor.Hatırlıyorum bi CTA'da,biz frig fleetindeydik :) 35 kişi falan vardık ve FC de aman koyuver gitsin havasındaydı. + onlineda olsan hani fleete gidin,atarız tutarız ederiz tarzı bir hava yok. Hatta geçen sene bi ara deployment olduğunda 2-3 hafta tax rate %100 dü şimdi bu saldırılardan beri 2 kere %100 gördüm o da op esnasında %100 sonra normal. Forumları sizden ziyade RAGE ve diğer koalisyon yandaşlarıda görüyor,tabi ki forumlarda yazılıp çizilecek.Ama salla elemanları ne yaparlarsa yapsınlar tutumunda olamazlar. En son şimdi ortalıkta görünmüyor Ruslar ve yandaşları CSAA'larını korumaya gittiler muhtemelen şimdi biz ne yapacaz dediğimde; ''Ufaktan verilen yerleri geri alacaz.'' demişlerdi.Tabi bu 1 hafta önce falan geçen muhabbeti,gördüğüm kadarıyla alınan pek bi yer yok.Burdanda ciddiyeti anlayabiliriz. Ve WN sanırım 2 titan 3 tane MS kaybetmiş,bu kaybedilen CSAA'lardan. Tenerifis ve Omistte gitti elinden WN'nin , komple kiracılarına ve üyelerine mallarını Insmother ve Detorid'e çeklmelerini talimat verdiler. NC biraz daha oyalarsa DRF'yi Immensia ve Detorid de gidecek ellerinden. Kısacası savaşı uzatmaları onların lehine olan birşey değil. Bu NC hadisesinin bitiminde DRF döner SC ye saldırırmı? Kesinlikle saldırır. Büyük ihtimallede kaybettiği yerleri ve fazlasını alır, ama geri çekildiği anda SC hepsini geri alır. Ben bu Rusları anlamıyorum, adamlar oyunda en iyi birbirlerini düdüklüyorlar. Vaktiylen SC ye saldırmasaydı , şu an birlikte NC nin mezarının üzerinde şarap içiyor olurlardı. DRF NC'nin komple yerlerinin hepsini alsa, savaşın bitiminin ertesi günü NC tekrarda doldurmaya başlar aynı yerleri. Dolayısıyla DRF'nin NC nin tüm topraklarını almaya niyeti olduğunu zannetmiyorum. Vale of Silince ve Geminite'dan sonra daha fazla ilerlemezler ve orada kalırlar gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordElminster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Rage alliancesi NC içinde pet havası vermesine rağmen sonuç olarak yinede bir NC asil üyesidir.. Forumlardan bahsederken Eve Online'ın resmi forumundan veya bizzat eve ile alakalı forumlardan bahsetmiyorum.. NC ittifaklarının kendi özel forumlarından bahsediyorum..Ve şu ana kadar gördüğüm kadarı ile Geminate ve Valedeki yaşanan durum gayet ciddi bir şekilde ele alınmakta ama sebebi bilinmez bir türlü istenilen fleetler veya oyuncu çokluğu sağlanamamakta.. Bu ilerleyiş esnasında NC FC lerin aman koyuver gitsin tarzını daha fazla sürdürmelerini canı gönülden destekliyorum :) Rage başkentleri ZLZ yi kaybetti ve parçalanmaya başladı.. Geminate zaten kaybedildi.. Dün Majesta empire'ın başkenti, ana istasyon sistemi TVN reinforce a sokuldu "300+ Rus vardı sistemde"(2*3 istasyon daha reinforceda) bu hızla gider ise haftasonuna doğru Majestada Başkentini kaybedicek ve parçalanmaya başlıyacak.. 2 Titan 3 MS WN yi etkileyeceğini pek düşünmüyorum Adamlarda bol bol var nasıl olsa.. He birde ana üretim bölgesinin xxshadowdeathxx" topraklarında oldugunu dusunursek Supercap ve Titan ihtiyaçlarının fazlasıyla karşılanacagını düşünebiliriz.. Gözler arar durur o canım, tadına doyulmayan NC bloblarını... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 o tadına doyulamayan bloblar gelince de pl nin kontratı biter ruslara başbaşa kalırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar