roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 iğrenç başlık için özür dilerim. özet: kocaeli çevre mühendisliği'nden penn state environmental sciences'a geçen 2.80 küsür ortalamalı mal izmitli sarışın kız arkadaşımızın sırrını arıyoruz. penn state'in yıllık ücretlerine baktım, 45 bin dolar civarı ki -bence- imkanı yok yani. ablası mı ne oradaydı çok uzun yıllardır, onun yanında kalıyor sanırım. nasıl oluyor. kıskanıyorum olm bi el atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Kocaeli mi? Iyyyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 penn state mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Şaka şaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Iyy dediğim, yerdiğim kız şu an Penn State'de. Her gün twitter'ına "bugün deadline'ı yarın olan geological science paper'ımı bitiremezsem mr. cingılbört beni doğduğuma pişman edecek" tarzı şeyler yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 "roket adam" said: Her gün twitter'ına "bugün deadline'ı yarın olan geological science paper'ımı bitiremezsem mr. cingılbört beni doğduğuma pişman edecek" tarzı şeyler yazıyor. ahahahaha sen de kas tum'a gel, istersen sen de yapabilirsin raki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Ayrıca Kocaeli çok boktan bir yer. Gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 sende bugun ferrariyemi bineyim lamboya mı diye yaz eğer nerden buldun derse özel mesaj at bana halledelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Bush da Yale mezunu, oluyor öyle şeyler arada. Akılla alakası yok kız salaktır hala muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 vaniLLe said: "roket adam" said: Her gün twitter'ına "bugün deadline'ı yarın olan geological science paper'ımı bitiremezsem mr. cingılbört beni doğduğuma pişman edecek" tarzı şeyler yazıyor. ahahahaha sen de kas tum'a gel, istersen sen de yapabilirsin raki! Zaten başvurulara başlarsam en büyük motivasyonum bu olucak yani. Kabul edilmekten ziyade, bu kız 45 bin doları nereden buluyor yıllık. Yoksa farklı bi taktik mi izledi, nasıl oluyor bu iş? Bunun şeyini bulmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 fetoculara karismis olabilir.... o diil de haftaya özel mat dersi icin fetocularin dershanesine gidicem görüsmeye. didididiriririm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 üzülme ayrica, ne kadar okursa okusun sonu mutfak....,,,, cocuklarinin anasi olacak o da... o_O konu teselli etmek olunca, acimam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 penn state matematiğe başvuru yaptım ben de gerçi daha cevap gelmedi ama zaten max plancktan kabul geldi çok da tınn diyebilirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 sen de zkü çevre mühendisliğinde yl yap panpa, üste para veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ZKÜlü bir tanıdığım vardı, bi sefer buluştuk, herifin her konuşmasını "hadi ordan zkük sen nerden bilicen sdfkljs" diye böldük. Sıkıntılı o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 zkümüşler demek bilinç altına işlemiş .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bölümle alakalı olabilir, belki o bölüm de hiç başvuran yoktur. Veya kocaelinde penn statein çok taktığı ( orada doktorosını falan yapmış ) bi hoca vardır sağlam referans vermiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Züküde züküle züküle zükmeyi öğreniyorsun İmza Tecrübeli Züklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Formspringden nasıl harasslıyorum ya. İğrenç bi adam oldum resmen, bildiğin mahalle karısı oldum. Allah belasını versin. TUM a kabul edilsem bile tatmin olamam ben bu saatten sonra. TUM nere Penn State nere. Üstün alman teknolojisi bile çaresiz aptal sarışının başarısının yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 demek artık senin de bir arkadaşın var. gözün aydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ahahahhahah iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 almanca olmadan alıyo mu tum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 lisansa almıyor ondan eminim. ingilizce yl programı var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 abi ingilterede kralların koleji filan var daha karizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 pek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar