THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 evet daha otesini yapamazsin. fikrini sunar susarsin. bende farki bisey demiyorum benim anlayip anlamayacagim beni ilgilendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 abi zaten trabzon halkına özel birşey değil mi bu.sokaktaki herkes birer rıdvan dilmenmiş orda. zaten şampiyonluk giderse şenol güneş gönderilir taraftar tesisleri basar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Red said: abi tamamda allah aşkına takımın durumuna bak gayet futbolcu harcayabilcek dönemdeyiz.ztn böyle olmadıgı için buralara kadar geldi takım.herkes rahat cunku kimseye bir bok olmuyor sen şu maçta o pası atmazsan kusura bakma ama gidersin kazım ve pino bu maç bitti bana göre hiç biri galatasaraydan buyuk değil.hani normal şartlarda kabul edilebilir pas atmaması ama ligde 14. olmusun.o pası atıcaksın.oyuncu ne yaparsa yapsın teknik direktör sıfatındaki adam maçtan sonra oyuncusu hakkında bu tarz açıklama yapamaz. rezillik yani bu, galatasarayın başındaki adam bu kadar mı amatör derler. yarın yabancı gastelerde falan alay konusu olursak şaşırmayın. bi de adam 24 dakika oynadı, bütün faturayı adama kes oh ne ala. geldiğinden beri bi şeyim yapmamışsın takıma 4 maç yenilgi serin var hala adam kesiyorsun. sen kimsin derler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 sen muhtemelen hic sampiyonluk sevinci yasamadıgın icin, neye sevinip sevinmeyecegini bilemiyosundur. bugun trabzon sampiyonluga oynuyorsa senol gunes sayesinde oynuyor, takım olabildigi icin oynuyor, kendine guvendigi icin oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 trabzonspor'un en büyük düşmanı her şeyin en iyisini bildiğini düşünen taraftarı. sürekli bordomavi.net forumlarını takip ediyorum. her maç şenol güneşi 20 kere gönderiyorlar trabzon gol atana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Trabzonsa sampiyonluk gidene kadar Senol da Umutta kraldir. Kimse laf ettirmez onlara. Ha sampiyonluk gidince kapinin onune ilk koyan gene ayni trabzonlular olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 toggie said: sen muhtemelen hic sampiyonluk sevinci yasamadıgın icin, neye sevinip sevinmeyecegini bilemiyosundur. bugun trabzon sampiyonluga oynuyorsa senol gunes sayesinde oynuyor, takım olabildigi icin oynuyor, kendine guvendigi icin oynuyor. Bak hala hikaye anlatiyorsun. Ben ne demisim Trabzonun basina gelebilecek en iyi teknik adamdir Senol Hoca. Ama somut olarakta hata yaptigini dusundugum seyleri yazmisim oraya. Kariyerinde ayni olayi 3 defa yasadiginida yazmisim. Eger diyorsanki yok o yazdiklarin konusunda haksizsin bence dogru yapiyor hoca ona diyecek lafim yok ama gelip bana komik argumanlar sunarsia hic sampiyonluk sevinci yasamadin falan diye bende sana sen yasamissinda ne olmus? Derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 trabzonspor'un şu kadrosundan, onur dışında (bir de selçuk) fenerbahçe'de oynamasını isteyeceğim tek bir adam yok. ve bu takım fenerbahçe'nin önünde. bu tamamiyle şenol güneş'in başarısı. bu adam hakkında konuşan trabzonlu ayıp eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Trabzon sabredip en sonunda attı golunu,hakederek aldı maçı.Takip suruyor.. Bu arada ben kacırdım,pinoyu nıye kadro dısı bırakmıslar,kufur falanmı ettı bırılerıne yoksa sakızmı cıgnemıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ahmedinejad said: trabzonspor'un şu kadrosundan, onur dışında (bir de selçuk) fenerbahçe'de oynamasını isteyeceğim tek bir adam yok. ve bu takım fenerbahçe'nin önünde. bu tamamiyle şenol güneş'in başarısı. bu adam hakkında konuşan trabzonlu ayıp eder. jaja ve colmana ayip ettin. birazda egemen. ayni sekilde benimde alex gokhan lugano ve birazda semih disinda fenerden alicagim adam yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 hataları oldugunu soyleyebilirsin. ama senol gunes'e ragmen diyemezsin. eger oyle dersen adama senol gunes'ten oncesini sorarlar. son sordugunu da ancak yasayınca ogrenirsin. kısmetse sezon sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Buddha said: Trabzon son dakikalarda gol atarak yeniyor bayadır aynı şekilde GS'de hep son dakikalarda yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 "avrupa' nın büyük kulüplerinden birinde kadro dışı kalan ünlü futbolcu, gözünü galatasaray' a çevirdi." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 toggie said: hataları oldugunu soyleyebilirsin. ama senol gunes'e ragmen diyemezsin. eger oyle dersen adama senol gunes'ten oncesini sorarlar. son sordugunu da ancak yasayınca ogrenirsin. kısmetse sezon sonu. noldu bir aydinlanmami geldi? Bir isik falan mi yandi? Yoksa gokten para falan mi yagdi kafana? Ne olabilir yani benim yasamadigimda bu kadar onemli olan? Ben takimimi her sene sampiyon olsun diye tutmuyorum olursa ne ala olmazsa canlari sagolsun imkanlar bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 hee oyle. ben de hic sampiyonluk yasamasaydım aynısını soylerdim. garibanlık da kendi icinde guzel sey tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 kocum emin ol ben garibansam sen coktan bu dunyayi terketmissindir demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 uu iki kisinin bildiği sır mıdır peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Yazdigin bir cok sey gibi bu mesajinida konuyla bagdastiramadim. tekrar edeyim benim yasadigim hayat gariban hayati ise eger hayatini takiminin sampiyonlugu bu kadar etkiliyen zavallilar hic yasamiyor demektir. sir degil herkesin bildigi bilmesi gereken gercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 hayatım degismedi tabi ki. ama senin gibi sinir küpü olacagıma mutlu bi adam oldum hep. neyse ya cok uzattım. beter olun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Merak etme sen o kulupleri yonetenler dahi staddan cikip islerinin basina donunce futbol mutbol sinir stress kalmiyor ortada. Sampiyon olan takimiyla hayatini birlestirmek stadi dolduran diger onbinlerce kisinin isi. Tepede digerleri el sikisip kahkahalarini atip giderken senin gibi ufak taraftarlar bunu hayatinin meselesi yapiyor. Ben seninle ayni noktada ve yerde degilim o yuzdende zerre umrumda degilsin takilmaya devam et ayagima bulasmamaya dikkat et. Cahil ve mutlu olacagima sinirli olurum o sinirimde takimima karsi degil cehalete karsi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 trabzonun maçlarını pek izlemiyorum ancak bence trabzon iyi top oynamıyor.son dk golleriyle nereye kadar gidebilcekler merak ediyorum.bence her ne kadar 2 puan fark olsada şampiyonluğun en büyük adayı hala fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ayagıma bulasma ne ya. dovucen mi napıcan? internetteyiz abisi, farkında mısın? kim oldugunu bilmedigin adamı tehdit mi ediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 sen bi ozele gel ozelden konusalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 adam mafya cıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 özele gitmeyin.çekirdek boşa gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar