dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 kaan ve mete dinamo fm de yayındalar. Eskisi gibi bir tat var yine ancak sabah sabah iyi gitmiyor. yıllar sonra ilk ve son yayınları http://www.dinamo.fm/
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 herhalde filmden sonra oluşan popülariteyi değerlendirmek istediler gerçi böyle adamlar değiller ama ya da birini kıramadılar. Özel yayınmış.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 yine erol egemen muhabbeti dönüyor =)
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 kaydeden vardır heralde. soradan linkleri paylaşın bulursanız.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 radyonun kendisi de verecekmiş kayıtları. twitterdan şey ettiler
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ohh dilek taşı da geldi. dolabımda 2 bira vardı...
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ya bu program neden bu kadar ünlü? nesi var yani ne kadar süper olabilir ki radyo programı? Her kız vermek istedi diye mi ünlüler? Ben anlamadım hiçbir şey bunların bu ününden :/ filmi de izlemedim henüz tabi ama filmin neden sevildiklerinden ziyade party hayatlarını anlattığı izlenimine kapıldım..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 git ekşiden oku, her şeyi hazır bekleme.
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 uzun süre radyo dinlemek lazım anlamak için
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Llama said: bittimi yayın bitmedi abi, en son "su yanmaz, bir hoş seda olur kubbede; canı da acır bazen" diyorlardı
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ne anlatıyor bu ya anlamadım bişey çok kısık sesle konuşuyor
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 yok devam ediyor. Ya ben lisedeyken dinliyordum bunları öncelikle müzikler müthiş. Sonra da yapılan muhabbet o dönemlerde bir ilkti ki hala da ilk. Çok samimi olduğu için çok sevildi. Hafif bir sarhoş muhabbeti saçmalamalar ama herkes o saçmalamarın arasından bir şeyler çıkarıyor kendince. Çok açık konuşmaları o zamanlarda radyo programları çok dinlenirdi böyle bi üne kavuşturdu kendilerini.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 pencerede oturmuşuumm oturmuşş türküler tutturmuşum tutturmuşş =)
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Hmm tamam teşekkürler, ekşide zilyon tane postun arasından mantıklı bir şey çıkaramaya çalışamazdım kimse kusura bakmasın. Radyo programı kültürüm olmadığından anlayamadım heralde ben de :)
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ya ben doğru şeyi dinliyom demi boynu bükük eşlere merhaba bişey diyo şarkıda demi
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 kendilerine ait bi dilleri var biraz bilmek gerek aslında =) enteresan adamlar.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 nileppezdel said: Hmm tamam teşekkürler, ekşide zilyon tane postun arasından mantıklı bir şey çıkaramaya çalışamazdım kimse kusura bakmasın. Radyo programı kültürüm olmadığından anlayamadım heralde ben de :) http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=kaybedenler+kul%c3%bcb%c3%bc ilk sayfayı okusan yeterdi
Öne çıkan mesajlar