Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaybedenler Kulübü yayında @dinamo fm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bu program neden bu kadar ünlü? nesi var yani ne kadar süper olabilir ki radyo programı? Her kız vermek istedi diye mi ünlüler? Ben anlamadım hiçbir şey bunların bu ününden :/ filmi de izlemedim henüz tabi ama filmin neden sevildiklerinden ziyade party hayatlarını anlattığı izlenimine kapıldım..
Mesaj tarihi:
yok devam ediyor.

Ya ben lisedeyken dinliyordum bunları öncelikle müzikler müthiş. Sonra da yapılan muhabbet o dönemlerde bir ilkti ki hala da ilk. Çok samimi olduğu için çok sevildi. Hafif bir sarhoş muhabbeti saçmalamalar ama herkes o saçmalamarın arasından bir şeyler çıkarıyor kendince. Çok açık konuşmaları o zamanlarda radyo programları çok dinlenirdi böyle bi üne kavuşturdu kendilerini.
Mesaj tarihi:
Hmm tamam teşekkürler, ekşide zilyon tane postun arasından mantıklı bir şey çıkaramaya çalışamazdım kimse kusura bakmasın. Radyo programı kültürüm olmadığından anlayamadım heralde ben de :)
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Hmm tamam teşekkürler, ekşide zilyon tane postun arasından mantıklı bir şey çıkaramaya çalışamazdım kimse kusura bakmasın. Radyo programı kültürüm olmadığından anlayamadım heralde ben de :)

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=kaybedenler+kul%c3%bcb%c3%bc

ilk sayfayı okusan yeterdi
  • Yeni Oluştur...