Ren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 tutucu mahallede rapunzel bulmak mı fantaziniz, saç yığınıyla mı sevişeceksiniz gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 kısa saç hatunlara extra bir seksilik katıyor.tabi herkese yakısmıyor ama yakışanada cuk oturuyor tabi kısa derken 3e vurmaktan bahsetmiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Gallant said: Biz erkeklere göre hava hoş, böyle bele kadar sarkacak saçlar falan filan. Arkadaş o saçın birde bakımı var, yıkayacaksın, nemlendirici kullanacaksın, kırılmasın diye zart zurt süreceksin. Hatun bu prosedürden bıkmış olabilir. yıllardır sacım uzun, hiç böle cileler cekmedim. cekiyorum diyenin sacı tırttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 THARKAS said: kisa sac sadece guzele yakisir. uzun sac cirkinligi ortmek icin guzel bir ensturman. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 oha mesaj doğurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Meriç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 DoruK said: çünkü ben bu haline hastayım de +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Cuce said: Gallant said: Biz erkeklere göre hava hoş, böyle bele kadar sarkacak saçlar falan filan. Arkadaş o saçın birde bakımı var, yıkayacaksın, nemlendirici kullanacaksın, kırılmasın diye zart zurt süreceksin. Hatun bu prosedürden bıkmış olabilir. yıllardır sacım uzun, hiç böle cileler cekmedim. cekiyorum diyenin sacı tırttır. ama saci tirt olmayan birey orani %1 flndir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 1)emma watson 2)emma watson 3)emma watson bu başlık şu andan itibaren emma watson dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 emma watsonun saclari kisa bir halini koyarim buraya ask hayatiniz biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 emma nın saçı olsa nolur olmasa nolur ya allahın çirkini http://1.bp.blogspot.com/_30PRmkOl4ro/SyTRquzkccI/AAAAAAAAYlU/yE5z5Z4F8lY/s400/Very%2525252BCute%2525252BTrendy%2525252BShort%2525252BPixie%2525252BHaircuts%2525252B2010.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/keira.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 kızın kısa saçlı halini temsilen fotoşoplasan en açıklayıcı o olur her saç her yüze giitmez zaar kimislerine kısa saç çok iyi gidiyor hani kısadan kastım böyle parmak boyundan az uzunca fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 vücut tipi de önemli bi etken, zayiflara daha güzel duruyo bence. baliketli- dombilileri de oldugundan daha dombik gösterio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 kisa sac neden cirkindir cunku carey mulligan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ben bu saç modelini beğeniyorum valla. http://www.youtube.com/watch?v=OOAMfUJ3tsc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 napae said: Uzun saç seksidir. Uzun saç havalıdır. napae haklı kısa saç olmaz.. uzun olacak kadında saç abi öle bişiy ki sadece tanıdık olan, adam gibi arkadaşım olmayanlara bile baskı yapıyorum saçlarını kestireceğimi duyduğumda.. yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ya abi kısa dedik diye 2 numara kadın saçı koyuyorsunuz şuraya. şu normal bir bağyan saçına göre kısa değil mi? http://www.asianhairandbeauty.com/wp-content/uploads/2008/11/japanese_women_hairstyles_13.jpg ense traşı yaptırmış kadına biz de karşıyız yanlışlık olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bu mu kısa abi uçlardan aldırmış biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 hmm o zaman maksimum kısalık veriyorum buna uysunlar. uymayanın pipisi falan çıkıyormuş. http://hairstylesbob.com/wp-content/uploads/2009/09/3327940294_a778b317bb.jpg ayrıca: smarthan said: THARKAS said: kisa sac sadece guzele yakisir. uzun sac cirkinligi ortmek icin guzel bir ensturman. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 onun kısası arif abi saçı işte. kahvede taş çalar, yer tükürür, kavga olduğu zaman ama çağırabilirsin. arabadan levye ile iner, half life tadında terör estirir etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 buna çok yakışıyor kısa saç. http://www.modavetrend.com/wp-content/uploads/2010/10/tuba_buyukustun_sac_modelleri.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 fotosoklu resimler koymayin! guzel resimleride var o kisa sacli ablalarin. ayrica TRINITY diyorum...altindada motor siyah deri elbise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 tam bi arif abi o foto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Trinity için bi tarafımı kaldırmam.Kezban tam anlamıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar