Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 valla 18 yaş altına herşeyi satıyorlar, saçma bi yasa olmuş diyorsunuz da, birçok kez bira almak istediğimde adamlar hep kimliğimi kontrol etti. "nassa kimse kimliğe bakmıyor" diyip böyle bir yere gittiğinizi düşünsenize. "ee ama sen 18-'sin, ver lan elindeki biraları bana, kaybol kaybol" dese ne yapçaksınz? Utanmaz Adam mısınız siz, ya da Arap Kadri felan? said: Dmx, 11 Eylül 2004 01:04 tarihinde demiş ki: Sufer bir uygulama, artik elinde nargile tutmayi bile bilmeyen veled-i zina'lari nargile icerken gormeyecegiz. 18 yaşından büyüğüm ama nargile tutmayı bilmiyorum ehe napçaz? bi torpil geçsen bana? valla vanilyalı piponun kokusu süperdir. böyle nargile felan da denemek istedim o yüzden ama tütün sonuçta onun yerine gidip çikolata dondurma felan yiyoruz iştahımızı kapatmak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 nargile sigara falan hiç içmedim içmemde ne biliyim bence gereksiz şeyler akciğerlere acayaip şekilde zara veriyor zaten herkes biliyor bunu alkol olarakta 1-2 haftada bir arkadaşlarla toplanıp 3-4 tane biraz içeriz o kadar arada sırada babam açarsa şarapta götürürüm iyilerden başka bir şey içtiğimi hatırlamıyorum en güzel hiç birisini içmemek içmeyin içenlerede keyifler diyelim bize onlara karışmak düşmez[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Nargilenin tutması mı olurmuş be... Uzun boruyu ağzına alıyosun işte nası tutmuşun ne farkeder[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SLasH_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Chemical, 10 Eylül 2004 14:29 tarihinde demiş ki: ya nargile sigara diildir bişi yapmaz diyip bütün arklara nargile içiren bünyelere iyi oldu katılıorm[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Batilc, 11 Eylül 2004 00:50 tarihinde demiş ki: pu allam ya: gecen arklarla bjkdan üsküdara gittik nargile icelim diye ustune bi yaklasık 1km yuruduk adamlar dedi 18-ye babayı veriyoz bizde hsktr diye donduk ordan geri.. pazar gunude tophane ye gtcez orda alırlar işallah... ya nargile cafenin nargilesinden cok ben ortamını seviyorum; guzel olanlarda gercekten cok muthis ortam oluo... en azından benim hoşuma gidio naniik:-P[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Bonecrusher, 11 Eylül 2004 05:27 tarihinde demiş ki: 18 yaşından büyüğüm ama nargile tutmayı bilmiyorum ehe napçaz? bi torpil geçsen bana? ıhh hiç umut yok :( Bu arada olacagı söliyim ben eğer ki mekanlar çok dikkat ederse alıcaksınız bi nargile evde içiceksinis :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 O kadar hastası deqılem saten..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 biz yine oralara giricez onlar yine kapılarını -18 e açacak -18 ler nargilelerini içmeye devam edicek olduktan sonra o kararın ne önemi var ki önemi olan o yasayı çıkartmak değil uygulatmak şahsen bu ülkede de o pek mümkün değil...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar