Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nargile kafeler 18 yaş altına kapandı...

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

valla 18 yaş altına herşeyi satıyorlar, saçma bi yasa olmuş diyorsunuz da,
birçok kez bira almak istediğimde adamlar hep kimliğimi kontrol etti.
"nassa kimse kimliğe bakmıyor" diyip böyle bir yere gittiğinizi düşünsenize.
"ee ama sen 18-'sin, ver lan elindeki biraları bana, kaybol kaybol" dese ne yapçaksınz? Utanmaz Adam mısınız siz, ya da Arap Kadri felan?

said:
Dmx, 11 Eylül 2004 01:04 tarihinde demiş ki:
Sufer bir uygulama, artik elinde nargile tutmayi bile bilmeyen veled-i zina'lari nargile icerken gormeyecegiz.

18 yaşından büyüğüm ama nargile tutmayı bilmiyorum ehe napçaz? bi torpil geçsen bana?

valla vanilyalı piponun kokusu süperdir.
böyle nargile felan da denemek istedim o yüzden
ama tütün sonuçta
onun yerine gidip çikolata dondurma felan yiyoruz iştahımızı kapatmak için...
Sosyal ağlarda paylaş

nargile sigara falan hiç içmedim içmemde ne biliyim bence gereksiz şeyler akciğerlere acayaip şekilde zara veriyor zaten herkes biliyor bunu alkol olarakta 1-2 haftada bir arkadaşlarla toplanıp 3-4 tane biraz içeriz o kadar arada sırada babam açarsa şarapta götürürüm iyilerden başka bir şey içtiğimi hatırlamıyorum en güzel hiç birisini içmemek içmeyin içenlerede keyifler diyelim bize onlara karışmak düşmez[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Batilc, 11 Eylül 2004 00:50 tarihinde demiş ki:
pu allam ya: gecen arklarla bjkdan üsküdara gittik nargile icelim diye ustune bi yaklasık 1km yuruduk adamlar dedi 18-ye babayı veriyoz bizde hsktr diye donduk ordan geri.. pazar gunude tophane ye gtcez orda alırlar işallah...

ya nargile cafenin nargilesinden cok ben ortamını seviyorum; guzel olanlarda gercekten cok muthis ortam oluo... en azından benim hoşuma gidio

naniik:-P[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Bonecrusher, 11 Eylül 2004 05:27 tarihinde demiş ki:
18 yaşından büyüğüm ama nargile tutmayı bilmiyorum ehe napçaz? bi torpil geçsen bana?

ıhh hiç umut yok :(

Bu arada olacagı söliyim ben eğer ki mekanlar çok dikkat ederse alıcaksınız bi nargile evde içiceksinis :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

biz yine oralara giricez
onlar yine kapılarını -18 e açacak
-18 ler nargilelerini içmeye devam edicek olduktan sonra o kararın ne önemi var ki

önemi olan o yasayı çıkartmak değil uygulatmak
şahsen bu ülkede de o pek mümkün değil...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...