Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hızlı Okuma Eğitimleri

Soris

Öne çıkan mesajlar

ben izmirde gitmiştim,
2005 yılında business center diye biryer vardı ama sanırım onlar tum turkiyede eğitim yapıyorlar.
Öss falan iyi olur diye düşünüp gitmiştim dakikada 160 kelimeyle başladım 2300 ile bitirdim zaten adamlar genel olarak 6 katına cıkaracaklarını soyluyorlar.
Goz egzersizleri falan var düzenli yapman gereken, ben cok faydasını gordum ama zararını da gördüm mesela.
Cunku ilk başta cok güzel okuyosun mantıgı butun olarak görmeye dayalı zaten, ama birsüre sonra ozellikle kurs bittikten sonra kelimeleri atlamaya başlıyosun dolayısıyla artık roman okurken eskisi kadar zevk almıyorum ama gazete falan okurken cok işime yarıyordu. Belkide ben egzersizleri sonrasında hiç yapmadıgım için şimdi yine yavaşladı, fırsatım olursa yine gitmeyi düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Makale okurken dalıyorum bazen, 10 sayfa falan okuduktan sonra anlıyorum 10 sayfadan tek kelime anlamadığımı. O kadar canım acıyor ki sdf

burasının yaş grubu yüzünden toplu halde aynı şeylere devam etmesi ne süper bişi abi..
fight club gibi oluyor bak..
bob at the group therapy session
Sosyal ağlarda paylaş

ben de gitmiştim. baya oldu ama gideli. şuan gene yavaşlamışımdır herhalde. hiç egzersizlerini yapmadım. ama kelime atlama olayı bende de var. kelimeyi görmeme değil. görüp önemsemiyorsun resmen. o yüzden yanlış yaptığım da oldu. fakat işte 0 egzersiz yaptım. hatta kursun son zamanları bile yapmıyordum yani. o derece az egzersiz yaptım. ondan olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

deadwoll said:

Makale okurken dalıyorum bazen, 10 sayfa falan okuduktan sonra anlıyorum 10 sayfadan tek kelime anlamadığımı. O kadar canım acıyor ki sdf

burasının yaş grubu yüzünden toplu halde aynı şeylere devam etmesi ne süper bişi abi..
fight club gibi oluyor bak..
bob at the group therapy session

O değilde 10-15 sene sonra ne yapıcaz, aramızdan sağlam bir şirket falan kurabilen biri olursa, topluca alsın bizi, zaten pati mühendis kaynıyor, "mühendizlik şirketi" kuralım, dünyayı baştan yaratırız. Tesla Einstein Maynştayn hepsi yalan, ezeriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...