Soris Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Hızlı okuma eğitimi almayı düşünüyorum da hiç bu eğitimi alan arkadaşlar varmı forumda neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında gereklimidir sizce? http://www.hizliokuma.com/ Ankarada alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eftelyarex Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ben izmirde gitmiştim, 2005 yılında business center diye biryer vardı ama sanırım onlar tum turkiyede eğitim yapıyorlar. Öss falan iyi olur diye düşünüp gitmiştim dakikada 160 kelimeyle başladım 2300 ile bitirdim zaten adamlar genel olarak 6 katına cıkaracaklarını soyluyorlar. Goz egzersizleri falan var düzenli yapman gereken, ben cok faydasını gordum ama zararını da gördüm mesela. Cunku ilk başta cok güzel okuyosun mantıgı butun olarak görmeye dayalı zaten, ama birsüre sonra ozellikle kurs bittikten sonra kelimeleri atlamaya başlıyosun dolayısıyla artık roman okurken eskisi kadar zevk almıyorum ama gazete falan okurken cok işime yarıyordu. Belkide ben egzersizleri sonrasında hiç yapmadıgım için şimdi yine yavaşladı, fırsatım olursa yine gitmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 2300 değildir heralde di mi? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eftelyarex Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 okudugun şeye göre degişir tabiki, egitimin sonunda başarıyı ispatlayabilmek için cok basit dili olan seyler okutuyorlar, ama Demirel baya baya 3000 okuyormuş diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 makalelerde benim dakikada 50kelime fln oluyordur heralde. dakikada 2300kelime okuyup anlasam beynimi yakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eftelyarex Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 egzersizleri düzenli yaptıgında 700 -800 okumak cok kolay, ama o cıktıgın 1000den sonrası falan cok tutarlı olmuyo bir süre sonra bence, direk kelime atlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 zuhahahah benzeri bişi yazıcaktım ben de. teknik metinlerde tam olarak anlamazsın bile yazılanı diyecektim. bütün gün, sadece 14sf okuduğunuz oluyordur sizin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Makale okurken dalıyorum bazen, 10 sayfa falan okuduktan sonra anlıyorum 10 sayfadan tek kelime anlamadığımı. O kadar canım acıyor ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Ben şimdi boşuna mı gidicem ya buna ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 3hafta once mi ne bir makaleyi 4gunde anladim abi ben ieee formatinda 6sayfaydi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eftelyarex Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 boşuna gitmeyeceksin işine yarayacak tabikii ama makalaleri falan o hızla okuman imkansız ama gazete yada normal günlük kitapları gayet hızlı okursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 deadwoll said: Makale okurken dalıyorum bazen, 10 sayfa falan okuduktan sonra anlıyorum 10 sayfadan tek kelime anlamadığımı. O kadar canım acıyor ki sdf burasının yaş grubu yüzünden toplu halde aynı şeylere devam etmesi ne süper bişi abi.. fight club gibi oluyor bak.. bob at the group therapy session Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ben de gitmiştim. baya oldu ama gideli. şuan gene yavaşlamışımdır herhalde. hiç egzersizlerini yapmadım. ama kelime atlama olayı bende de var. kelimeyi görmeme değil. görüp önemsemiyorsun resmen. o yüzden yanlış yaptığım da oldu. fakat işte 0 egzersiz yaptım. hatta kursun son zamanları bile yapmıyordum yani. o derece az egzersiz yaptım. ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 dasaaa said: deadwoll said: Makale okurken dalıyorum bazen, 10 sayfa falan okuduktan sonra anlıyorum 10 sayfadan tek kelime anlamadığımı. O kadar canım acıyor ki sdf burasının yaş grubu yüzünden toplu halde aynı şeylere devam etmesi ne süper bişi abi.. fight club gibi oluyor bak.. bob at the group therapy session O değilde 10-15 sene sonra ne yapıcaz, aramızdan sağlam bir şirket falan kurabilen biri olursa, topluca alsın bizi, zaten pati mühendis kaynıyor, "mühendizlik şirketi" kuralım, dünyayı baştan yaratırız. Tesla Einstein Maynştayn hepsi yalan, ezeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bu gidişle bunun daha daha süper lame hali olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar