Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yolda kız arkadaşına bakıp konuşanlar

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

peki bakma konusunda ne diyosunuz sevgili dövüş sanatları bilen muhafazakar arkadaşlar?
yani şimdi ben mesela kızın yanında erkek varmış yokmuş pek takmıyorum. dönüp poposuna bakıyorum, bacaklarını falan süzüyorum. kesin sizin sevgililerinize de bakmışımdır yani rastlamışsak. ama sanatsal kaygılarla hep. yani kötü niyetli olmadığımızı nasıl belirtmeliyiz? mesela biri sevgilinize elini düşünen adam biçimine sokup kaşları kaldırıp baksa ona ne bakıyon bilader diyip ölüm vuruşu yapar mısınız? yapmayın bence.
Sosyal ağlarda paylaş

evet. adamların yaptıgı gayet normal bişey, sectikleri kelimeler yetiştirilmelier ve cevrelerinden etkileşimli sana cirkin gelmis olabilir, ama hepsinin özünde aynı icguduyle oluştugunu dusunursek, cok da bisey fark etmez ifade şekli.

sen de yaparsın ben de yaparım yani güzel göd görünce DAT ASS.
no biggies
Sosyal ağlarda paylaş

olitere said:

heriflerin kaseye bak demesi ne kadar normalsa bizim adamın ayar olması hatta faraziyede dalmasıda o kadar normaldir

E tabii yani, dinlensin diye edilen muhabbetler değil bunlar. Ama duymamanız insanların böyle şeyler söylemediği anlamına da gelmiyor.

Tabii "kızın x'i iyiymiş" demekle "üf yavrumç" arasında da fark var. Yapacak bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

evet. adamların yaptıgı gayet normal bişey, sectikleri kelimeler yetiştirilmelier ve cevrelerinden etkileşimli sana cirkin gelmis olabilir, ama hepsinin özünde aynı icguduyle oluştugunu dusunursek, cok da bisey fark etmez ifade şekli.

sen de yaparsın ben de yaparım yani güzel göd görünce DAT ASS.
no biggies

aynen. ben direkt puan veriyorum mesela. yanimdaki arkadasim da ayni puani verirse muhabbeti bile olmuyo gecip gidiliyo.
puanlar tutmazsa o zaman bela
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

çünkü yabancıya verdin mi adam ülkesine gidiyo bitiyo olay

burdaki dangaloza verdin mi eleman gidip lafını ediyor dedikodunu yapıyor

böyle bi gerçek var

bizi savunucaksın zannettim de
kızları savunmuşsun
dedim saçma sapan bişidir kesin kızları niye savunsun yani
fazlasıyla da mantıklı.

reputlar gelsin o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş