reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 herkes bi miroglu herkes bi don juan herkes bi ask doktoru anasini satayim. ama burda bir DRY var arkadaslar, normalize ediyoruz herkes bi * (miroglu + don juand + ask doktoru) = 40 kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 oha arkadaşın kız arkadaşı meşhur oldu.artık o 2 çocuktan daha fazlası biliyor kız arkadaşının özelliklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 eğer kaslıysan sakatla çocukları, değilsen dayak yersin. bıçak bile yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Saeros said: Azmodai said: wing tsun ne abi? yoga gibi bisi mi? pokemon skilli sanırım kanat vuruşu gibi kanat vuruşu yok ta FUİ SİN TEKMESİ filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 en sevdiğim kızlar ölü kızlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 soguk olcak bi de demi yazin sicaginda iyi gidiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pawliger Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Ben olsam ilk önce o lafı söyleyenin kafını arkadaşının kasasına sokardım, sonrada diğerinin kafasını lafı söyleyenin kasasına sokardım. Sessiz kalamazdım, böyle yapacaksınki bi daha yapmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar