xaty Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Stranger_Rift said: Buraya daimi üye olarak değil karakterimi satmak için geldim.Oturup tek tek kuralları okuyacak değilim. Nedir bu forumdaki herkesdeki saldırganlık böle. Burada savunur gibi olmuşsun işte. Ona hakkın yok demek istemiştim. Kurallara uymadığın için şikayet edildin, tepki aldın, uyarıldın. Ceza da alabilirdin ama almamışsın. Stranger_Rift said: Napolyon sana artık cevap verme gereği duymuyorum riftten zerre anlamadığın ortada afkurmaya devamet Hakaret de yasak. Kuralları okumamışsın, uyarıyım sen fazla ileri gitmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Stranger_Rift said: Nedir bu forumdaki herkesdeki saldırganlık böle. welcome to paticik turkiyedeki cogu noob un vazgecemedigi tek site zamaninda burdan kurtulanlar sonradan cok is yapti ;p Atlantic of Whitefall *aka Murdock Corte* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar