doubtful Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Şarkı arasında bw yayınlamayı da düşünüyorlar mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Game 2: (KT) Crazy-Hydra(Z) vs (SKT) s2(Z) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huzeyfe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Base dışındaki yumurtayı lurker sandım. :D Ne çabuk yapmışlar dedim. :D Sonradan haritanın eki olduğunu gördüm. :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 AHAHAH MORROW SEYIRCILER ARASINDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 vay hydrayı aldı hydra jaedongu çok pis dövmüştü en son izlediimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 queensiz zerg ya ne kadar güzel kırbaç vuran yok bisey yok mutalar cirit atıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 tunca said: vay hydrayı aldı hydra jaedongu çok pis dövmüştü en son izlediimde yanlış yazmışım bu oynayan Crazy-Hydra. o hydra değil düzeltiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 haa ok o zaman euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 tunca said: haa ok o zaman euhe o hydra jaedongu yendikten sonra yarı finalde o MSLi kazandı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 flash'ın imha etmesini izlemek istiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 hep sona saklıyolar onu ya best of 7 mı bilmiyorum ama 3-0 olmadna çıkarmazlar flashı gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 tossda tam b1r öLü s1k1c1 t1p1 v@r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Game 3: (KT) Stats(P) vs (SKT) s2(Z) KT_Stats = Chintoss. En son KT vs SKT de SKT ye All-Kill çekti.Baya bombaydı. yine çeker mi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 HYDRA LING ALLIN GOGOOGOGOGOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 hahahahah hydra-bust! FLASH INC! flash "off yine bana kaldı her şey" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huzeyfe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Anlaşılan Zerg all kill yapacak. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 FLASH ALL-KILL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Huzeyfe said: Anlaşılan Zerg all kill yapacak. :D blasphemy. daha KT ultimate weaponu çıkarmadı. flash en az 1-2 oyun alır. en az reverse all-kill olursa daha bi şahane olur. ama ben SKT yi tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 BÖLÜM SONU CANAVARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huzeyfe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Benim yaptığım Sc2'den Sc1'e race kardeşliği. :D Ama bakalım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 blizz şu ortamı gördükçe,lan bw bitmiyor bitmiyor diye isyan ediyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 [15:20] Ladies and gentlemen, KT vs. SKT finals has NOW started. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 TD)Pentagram said: blizz şu ortamı gördükçe,lan bw bitmiyor bitmiyor diye isyan ediyordur. bw de sc2 de bitmesin... en başından beri istediğim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 3-3 olsun. son maç Flash vs Bisu olsun ama çok cacık şu aralar bisu da pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 şu ortam çok abartı ama ya. bw iyi hoş ama sırf işin showu bu yani. sc2 şu ortamı hak eden bir oyun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar