kimlandracula Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Arkadaşlar hepinize selamlar, Grubumuzla bi beste yapıp yayınladık geçen gün. Eleştirilerinizi almak istemekteyiz. şarkı: http://soundcloud.com/fakat/fakat-yoruyor şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 abi başta temizlikçi kadının sesi girmiş ilk 10sn dur dinlicem devamını söliyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 davul tonu çook garip geldi bana. bi de boğuk geldi şarkı, vokal az geliyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bestenin baya bi gideri var. cenk taner tadı aldım desem yeridir ki çok hoşuma gitti. eleştirileri snob gözükmemek adına öm atıyorum iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 sesi güzel besteden anlamam da ses güzel sesi beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar