Ceday Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 cok canım sıkıldı, izlediginiz güzel bi film varsa yazın bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 aslında şu an anime izleyesim var. berserk ve fekat bende diil. dolayısıyla izleyemicem... bi de demin gattacayı izledim işte ama izlemişin sen onu :)[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ring[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 anime cok sevmem, gattaca ve ringi de izledim :) hatta japonca versionlarına bile baktım şöle ringin. başka başka ..?? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Kor güzel[hline]Karanlık hep vardır.Çabalayan ışıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 o ne abi? filmin orjinal adı ne? Kor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Core[hline]Karanlık hep vardır.Çabalayan ışıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 core kötü bea izleme ne tür istersin[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 core kötü[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Nasıl kötü ya neresi kötü mesela gayet güzel.[hline]Karanlık hep vardır.Çabalayan ışıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 boş abi boş film tavsiyesi isteyen arkadaş .. ne tür istiyosun tez i izle kesinlikle izlemediysen mütiş bi film tesis orijinal adı ispanyol film süper süper süper[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Bir hatada bulunup dreamcatchere gitme de..[hline]Karanlık hep vardır.Çabalayan ışıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 abi action veya gerilim filmi güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 izlemediysen das boot izle aslında...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Ringleri sevdiysen eger , Ayni yonetmenden cIkan (Hideo Nakata) Dark Water `i izleyebilirsin..Biraz eylenceli ve kanlI (gore) bisiyler izlemek istersen , aynI zamanda gerilim eylenceli dedigime bakma , Battle Royal `i izle(yonetmen:Fukasaku Kinji) Gene asia extreme korku sinemasindan Audition cok iyidir.(yonetmen:Miike takashi).. Action ben pek sevmem son zamanlarda izledigim bi action ,eski bi film gerci The One `i tavsiye ederim..Gene asyali bi yonetmen olan James Wong `un filmi..Jet Li nin super oyunculuguyla kurtarmish filmi :) eylenceli guzel bisey baya..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Core u tavsiye ederim ama müthiş atmasyon...[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Half Past Dead De Benim Hosuma Gitti :) Istersen Bi Izle Ayrıyetten The Recruit De Baya Guzel[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 İzlenebilir filmler: -Yamakasi -Joe Black -Hayvan -Fight Club -Black Hawk Down -Shrek -Mavi Korku -Gladiator Ama bence en son izlediğim 2 gilm manyaktı: 1-American Pie 2 2-The New Guy[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Lord of the Rings Spaydir Adam :) Core Coreamaz :P Matrix Reloaded XMEN 2 Bugs bunny ve sevimsiz avci,Sirinler de guzel ehehe E ne diim bu kadar[hline]If you love FRP, Just Do It :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 abi cıkmamıs film de mi tavsiye edionuz :) bari ben size edim, dün Joy Ride'ı izledim..Epey güzeldi diyebilirim..bulursanız, kacırmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 K-19 The Widowmaker'ı izle bence. Film şu an aklımda değil yaklaşık 1.5/2 ay önce korsan DvD'den izlemiştim. Harbi güzel bi filmdi diye hatırlıyorum Ayrıca haklısın X-Men 2 daha vizyona girmedi ama divx'i var 1/2 haftadır. Ha bide çizgi film seviyosan tam ismini hatırlamıyorum ama Laf-Olympics ve Gargoyles cok güzeldir :) 6 ve 7 cd lik divx arşivi var onlardan :)) [Bu mesaj hella tarafından 28 April 2003 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Boonduck Saints'i izlemediysen izle.[hline]This Cat Scratches Free. (Bin mesaj olmamış ya. Ha gayret.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Scarface'i izleyebilirsin,geçen gün gittim fena değildi...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 nerde gittin scarface'e? yeni versiyonu falan mı cıktı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 oha nasıl gittin yani? zaman makinesi bulunmusda haberimiz mi yok yoksa :P robert de niro nun taxi driver ı da güzel filmdir başları biraz bayık geliyo ama sonları süper[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar