Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizel Araçtan Ses

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1.6 110 ps focus dizel var elimde artık ses almak istiyorum araçtan sürüş zevkim kalmadı sert sürüyorum birazda

hava filtresi düşündüm dizel araça olmuyormuş ses yine alınmıyormuş katalizör iptali düz boru cek falan dediler o işe hiç giresim yok tamamen sıkıntı o

bide silencerli egzoz falan duydum benzinli kadar olmasada ses alınabiliyormuş bir nevi vanalı egzoz istedigin zaman tıkıyormuşşsun falan varmıdır bilgisi önerisi olan sevgili pati?
Mesaj tarihi:
görüyorum burada meganeler falan iyi ses veriyor silencerli egzoz falan taktık diyolarda çakamadım davayı sağlam ustada tanımıyorum arabayıda yeni aldım 2011 gayet seri devir alıyor son susturucu falan oluyosa yaptırıcam artık bişiler cokda masraflı degil zaten en kral son susturucu 200 250 civarı bi tam bilgisi olan arkadaş aydınlatsa yarın bi bakacam sanayilere
Mesaj tarihi:
onuda göremedik duyamadık daha bi fikrim yok sanayiye gittim 40 liraya orta susturucudan iptal edip düz boru takayım dedi ama ses gelirmi bilmem dedi morugun biri sağlam usta bilen varsa oda olur
Mesaj tarihi:
iskenderde cok pahalıya patlıyor gecen bizim arkadaşa yapmış bi sistem 1800 tl cekmiş yinede son çare o bakalım bide randevu falan alınıyormuş galiba ondan arkadaşa 17 gün sonraya gün vermiş adam deli çalışıyor :D
Mesaj tarihi:
gelişiyo teknolojiler hala, dizel benzinden daha hızlı hem de.
ilerde ihtiyaçtan onlar da üretmeye başlarlar.
ama düşük devir bandı, titreşimi ve sesi şuanda biraz sıkıcı evet.
bi ferrari motorunun 9k devir çevirmesiyle bi dizelin 4k devir çevirmesi aynı hazzı vermez
Mesaj tarihi:
Aynen elindeki arabayı ben de Ocak ayının sonuna kadar kullandım dostum. Bence hiç masraf etme. Dizel araba öyle seslidir işte. Bir-iki çok pahalı ve çok meşhur markanın yaptığı dizel arabalar hariç gürültülü olurlar. Ona yapacağın masrafın sonu gelmez. Bence müzik dinle ve arabayı o şekilde kabullen. Belli bir süre sonra gör-bak duymayacaksın o gürültüsünü. Hem masraf yapmamış olacaksın.
Mesaj tarihi:
Peugeot da dizele geçip yarış kazandı bir sene. Hatta bi ara dizel araçların yakıt depolarını daha da ufak yapılmasını kurala bağlamışlar. Ama bu defa dizel teknolojisi daha da gelişti, audi motordan iki piston atıp aracı daha da hafifletip ağırlık merkezini iyileştirdi ve değiştirilmiş yakıt deposu kuralı bile yetersiz kaldı gibi yorumlar okumuştum bir yerlerde.
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Yakıt ekonomisi zaten pit stopta geçen süreyi azaltır :D

ayni zamanda motorlarin maintenance sureleri de var, pit stop da gecen sure sadece yakit ikmalini kapsamiyor.
  • Yeni Oluştur...