Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizel Araçtan Ses

rApbOyZ

Öne çıkan mesajlar

1.6 110 ps focus dizel var elimde artık ses almak istiyorum araçtan sürüş zevkim kalmadı sert sürüyorum birazda

hava filtresi düşündüm dizel araça olmuyormuş ses yine alınmıyormuş katalizör iptali düz boru cek falan dediler o işe hiç giresim yok tamamen sıkıntı o

bide silencerli egzoz falan duydum benzinli kadar olmasada ses alınabiliyormuş bir nevi vanalı egzoz istedigin zaman tıkıyormuşşsun falan varmıdır bilgisi önerisi olan sevgili pati?
Sosyal ağlarda paylaş

görüyorum burada meganeler falan iyi ses veriyor silencerli egzoz falan taktık diyolarda çakamadım davayı sağlam ustada tanımıyorum arabayıda yeni aldım 2011 gayet seri devir alıyor son susturucu falan oluyosa yaptırıcam artık bişiler cokda masraflı degil zaten en kral son susturucu 200 250 civarı bi tam bilgisi olan arkadaş aydınlatsa yarın bi bakacam sanayilere
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen elindeki arabayı ben de Ocak ayının sonuna kadar kullandım dostum. Bence hiç masraf etme. Dizel araba öyle seslidir işte. Bir-iki çok pahalı ve çok meşhur markanın yaptığı dizel arabalar hariç gürültülü olurlar. Ona yapacağın masrafın sonu gelmez. Bence müzik dinle ve arabayı o şekilde kabullen. Belli bir süre sonra gör-bak duymayacaksın o gürültüsünü. Hem masraf yapmamış olacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Peugeot da dizele geçip yarış kazandı bir sene. Hatta bi ara dizel araçların yakıt depolarını daha da ufak yapılmasını kurala bağlamışlar. Ama bu defa dizel teknolojisi daha da gelişti, audi motordan iki piston atıp aracı daha da hafifletip ağırlık merkezini iyileştirdi ve değiştirilmiş yakıt deposu kuralı bile yetersiz kaldı gibi yorumlar okumuştum bir yerlerde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...